Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,209
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

.

180620131100.jpg

180620131101.jpg

180620131102.jpg

180620131103.jpg

180620131104.jpg

Etiketler

Selamlar;

Bulunduğum yerde internet çok problemli

herkesin geçmiş Berat kandili mubarek ve hayırlara vesile olsun

Dün öğrendim Binali Kardeşimin annesi Hakkın rahmetine kavuşmuş, annemize Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına Allahtan sabırlar dilerim.

Serkan hazır seni bulmuşken durum güncellemesi yapıym :D :D :D :D :D

benim durum aşağıdaki resimler gibi ;D az sonra pc yi kapatıp denize gidicem sabah çok güzeldi :D :D :D :D

2013-06-23-667 (800x450).jpg

2013-06-23-669 (800x450).jpg

2013-06-23-671 (800x450).jpg

Komşumuzun teknesini suya indirdik resimdeki ben değilim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Perşembe gününe kadar gelmek isteyen olursa beklerim,
perşembe günü ya dönücem yada hanım çocuklar gelicek durum şu an karışık biraz

arkadaşlar selamlar
umarım herkesin keyfi yerindedir sıkıntı yoktur
bu cumartesi sabah saat 9.00 da tem çamlıca gişelerinde olacağım boluya doğru festivale gitmek için
bilginize ;)

JUNİOR' Alıntı:
arkadaşlar selamlar
umarım herkesin keyfi yerindedir sıkıntı yoktur
bu cumartesi sabah saat 9.00 da tem çamlıca gişelerinde olacağım boluya doğru festivale gitmek için
bilginize ;)

iyi eğlenceler zevkli geziler dilerim

bende kısmetse cumartesi karaağaçtan izmite orda 1 gece kalıp pazar sapancaya geçicem kızımın Türkiye kupası kürek yarışını seyredicem ( F B, yi temsil ediyor ) yarış bitince hanımı çocukları alıp ayvalığa dönücem bir mani çıkmazsa şu an program bu denize girmeyi çok istiyorlar yoksa bende boluya gelmek isterdim

olsun ömer abi
size de iyi eğlenceler
ayrıca çocuklara başarılar

Selamın Aleyküm

Herkese merhaba yazlıktan döndüm, herkes inşallah iyidir bir yaramazlık yoktur
Dönüş yolu felaket kalabalıktı 3-4 saatlik yolu 10 saatte zor geldim,

ooooooooo
hoş geldiniz
kendi namıma iyiyiz
hayırlı ramazanlar olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR