Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,633
Ynt: Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazı

ksd' Alıntı:
Şunları da eklemeliyim. Cihaz içerdiği normal navigasyon programı ile (İgo primo8) çok başarılı bir şekilde sesli yol tarifi yaparak adres buluyor. İçerdiği ayrı bir programla (Sas planet) daha önce açıp incelediğiniz google earth haritalarını hafızasına alarak, dağ başında internet bağlantısı gerekmeksizin, canlı olarak yolunuzu izlemenizi sağlıyor. Normal navigasyon programında ekranı yeterliyken, sas planet ile eğer dağ başın da yolunuzu bulmaya çalışıyorsanız ekran küçük kalıyor ve verimli olmuyor. Ama dediğim gibi notebook ekranında aynı işi yapabildiğinden işiniz çok kolaylaşıyor, ayrıca hızınızı, yüksekliğinizi ve katettiğiniz yolu yukarıda görüldüğü gibi ekranın sağında veriyor. Gereken ek cihazlar bahsettiğim mini GPS cihazı, şurada görebilirsiniz;

http://urun.gittigidiyor.com/KAMPANYA-LAPTOP-ICIN-USB-GPS-ALICI_W0QQidZZ40587801

Bir de araçta notebook pili sorunu olabileceğinden şöyle bir cihaz daha;

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-arac-ici-kompakt-dc-12vac-220v-donusturucu-adaptor-ak-mx008/ProductDetails.aspx?productId=bs11014&categoryId=106858

Bunlar yanınızda iken günler boyunca keyifle gezebilirsiniz, nerede olursanız olun...

Etiketler

ksd' Alıntı:
Şunları da eklemeliyim. Cihaz içerdiği normal navigasyon programı ile (İgo primo8) çok başarılı bir şekilde sesli yol tarifi yaparak adres buluyor. İçerdiği ayrı bir programla (Sas planet) daha önce açıp incelediğiniz google earth haritalarını hafızasına alarak, dağ başında internet bağlantısı gerekmeksizin, canlı olarak yolunuzu izlemenizi sağlıyor. Normal navigasyon programında ekranı yeterliyken, sas planet ile eğer dağ başın da yolunuzu bulmaya çalışıyorsanız ekran küçük kalıyor ve verimli olmuyor. Ama dediğim gibi notebook ekranında aynı işi yapabildiğinden işiniz çok kolaylaşıyor, ayrıca hızınızı, yüksekliğinizi ve katettiğiniz yolu yukarıda görüldüğü gibi ekranın sağında veriyor. Gereken ek cihazlar bahsettiğim mini GPS cihazı, şurada görebilirsiniz;

http://urun.gittigidiyor.com/KAMPANYA-LAPTOP-ICIN-USB-GPS-ALICI_W0QQidZZ40587801

http://www.hepsiburada.com/Liste/akasa-arac-ici-kompakt-dc-12vac-220v-donusturucu-adaptor-ak-mx008/ProductDetails.aspx?productId=bs11014&categoryId=106858

Bunlar yanınızda iken günler boyunca keyifle gezebilirsiniz, nerede olursanız olun...

ksd' Alıntı:
1- Evet gösteriyor,
2- Rota cihazda da oluşturuluyor diye bilgi almıştım ama çözemedim, daha doğrusu uğraşmadım. Çünkü real time rotanızı izlerken cihazın ekranı yetmiyordu, ben de forumda sorduğum ama cevap alamadığım konuyu çözdüm. Yani laptop ekranında programı kullanıyorum. Patikalar, keçi yolları hepsi koca ekranda, hem de canlı bir şekilde rotanızı izliyorsunuz. Daha önce çizdiğiniz rotayı takip edebiliyorsunuz. Bunu nasıl yaptığıma gelince, gittigidiyor da 50 TL ye flash bellek gibi bilgisayara takılan GPS alıcıları var. Bunu takın ve SAS planet i çalıştırın ve gaza basın hepsi bu. Harika bir olay tavsiye ederim.
3- Evet gösteriyor.

Örnek resim aşağıda...

Sayın Kenan Dolapçıoğlu;
Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bilgisayara takılan GPS alıcıları ile rota izlemek daha önce çizdiğimiz rotayı takip edebilmek olağanüstü güzel bir şey. Ben bir karavan kullanıcısı olarak yurt içinde ve yurt dışında 3,5" Navking navigasyon cihazından faydalanmaktaydım. Yakın gözlüğü kullanan biri olarak araba kullanmak beraber bu iş bayagı zor oluyordu. Bu açıklamalarınızı okuyunca bayağı heyecanlandım. Ancak bazı sorularım olacak eğer yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Bahsettiğiniz Igo8 ve SAS planet yazılımlarını nerden temin edip bilgisayarımıza indirecegiz bir de yine klasik navigasyon cihazlarında olduğu gibi GPS bilgilerini yazdığımızda yurt içi ve dışında bize rota cizip uygulatabiliyormu? Yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum saygılarımla MEFTUN ÇANGA

ksd' Alıntı:

Sayın Kenan Dolapçıoğlu;
(Şunları da eklemeliyim. Cihaz içerdiği normal navigasyon programı ile (İgo primo8) çok başarılı bir şekilde sesli yol tarifi yaparak adres buluyor. İçerdiği ayrı bir programla (Sas planet) daha önce açıp incelediğiniz google earth haritalarını hafızasına alarak, dağ başında internet bağlantısı gerekmeksizin, canlı olarak yolunuzu izlemenizi sağlıyor.) Bu ifadenizden http://urun.gittigidiyor.com/KAMPANYA-LAPTOP-ICIN-USB-GPS-ALICI_W0QQidZZ40587801 bu cihazı satın aldığımızda bu GPS alısı cihazla birlikte bu yazılımlarda geliyor diye mi anlamalıyız? Lütfen bağışlayın anlamaya çalışıyorum. Ben de Laptop ile aracımda yukarda bahsettiğiniz gibi "Navigasyon " yapmak istiyorum. Yanıtlıyabilirseniz sevinirim. Saygılarımla Meftun Çanga

Ürünün satışı kapanmıştır yazıyor. Ortalıkta gps usb alıcısı yok.
Mağalarda satılan gps-usb alıcısı bulursam alacağım . Belki tahtakalede vardır. Mediamark, teknosa gibi yerlerde bilmiyorlar daha. Sizin sorularınıza ancak o zaman cevap verebilirim. Şu anda sasplanet ile google earth cache depoluyorum.

meftun' Alıntı:
Sayın Kenan Dolapçıoğlu;
(Şunları da eklemeliyim. Cihaz içerdiği normal navigasyon programı ile (İgo primo8) çok başarılı bir şekilde sesli yol tarifi yaparak adres buluyor. İçerdiği ayrı bir programla (Sas planet) daha önce açıp incelediğiniz google earth haritalarını hafızasına alarak, dağ başında internet bağlantısı gerekmeksizin, canlı olarak yolunuzu izlemenizi sağlıyor.) Bu ifadenizden http://urun.gittigidiyor.com/KAMPANYA-LAPTOP-ICIN-USB-GPS-ALICI_W0QQidZZ40587801 bu cihazı satın aldığımızda bu GPS alısı cihazla birlikte bu yazılımlarda geliyor diye mi anlamalıyız? Lütfen bağışlayın anlamaya çalışıyorum. Ben de Laptop ile aracımda yukarda bahsettiğiniz gibi "Navigasyon " yapmak istiyorum. Yanıtlıyabilirseniz sevinirim. Saygılarımla Meftun Çanga

Sayın Meftun bey,

1- linkteki cihazı satın aldığınızda sadece usb gps cihazı geliyor, http://urun.gittigidiyor.com/KAMPANYA-LAPTOP-ICIN-USB-GPS-ALICI_W0QQidZZ45463925

2- sasplanet programını bu linkten indirebilirsiniz http://hotfile.com/dl/129970689/99548c5/SAS.Planet.Nightly.110804-ENG_Portable.rar.html

3-İgo primo8 programını internetten laptopa uygun olanını bulup indirebilirsiniz,( ben bulursam buraya ekleyeceğim linkini)

derinlik_sarhosu' Alıntı:
Sayın Meftun bey,

1- linkteki cihazı satın aldığınızda sadece usb gps cihazı geliyor, http://urun.gittigidiyor.com/KAMPANYA-LAPTOP-ICIN-USB-GPS-ALICI_W0QQidZZ45463925

2- sasplanet programını bu linkten indirebilirsiniz http://hotfile.com/dl/129970689/99548c5/SAS.Planet.Nightly.110804-ENG_Portable.rar.html

3-İgo primo8 programını internetten laptopa uygun olanını bulup indirebilirsiniz,( ben bulursam buraya ekleyeceğim linkini)
Sayın Derinlik Sarhoşluğu,
İlginize çok teşekkür ederim. Ancak bugün internete girebiliyorum zira o da çok kısıtlı olacak zira 8 Ekim de acil ve zorunlu bir ameliyat olmam gerekti. Bu yüzden siteye giremedim. Tekrar çok teşekkür ediyorum. İyileşir iyileşmez tekrar irtibata geçerim. Saygılarımla Meeftun ÇANGA

meftun' Alıntı:
İlginize çok teşekkür ederim. Ancak bugün internete girebiliyorum zira o da çok kısıtlı olacak zira 8 Ekim de acil ve zorunlu bir ameliyat olmam gerekti. Bu yüzden siteye giremedim. Tekrar çok teşekkür ediyorum. İyileşir iyileşmez tekrar irtibata geçerim. Saygılarımla Meeftun ÇANGA
geçmiş olsun acil şifa ve sıhhat dilerim...

Sayin abilerim
Ilk sayfadaki Google Earth,Primo,vs... programini nerden indirebilirim?Benim HTC Hd2 telefonumda calisan program varmi acaba?Bu programa hasta oldum inanin.Gps konusunda acemi oldugum icin bana yardimci olursaniz cok sevinirim. ;)

Saygilarimla
38gayseri

meftun' Alıntı:

Geçmiş olsun Meftun bey, biz buralardayız görüşmek üzere.

derinlik_sarhosu' Alıntı:
Geçmiş olsun Meftun bey, biz buralardayız görüşmek üzere.
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim.
Saygılarımla Meftun Çanga

balikay' Alıntı:
geçmiş olsun acil şifa ve sıhhat dilerim...
Sayın Balikay;
Çok naziksiniz teşekkür ederim.
Saygılarımla Meftun Çanga

selam mayıstosböce
sahibinden com dan aldığın gps cihazı hakkında bilgi verirmisin sanırım cin malı nasıl memnunmusun? bende garmin nuvi 200 var ama uydu görüntüsü yok bende düşünüyorum bitane yardımcı olursan sevinirim tşkler

selamlar bana şunu söylermisiniz elimdeki next 828 plus Google Earth Uydu Fotoğrafı Görüntüleri Kullanan Navigasyon Cihazına dönüşebilir mi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR