Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadirdaban Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,654
Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

oguzhan3434' Alıntı:
yakisikli arkadasim onemli olan araci alirken ki fiyatin degil,bu aracin bi sanzuman arizasi 4bin tl den baslar.elektrik aksami bi patlak verirse 2bin liradan baslar daha sayamicagim bi cok sey bunlar masrafli araclar onemli olan alirken yapilmis araci almak ve emin ol fiyatina bakma (firsatcilara da kanma).bu senin saydigin ozellikleri hemen hesapliyim. get 200lira
federal lastik 1400lira
vinc 1500lira
celik tampon 1300 lira
bunlar o senin motor sikintisi ciktigi zaman sanzuman arizasi verdigi zaman onlarin yaninda para degil :smiley: sitede cok temiz araclar var bence acele etmeden aklina yatan araci expertiz yaptir eleyerek devam et

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Değerli bilgiler için teşekkür ederim, mutlaka işini iyi bilen bir ustaya baktıracağım sonuçta dediğiniz gibi aracın arıza durumları sonrasında başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum.

Buradan ve sizlerden edindiğim bilgiler doğrultusunda işallah düzgün bir araç bulacağım...

Etiketler

nerde ikamet ediyorsunuz ? onu soylerseniz burda tanidigi olanlar vardir elbet expretiz icin lazim olacak

oguzhan3434' Alıntı:
nerde ikamet ediyorsunuz ? onu soylerseniz burda tanidigi olanlar vardir elbet expretiz icin lazim olacak

İstanbul/Avp yaksındayım,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-aslan-besliyorsan-yedigini-sorma-163809872/detay/

Şu araçla ilgileniyordum ancak ekspertiz sorunu yaşadık bu gün satılmış hayırlısı olsun dedik alana da satana da :smiley:

maslakta 2 yer var biri "dayi jeep garage digeri master jeep" arac alirken gitmekte fayda var.

Ön tampon şekilleri,sepet tipleri üç aşağı beş yukarı aynı tüm araçlarda dikkat edersen.Sen aldığın zaman çok değişik bir model yaptırmayacaksın. yaptırmak istersen de buna ekstra para isterler.Yapılı araba almanın bir avantajı da eğer satan kişi ticari toplamamışsa kesinlikle mekaniğine de ciddi paralar harcamış demektir,işte o kısım ile sen uğraşmıyorsun yani araç ucuza geliyor.O yüzden standart binecekseniz anlarım ama ben offroad donanımı yaptıracağım derseniz sanayi,ustalar ve maliyet bir anda hiç ummadığınız rakamlara uçabilir.

30 binlirayı ben bu kötü piyasa şartlarında dedim ama o söylediğim sadece yapılı arabalar için.Yapılmamış araçlar da ise durum biraz farklı, piyasadaki cansızlık onlara çok vurmadı fiyat farkları aralarında az çünkü.Yapılı araca ne kadar masraf ettiğiniz karşıdan gözükmüyor,bilen biliyor. Bizim insanımızda genelde ucuzcudur. Örneğin benim kendi aracım vardı dışardan çok heybetli değil ama motor hariç full revizyon gördü yani alan kişi en az 200 bin km yağını suyunu koyacak veya ufak tefek masraflar edecek.Şimdi karşıdan bakan kişi bu masrafı nereden anlayacak? Anlamıyor sonra gidiyor bir tane görüntüsü iyi kendi ölmüş araba alıyor ( expertiz yaptırsanız dahi bazı eksiklikler anlaşılmaz) sonra vay Jeep böyle şöyle.Alırken aldığınız kişi ne masraf yaptırmış mutlaka öğrenin.Ciddi arazi sahibi kişiler ne yaptılarsa bir liste olarak alırlar ve saklarlar çünkü.

20 bine aldığınız araç bana sorarsanız kesinlikle masraf ister.Şöyle düşünün Kartal,Doğan gibi arabalar bile 10 bin TL civarında.O yüzden belli nakitiniz mutlaka ekstra bulunsun.

Mutlaka bazı sıkıntılar çıkacaktı sonuçta 18 20 yaşlarında araçlardan bahsediyoruz.
Sizin soyediklerinize kısmen katılıyorum ağır off road yapmayacağım genellikle gezi olarak düşünüyorum ancak ileride ne olur bilemem bu güne kadar baktığım araçlar genellikle boş araçlar çünkü dediğiniz gibi dışardan ne yapılmış anlaşılmaz ve "her ne donanım eklemiş ise asla 0 km olmayacak" bu yüzden bütçemi Max. 20 bin tl ihtiyaç duyduğum donanımı kendim yapmak istiyorum bundan zevk alıyorum zaten Caterpillar iş makinesi yedek parça üretimi yapıyoruz bu yüzden sanayi ler çokta uzak değil bana....

Burada ki tek eksiğim bu çevre den tanıdığım olmaması ve araca yabancı olmam maalesef bunuda sizler ve yardımlarınız ile aşacağım işallah.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tenekekutu' Alıntı:
Ön tampon şekilleri,sepet tipleri üç aşağı beş yukarı aynı tüm araçlarda dikkat edersen.Sen aldığın zaman çok değişik bir model yaptırmayacaksın. yaptırmak istersen de buna ekstra para isterler.Yapılı araba almanın bir avantajı da eğer satan kişi ticari toplamamışsa kesinlikle mekaniğine de ciddi paralar harcamış demektir,işte o kısım ile sen uğraşmıyorsun yani araç ucuza geliyor.O yüzden standart binecekseniz anlarım ama ben offroad donanımı yaptıracağım derseniz sanayi,ustalar ve maliyet bir anda hiç ummadığınız rakamlara uçabilir.

30 binlirayı ben bu kötü piyasa şartlarında dedim ama o söylediğim sadece yapılı arabalar için.Yapılmamış araçlar da ise durum biraz farklı, piyasadaki cansızlık onlara çok vurmadı fiyat farkları aralarında az çünkü.Yapılı araca ne kadar masraf ettiğiniz karşıdan gözükmüyor,bilen biliyor. Bizim insanımızda genelde ucuzcudur. Örneğin benim kendi aracım vardı dışardan çok heybetli değil ama motor hariç full revizyon gördü yani alan kişi en az 200 bin km yağını suyunu koyacak veya ufak tefek masraflar edecek.Şimdi karşıdan bakan kişi bu masrafı nereden anlayacak? Anlamıyor sonra gidiyor bir tane görüntüsü iyi kendi ölmüş araba alıyor ( expertiz yaptırsanız dahi bazı eksiklikler anlaşılmaz) sonra vay Jeep böyle şöyle.Alırken aldığınız kişi ne masraf yaptırmış mutlaka öğrenin.Ciddi arazi sahibi kişiler ne yaptılarsa bir liste olarak alırlar ve saklarlar çünkü.

20 bine aldığınız araç bana sorarsanız kesinlikle masraf ister.Şöyle düşünün Kartal,Doğan gibi arabalar bile 10 bin TL civarında.O yüzden belli nakitiniz mutlaka ekstra bulunsun.
kesinlikle katiliyorum kullanmayan bilemez.

Kadir Daban' Alıntı:
Mutlaka bazı sıkıntılar çıkacaktı sonuçta 18 20 yaşlarında araçlardan bahsediyoruz.
Sizin soyediklerinize kısmen katılıyorum ağır off road yapmayacağım genellikle gezi olarak düşünüyorum ancak ileride ne olur bilemem bu güne kadar baktığım araçlar genellikle boş araçlar çünkü dediğiniz gibi dışardan ne yapılmış anlaşılmaz ve "her ne donanım eklemiş ise asla 0 km olmayacak" bu yüzden bütçemi Max. 20 bin tl ihtiyaç duyduğum donanımı kendim yapmak istiyorum bundan zevk alıyorum zaten Caterpillar iş makinesi yedek parça üretimi yapıyoruz bu yüzden sanayi ler çokta uzak değil bana....

Burada ki tek eksiğim bu çevre den tanıdığım olmaması ve araca yabancı olmam maalesef bunuda sizler ve yardımlarınız ile aşacağım işallah.

sizin icinde elimden gelen yardimi yaparim gerekli yerlerin numaralarini verrim merak etmeyin.duzgun bi arac bulmaniz dilegi ile

İlginiz için çok teşekkür ederim bursa da güvenilir işini iyi bilen ekspertiz yaptirabilecegim bir yer var mı bildiniz ?

bursada birlik oto var ali usta diye hatirliyorum.uludagin tepesinde ariza yapmisti aracim geldi saolsun,esnaf adamlar bursada arazi araclarinin coguda onlara gidiyo.iscilikleri iyidir expertizden de anlatan adamlar

Merhaba,

Aşağıda düşündüğüm 2 araç var sizce nasıldır ?
Yorumlarınızı alabilir miyim...

Bu araç sanırım komple boyalı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1996-jeep-grand-cherokee-5.2-lpg-li-143861549/detay/
Bir de bu araç var aracı tanıyan eden olabilir belki buradan..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-offroad-donanimli-1996-grand-cherokee-5.2-lpg-li-144829609/detay/

pr plakali arac yesilkoyden biliyorum agir bi kazasi var kismi boya var diyodu zamaninda sahibi,bende aramistim bu araci uzun suredir satilikta.aracta kaza darbe olmadiktan sonra biyaya pek takilma kadir bence.hatta ufak tefek surtmus etmis ondan da korkma agir kazasi olmasin yeter

Evet ufak tefek kazaları önemsemiyorum sonuçta trafikte olan şeyler maalesef. ama ağır kazası olan araçlar maalesef sonrasında büyük sorunlar yaşatıyor...

ikisi de ciddi, büyük ve özensiz işlem görmüş araçlar ve o fiyatların arabası kesinlikle değiller.... o fiyatlara gidip bakmaya değmez bence....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri