Grand Cherooke 4.7 Mi,5.2 Mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,980
Ynt: Grand Cherooke 4.7 Mi,5.2 Mi?

tenekekutu' Alıntı:
O yüzden diyorum ya pek araç tavsiyesi vermek istemiyorum diye, aslında vermeyecektim ama mesaj sayısı çok olunca yazdım. Ama bu son olacak gerçekten de sanırım :smiley: Çünkü dediğiniz gibi sanırım alınacak ama az da olsa tereddüt var işte orada forumun devreye girip psikolojik destek verip alması için yazılar yazmamız gerekiyor gibi hissediyorum.

Sizin aklınız 4.7 'de olduğundan böyle anladınız sanırım ama ben böyle birşey anlatmadım. Yani scooter bile alsanız sıkıntılı araca gelince herhalde binmek zehir olur bunun için buraya bu kadar yazı yazmaya bile gerek yok kime sorsanız söyler zaten.O kadar yazımın sonucu bu olduysa hiç yazmasam daha iyiydi diye düşünmedim değil şimdi :smiley:
yazılarınızın sonucu bence gayet iyi fikir alışverişi oldu bence..
Aracımı sattıktan sonra tekrardan psıkolojık destek için tekrar rahatsız ederim :smiley:

Etiketler

ne snorkel var ne sanzuman havalandirmasi nede cevrede kurtaricak bir araba,suan sadece cahil cesareti ile geziyorsunuz subaru ile safkan bir arazi araci aldiginizda diceksiniz ki biz neler yapmisiz ya :smiley: boyle sulardan gecmeyin motor su gecer kalirsiniz oldugu yerde sanzumana su girer komple degistirirsiniz.elektrik aksam bozukur komple elektrik yaparsiniz onu da yapamaz arabayi satarsiniz.daha once sizin gibi arkadaslardan cok gorduk hepsine sonunda ne oldu onuda gorduk.her seferinde de soyle oldu biz soyledik dinlemediler sonra keske dinleseydim dediler.iyi aksamlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

oguzhan3434' Alıntı:
ne snorkel var ne sanzuman havalandirmasi nede cevrede kurtaricak bir araba,suan sadece cahil cesareti ile geziyorsunuz subaru ile safkan bir arazi araci aldiginizda diceksiniz ki biz neler yapmisiz ya :smiley: boyle sulardan gecmeyin motor su gecer kalirsiniz oldugu yerde sanzumana su girer komple degistirirsiniz.elektrik aksam bozukur komple elektrik yaparsiniz onu da yapamaz arabayi satarsiniz.daha once sizin gibi arkadaslardan cok gorduk hepsine sonunda ne oldu onuda gorduk.her seferinde de soyle oldu biz soyledik dinlemediler sonra keske dinleseydim dediler.iyi aksamlar..

Benimki cahil cesareti değil rus cesareti :smiley:
Rusların Foresterlarla yaptıklarını izledikten sonra böyle oldum ben ;D

Benimki cahil cesareti değil rus cesareti :smiley:
Rusların Foresterlarla yaptıklarını izledikten sonra böyle oldum ben ;D

Geçenlerde ukraynada bir rus askerinin videosu vardı televizyonda. Yerde bir adam var vurulmuş. Etrafta silah sesleri gelmeye devam ediyor. Adamın elinde bir sigara, gayet rahat, bu ceset sıcak diyor yeni vurulmuş. Mantıklı bir adam (1) yerdeki "cesetin" hemen ölü olduğuna kanaat getirmez, emniyetli bir yere çeker kontrol eder, belki yaşıyordur (2) etraftan silah sesleri geliyorken etrafta o kadar rahat dolaşmaz, bir yere saklanır, hedef küçültür, vs. Ne gezer, adam elinde sigarayla rahat rahat dolaşıyor dünya umrunda değil.

Siz Rus cesareti deyince bunu hatırladım. Yanlız bunun adının "cesaret" olduğundan emin değilim pek..

Zannediyomusuniz ki onlarin araclari sizinkiyle ayni ? Emin olun tum donanimi vardir.offroad araclari icinde boyledir.disardak baktiginizda 10bin tl etmez diceginiz arabanin sadece yururunde 20bin tl yatar.bu isler boyle izlediklerinize gire is yapmayin.sizin ilk araciniz yada ilk deneyimleriniz ama bizim kacinci oldu sayisini unuttuk.arabaniza zarar veriyorsunuz yapmayin

baştan sona okudum aslında WJ 4.7 arazide gitmez desek bile alınacak o araç aşkın 2 halinden biri oluşmuş yapacak bir şey yok :D

#tenekekutu nickli arkadaşımız aslında herşeyi yazmış üstüne yazılacak belki birkaç cümle kalmıştır

aslında japoncu olarak size ben naçizane bir japon seçin bütçenize göre derim ama yazdım ya aşkın 2 halinden biri oluşmuş hangisi olacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz

Japonlarada bakıyorum ama jeep ten sonra biraz kaba geliyorlar görüntü olarak,estetik pek yok ;)

Xperia Z

Bugün bizim burda bi tane 4,7 vardı. 238000 km de benzinli. Adam konttağı çalıştırdıktan sonra çıkan sese hasta oldum ;)
5,2 lerde bu ses daha güzeldir herhalde.. Sizce lpg limi almalı yoksa kendim mi takmalıyım.

Xperia Z

Bu kmde arac dıştan diri duruyor ama sürücü koltuğunum sol kısmı yırtılmıştı

Xperia Z

Yada bu araçlarda kısaca nelere dikkat etmeliyim,
Şanzıman,motor ve Diff te sıkıntı varsa normal kullanıcı olarak anlayabilirmiyim?

Xperia Z

Haftaya benim araç satılıyor bi aksılık olmazsa..
Bana önerebileceginiz ;
İçi geniş,hafif offroad ve asfalt kullanımına uygun,otomatik,torku yüksek,dizel olmayan,sorun yaşama ihtimalim daha az olan hangi marka ve modeli Önerirsiniz?

Xperia Z

91 model üstü 4.0 xj de seçeneklere girebilir ama istemiyorsunuz sanırım

pajero düşündünüz mü hiç

Pajerolara baktım bütçeme uygun olanlara ama ufak geldi sanli

Xperia Z

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri