Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirdaban Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,651
Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

bakimsiz aracla bu sorunlar olur gayet normal.otoparklarin cogunda artik lpg ye bakmiyolar.ben avrupa yakasinda butun avmlere girip cikiyorum 210cm e ucu ucuna giriyorum.ben dizel arac kullanicisiydim lpg yede cok karsiydim ama zamanla alisiyo insan :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler

oğuzhan bey , görevliler bakmasa bile hepimizin çevrenin de güvenliğinden sorumlu olmamız dolayısıyla kapalı otoparklara bence bırakmamalısınız... allah göstermesin kapalı otoparklarda sonuçta çok sayıda araç , aile birarada ve bazı otoparklar gerçekten sıcak , basık havasız vs oluyor...

kyenipazar' Alıntı:
oğuzhan bey , görevliler bakmasa bile hepimizin çevrenin de güvenliğinden sorumlu olmamız dolayısıyla kapalı otoparklara bence bırakmamalısınız... allah göstermesin kapalı otoparklarda sonuçta çok sayıda araç , aile birarada ve bazı otoparklar gerçekten sıcak , basık havasız vs oluyor...
artik sizdirmazlik raporu ile kapali otoparklara girilebiliyor.yakinda kanuna da yazilacak.bi hologramli sticer ile resmilestirilecek.ben kendi aracimi nerdeyse 3 haftada bir gaz kacagina baktiriyorum o yuzden sikinti cikmaz benden :smiley:

sizin gibi sorumlu davrananlar olması çok güzel , hassasiyetiniz için kendi adıma teşekkür ederim :smiley:

Lpg işi riskli iş :smiley:
Rica ederim Kyenipazar kardeşim.
Az önce sondaki bordo araca baktık, aracın motor durumu iyi ancak çalışmayan aksamlari haricinde araç su aldığı için bagaj kapısı ve zemin çürümüş durumda ve 2 yıl önce motor yağı değişmiş anlayacağınız 15 teklif ettim 19 olur dedi son :smiley:)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence motorun iyi olup olmaması en önemli mevzu değil. Parasını verip tamir ettirmek mümkün, ama kaporta ve elektrik aksam öyle değil malesef. Her ustanın yapabileceği bir şey değil, yapılsa da garanti verilmez artık.

Lpg konusunda da tecrübeme göre eski ZJ aracımda 4-5 yıllık bir Prince sistemi vardı, şuana kadar geçen 1.5 yılda ise XJ aracımı aldığımda daha 1-2 haftalık olan Atiker kullanıyorum. Geçişleri, performans farkı vs. hepsi çok çok daha iyi diyebilirim Atiker'de. 320.000 km'de almıştım aracı, lpg de 319.000 kilometrede takılmış. 2** 000 km'lerde takılmış olsa motorun durumunu düşünemiyorum doğrusu. Bence alıp lpg taktırmak mantıklı bir hareket olur, ama zorunlu değil.

kaporta motora nazaran daha masrafli diye dusunuyorum.kaportayi bi kere yaptirirsin vurmazsan 10yil gidersin.ama motor oyle degil bugun biyeri yaptirirsin yarin baska bi yeri diye dusunuyorum.sonuc olarak karar sizin ben fikirlerimi paylastim hayirli bi arac almaniz dilegi ile

oguzhan3434' Alıntı:
kaporta motora nazaran daha masrafli diye dusunuyorum.kaportayi bi kere yaptirirsin vurmazsan 10yil gidersin.ama motor oyle degil bugun biyeri yaptirirsin yarin baska bi yeri diye dusunuyorum.sonuc olarak karar sizin ben fikirlerimi paylastim hayirli bi arac almaniz dilegi ile

Teşekkür ederim işallah güzel bir araç bulacağım sanırım zaman gerekiyor temiz araçların fiyatları inanılmaz yüksek 25 lerden aşağı yok :(

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba, ayrı bir konu mu açmam gerekir bilemedim fakat bende 97-98 5.2 veya 5.9 düşünüyorum LPG siz olması tercih sebebi fakat önemli olan satacak kişide aracın uzun süredir kullanılıyor olması ve tük eksiklerini dürüstçe söyleyebilmesi. Off road donanım istemiyorum hafif kartepe seyahatlerinde kullanacağım ve orjinal halini çok begendiğim için diri araç bakıyorum. İçi dışı tertemiz olmalı. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim

domino.tr' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, ayrı bir konu mu açmam gerekir bilemedim fakat bende 97-98 5.2 veya 5.9 düşünüyorum LPG siz olması tercih sebebi fakat önemli olan satacak kişide aracın uzun süredir kullanılıyor olması ve tük eksiklerini dürüstçe söyleyebilmesi. Off road donanım istemiyorum hafif kartepe seyahatlerinde kullanacağım ve orjinal halini çok begendiğim için diri araç bakıyorum. İçi dışı tertemiz olmalı. Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim
yukardaki araclara bakin.olmadi kendi begendiginiz araclarin resimlerini koyun sahipleriyle gorusun kusurlarini yazin burdakilerde fikrini soylesin

oguzhan3434' Alıntı:
yukardaki araclara bakin.olmadi kendi begendiginiz araclarin resimlerini koyun sahipleriyle gorusun kusurlarini yazin burdakilerde fikrini soylesin

Açıkçası o araçları inceledim fakat içime sinmedi. Aldığım an ailemle yola çıkabileceğim ve içi (döşemeler buton ve göstergeler) tertemiz bir arac bakıyorum. Fiyat 20 den az da olsa yukarı çıkabilecek durumda. Resim eklenen 5.9 emsalinde bir temizlik. (ayrıca o aracın sahibinede mesaj yolladım)

Aslında bütçemle yeni kasa alabileceğimi farkettim ve ilan kısmına yazdım. 98 eski kasa olursa efsane iyi bir araç olması gerektiğini düşünüyorum. teşekkür ederim

o kasa 5.2 zevkini vermez :smiley:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ne desem bilemedim de ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,673
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri