Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirdaban Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,009
Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Merhaba,

Bursa'da bir kaç araç baktım ancak istediğim gibi olmadı maalesef :(

Bursa'da Özcan Bey Örnek Wolkswagen den çok yardımcı oldu buradan teşekkürlerimi iletiyorum kendisine...

Sonuç olarak araç arayışına devam etmekteyim aşağıdaki araçlar için müsait anınızda fikrinizi alabilir miyim ?

Bu araç için fiyat ta değişiklik olabilirse düşünüyorum,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-nissan-gulan-dan-1997-grand-cherokee-otomatik-vites-full-163958486/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-grand-cherokee-5.2-off-road-donanimli-142944473/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-model-grand-cherokee-5.2-limited-164952345/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1997-model-grand-cheroke-jeep-sahibinden-163784123/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1996-jeep-grand-cherokee-5.2-v8-4x4-lpg-kazasiz-vade-olur-160507486/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1998-model-180.000-km-de-grand-cherokee-161066246/detay/

Etiketler

2. ve sonuncu arac temiz derli toplu duruyor.tercih sebebine gelince 2.arabada gercekten arazi yapilmamis olabilir vinc yok ceki demiri yeri yok aracta belki arazide cok yorulmamis olabilir.ayrica ustundeki kit 4-5bin dolar lastikleri 2bin tl gibi extralari var.sonuncu aracta tahmin ediorum orjinal km de tupsuz araca o kadar fazla binilmez turkiyedeki benzin fiyatlarindan dolayi :smiley: oda guzel bi araca benziyo ici disi temiz.tabiki ummadik tas bas yarar gittigin zaman ikiside kotu araclar cikabilir.bizim onceligimiz temiz motoru sanzumani saglam bizi fiyatta uzmiycek araba lazim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oguzhan3434' Alıntı:
2. ve sonuncu arac temiz derli toplu duruyor.tercih sebebine gelince 2.arabada gercekten arazi yapilmamis olabilir vinc yok ceki demiri yeri yok aracta belki arazide cok yorulmamis olabilir.ayrica ustundeki kit 4-5bin dolar lastikleri 2bin tl gibi extralari var.sonuncu aracta tahmin ediorum orjinal km de tupsuz araca o kadar fazla binilmez turkiyedeki benzin fiyatlarindan dolayi :smiley: oda guzel bi araca benziyo ici disi temiz.tabiki ummadik tas bas yarar gittigin zaman ikiside kotu araclar cikabilir.bizim onceligimiz temiz motoru sanzumani saglam bizi fiyatta uzmiycek araba lazim.

Aynen size katılıyorum, ancak 2. ci araçta kafama takılan tek şey "İlan Tarihi 05 Kasım 2013" bu kadar süredir ilanda kalan bir aracın satılmaması kafamı karıştırıyor.

Sonuncu araç beni daha çok cezbediyor çok fazla el değiştirmemiş ve yorulmamış bir arç gibi duruyor ama sizinde dediğiniz gibi ummadık taş baş yarar :D
Bu gün gidip görmeyi düşünüyordum ancak, cenazemizin olması nedeni ile yarına kaldı :(
Bu aracı gösterebileceğim güvenilir işinin ehli A dan Z ye Ekspertiz yapacak bir ustanız var mı ? Anadolu yakasında ?

jeep garage,master service baskada kimse yok anadolu yakasinda.master service guzel fiyat dusurur :smiley: butun hasarlari arizalari 5kurus bile olsa yazar verir

basiniz sagolsun bu arada mekani cennet olsun rahmetlinin

Kadir bey öncelikle başınız sağolsun.
98 5.9 cherokee sahibiyim i lpg takılmamış bir araçtır , oldukça orijinal olduğunu söyleyebilirim.

Arzu ederseniz Kocaeli'deyim.

saygılar

kyenipazar' Alıntı:
Kadir bey öncelikle başınız sağolsun.
98 5.9 cherokee sahibiyim i lpg takılmamış bir araçtır , oldukça orijinal olduğunu söyleyebilirim.

Arzu ederseniz Kocaeli'deyim.

saygılar

Merhaba Araca ait resim veya bir ilan var mı görebileceğim ?

Öncelikle başınız sağolsun....

Araçlar içerisinde sadece sondaki 98 derli toplu.... onunda arka bagaj kapağı komple boyalı (kaporta çizgileri yok), içi km sini gösterir temizlikte, fotolar açılı olduğu için diğer parçalarda lokal boya için bir şey diyemeyeceğim, .... tek handikapı bordo olması ama içinin sarı olması bunu ortada kaldırıyor... Anadolu yakasında Jeep garage vya Master Service, her ikisi de Bostancı oto sanayide... LPG olmaması sizin avantajınıza... cebinize 18.000 koyup gidin : )) iki ayrı cebe de 250 şer atın, : )), lazım oldukça 250 artırırsınız : )) tahminen bu fiyatlara biter, normali 18000 çok iyidir, sizin için de, satıcı için de... : ))

herhangi bir ilan yok , fotoğrafları ekliyorum :

big_159265340kgu.jpg

big_159265340rbs.jpg

big_159265340rjk.jpg

big_1592653404k5.jpg

euzlu' Alıntı:
Öncelikle başınız sağolsun....

Araçlar içerisinde sadece sondaki 98 derli toplu.... onunda arka bagaj kapağı komple boyalı (kaporta çizgileri yok), içi km sini gösterir temizlikte, fotolar açılı olduğu için diğer parçalarda lokal boya için bir şey diyemeyeceğim, .... tek handikapı bordo olması ama içinin sarı olması bunu ortada kaldırıyor... Anadolu yakasında Jeep garage vya Master Service, her ikisi de Bostancı oto sanayide... LPG olmaması sizin avantajınıza... cebinize 18.000 koyup gidin : )) iki ayrı cebe de 250 şer atın, : )), lazım oldukça 250 artırırsınız : )) tahminen bu fiyatlara biter, normali 18000 çok iyidir, sizin için de, satıcı için de... : ))

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...
LPG olmaması ne gibi bir avantaj sağlar ?

motor daha diri olur en bastan :smiley:

bugun taktirmaya kalksaniz en kotusu 2500tl den baslar.avantaj mi dezavantaj mi dusunmek lazim.lpg siz araci uyguna alip lpg sini kendim taktirirdim ben olsam

oguzhan3434' Alıntı:
bugun taktirmaya kalksaniz en kotusu 2500tl den baslar.avantaj mi dezavantaj mi dusunmek lazim.lpg siz araci uyguna alip lpg sini kendim taktirirdim ben olsam

Açıkçası lpg tarafında biraz çekingenim Otopark Sorunları vs..
Hele bu gün başıma gelen olaydan sonra lpg olsaydı ne olurdu soruları dolaştı aklımda, Aracımın benzin hortumu patladı ve doğal olarak bütün benzin boşa gitti :( ya lpg olsaydı ve buna benzer bir olayla karşılaşsaydım ? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR