Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirdaban Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,663
Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

merhabalar ,
sahibinden.com daki 166210035 nolu ilanla takasa girecek zj 95/97 arası araç arıyorum banada yardımı olabilirmisiniz

saygılarımla

20140425_124624.jpg

Etiketler

arkadaşlar aracım benzinli, cuma günü sayfadaki arkadaşla görüştük ama aracın sepeti,tamponu ve vinci sökmüş üstüne 2000 tl istiyor.ne dersiniz uygunmudur.
saygılarımla

kaanberk' Alıntı:
arkadaşlar aracım benzinli, cuma günü sayfadaki arkadaşla görüştük ama aracın sepeti,tamponu ve vinci sökmüş üstüne 2000 tl istiyor.ne dersiniz uygunmudur.
saygılarımla
ben o takastan vazgectim kaan bey daha duzgun arastirinca tiptronik vitesli 90binde 2008 modelini daha uyguna veriyolar sizin standartlarinizda araclar 19-20 arasi satiliyor.

Tamam canınızı sıkmayın ben takas yaparım :smiley: aracınızın üstüne 5000 isterim. Hasar kaydı yok ise.

Oğuzhan ın arabasını görmenizde incelemenizde fayda var. Ben o aracın sağ koltuğuna bindim. Keşke offroad için ayırdığım param yetse de o aracı ben alabilseydim ama maalesef...

Araç zaten sürekli bahçeşehir birlas da ayhan ustanın kontrolü altındaydı. Bizi de oraya alıştırdı oğuzhan sağolsun. Zaten Bahçeşehir birlas ı arayıp ayhan ustayı telefon a isteseniz ayhan usta size aracın herşeyini nasıl bakımlarının yapıldığını anlatır.

Birlas dediğimiz firma da Sabancı'nın motorsporları için kurduğu firmadır. Yapılan tüm işlemler faturalı ve garantilidir. ahmet mehmet ustanın yaptığı grantisiz işler gibi değildir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR