Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,225
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

kendi şahsıma iyiyiz ömer abi
görüşebilmek umudu ile ;)
herkese selam

Etiketler

JUNİOR' Alıntı:
kendi şahsıma iyiyiz ömer abi
görüşebilmek umudu ile ;)
herkese selam
Aleyküm Selam
Hanım çocukların okul kaydı için istanbula gitmişti dün geldiler
Uğur çanakkale geliboludaydı oda dün dönmüştür aramızda gidiş dönüş 500 km vardı görüşemedik
Hakan altınolukta yarın telefon edicem bir ayarlama yaparız diye düşünüyorum
sizide bekleriz

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Aleyküm Selam
Hanım çocukların okul kaydı için istanbula gitmişti dün geldiler
Uğur çanakkale geliboludaydı oda dün dönmüştür aramızda gidiş dönüş 500 km vardı görüşemedik
Hakan altınolukta yarın telefon edicem bir ayarlama yaparız diye düşünüyorum
sizide bekleriz
biz de uygunsak geliriz :D[/td][/tr][/table]

JUNİOR' Alıntı:
biz de uygunsak geliriz :D

Bu gün istanbuldan bir abim geldi alibey adasında rezervasyonları varmış
sonra Serkanlar geldi onlarda alibey adasına gittiler
yarın bacanaklar geliyor
uygunsanız sizide bekleriz

Ömer abi biz bayramdan önce cunda da idik çok güzel koyları var patriça tarafı muhteşem tavsiye ederim
,size iyi eğlenceler

Herkese selamlar

Beyler bu gün döndüm ama yine gidicem ayrıca herkesi çok özledim görüşmeyeli inşallah kimsede bir sıkıntı yoktur ufaktan gezilere başlayalım

Saygılar

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Herkese selamlar

Beyler bu gün döndüm ama yine gidicem ayrıca herkesi çok özledim görüşmeyeli inşallah kimsede bir sıkıntı yoktur ufaktan gezilere başlayalım

Saygılar
abi bende memleketten yeni döndüm inşallah yeni gezilerde yeniden buluşuruz.herkeze selamlar saygılar[/td][/tr][/table]

ahmet 53' Alıntı:
abi bende memleketten yeni döndüm inşallah yeni gezilerde yeniden buluşuruz.herkeze selamlar saygılar

Hoş geldin hafta sonu Serkanla bir şeyler yapalım diyoruz Serkanın gittiği bir yerler var faceden kopyalayabilirsem buraya ekliycem

Serkan buraya gitmiş hafta sonu hep beraber gidebiliriz tabiiki kimsede bir engel yoksa

1239359_10151847879614084_1476926617_n.jpg

1185825_10151847879184084_123839486_n.jpg

1236237_10151847879429084_1779967479_n.jpg

Selamlar

Bu hafta sonu şöyle bir gezelim sohpet edelim palamut hamsi mangal diyorum Serkan başlık aç rota bende diyor
kimler gelmek ister hangi gün müsaitiz yada başka öneri teklif olurmu yazalım arabalar asfalttan çıksın :D
hamsi palamut mangal ofyoydu diye başlık açıcam :D :D :D

Saygılar

ömer abi ben nasipse hafta sonu musait olurum.inşallah beraber olup hasret gideririz.abi palamut kesin değilmi ;D ;D ;D

ahmet 53' Alıntı:
ömer abi ben nasipse hafta sonu musait olurum.inşallah beraber olup hasret gideririz.abi palamut kesin değilmi ;D ;D ;D

palamut nasip olur rast gelirse ama gezi Serkkkaaaaaaaaaaaaannnnn :D :D :D

Gezme konusunda Ahmet abi ve Sabri abi her an hazir :smiley:
Omer abi gezoff adini koydunda bu gezi olayları ndan seni sorumlu tutmasinlar :smiley:

Gezi deseler iyi. Bi abimiz telaffuz etti gerci ama sanmam yinede baska lakap takacak sahsiyetsiz karakterlerde cikabilir :smiley:

Killoff olsun :smiley: kill hem camur hem klavye olur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR