Gezoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 434
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,225
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar bir selamda benden olsun.

Bu aralar yokmu geziniz. belki bir kçamak yapabilirim :smiley: yapmasamda rsimlerden takip ederim.

Etiketler

whiteagle' Alıntı:

Bu aralar yokmu geziniz. belki bir kçamak yapabilirim :smiley: yapmasamda rsimlerden takip ederim.
Geziler marmara başlığında bu pazar için var.

lynx255' Alıntı:
Ömer abi, usta milleti hiç bir zaman işini tam ve zamanında yapamaz. Sen söyle pazartesi tekrar gelsinler, sen bizi yalnız bırakma. Dağ başında, kurda, kuşa yem olmayalım. :smiley:

Yeri gelmişken kısaca anlatayım. Memlekette bir ev yaptıralım dedik. Usta milleti ile anlaştık. Nisan sonuna yemin ettiler yetişecek diye. Mayıs'ta şenlik vardı köyün, yetişmediği için misafirlerimi götüremedim. Şu anda kasım ayındayız. Alt kata sıcak su tesisatının çekilmediğini yada tıkalı olduğunu öğreniyoruz. Kırılacak, dökülecek, tekrar yapılacak. O yüzden adı usta mı? Allah bin türlü hayırlısını versin, iyisine çattırsın.

Selamlar

Teşekkür ederim ve Allah sanada kolaylık versin usta konusunda bizim sitede çalışan bir sürü usta var çoğu dediğin gibi ama Burhaniyede bir usta var her konuda çok güzel
bu sabah teras mermerleri ve su giderleri tamiri yapılacaktı sabah 9.30 da uyandım baktım gelen giden yok bahçeye çıktım ustalar gelmiş derz mermer vs. bırakmışlar ve mermerlerden birine telefon numarası yazmışlar telefon açtım abi geldik zili çaldık uyanmadın kapıyı yıkıyorduk uyanmadın bizde döndük yarın geliriz dediler :D sıkı uyumuşum
ama öğleden sonra saat 15.30 gibi yağmur başladı :D
iyiki uyanmamışım her şeyde bir hayır var

inşallah işi hayırlısı ile bitirip İstanbula dönücem ama yağmurun durması iş bittikten sonra en az 8 saat yağmaması lazım İnşallah bir engel çıkmazsa gezilere en kısa zamanda başlarız,

whiteagle' Alıntı:

Selamlar

gezi yapıcazda ben şehir dışındayım Serkan araba bakıyor vs. inşallah iyisindir bir yaramazlık yoktur

resimlerden bakıcaksan hep beraber gideriz kendi resimlerinede bakarsın

Ömer abi senin de işin zoor bee :D
ne çok çektin bu ustalardan ;D
allah kolaylık versin diyim ;)

Selamlar

Sonunda çatı tadilatı bitti denize de ara verip döndüm :D
Yalvoya kadar her şey çok güzeldi pendikte inince şöför ihtiyacı hissettim hasret kalmışım trafikte gidememeye :D
artık ufaktan araziye başlayalım rota Serkanda

Saygılar

Ah be abi ne olurdu şu işin bir hafta önce biteydi..
24 ünden sonraki ilk geziye bekliyoruz..

Günaydın ve hoş bulduk

yaw dün yüzüyordum akşam idodan pendikte inince trafikte kriz geçiriyordum panik atak oldum unutmuşum trafiği bi girdim zor çıktım :D

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Sonunda çatı tadilatı bitti denize de ara verip döndüm :D
Yalvoya kadar her şey çok güzeldi pendikte inince şöför ihtiyacı hissettim hasret kalmışım trafikte gidememeye :D
artık ufaktan araziye başlayalım rota Serkanda

Saygılar

Abi ekip büyük benim rotalar yetmez yeni rotalar lazım :smiley:
[/td][/tr][/table]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR