kadirdaban
Ana Kamp
Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !
Değerli bilgiler için teşekkür ederim, mutlaka işini iyi bilen bir ustaya baktıracağım sonuçta dediğiniz gibi aracın arıza durumları sonrasında başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum.
Buradan ve sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda işallah düzgün bir araç bulacağım...
oguzhan3434' Alıntı:yakisikli arkadasim onemli olan araci alirken ki fiyatin degil,bu aracin bi sanzuman arizasi 4bin tl den baslar.elektrik aksami bi patlak verirse 2bin liradan baslar daha sayamicagim bi cok sey bunlar masrafli araclar onemli olan alirken yapilmis araci almak ve emin ol fiyatina bakma (firsatcilara da kanma).bu senin saydigin ozellikleri hemen hesapliyim. get 200lira
federal lastik 1400lira
vinc 1500lira
celik tampon 1300 lira
bunlar o senin motor sikintisi ciktigi zaman sanzuman arizasi verdigi zaman onlarin yaninda para degil sitede cok temiz araclar var bence acele etmeden aklina yatan araci expertiz yaptir eleyerek devam et
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Değerli bilgiler için teşekkür ederim, mutlaka işini iyi bilen bir ustaya baktıracağım sonuçta dediğiniz gibi aracın arıza durumları sonrasında başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum.
Buradan ve sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda işallah düzgün bir araç bulacağım...