Geziler marmara başlığında bu pazar için var.whiteagle' Alıntı:Arkadaşlar bir selamda benden olsun.
Bu aralar yokmu geziniz. belki bir kçamak yapabilirim yapmasamda rsimlerden takip ederim.
bekleriz bu pazar geziyewhiteagle' Alıntı:Arkadaşlar bir selamda benden olsun.
Bu aralar yokmu geziniz. belki bir kçamak yapabilirim yapmasamda rsimlerden takip ederim.
whiteagle' Alıntı:Arkadaşlar bir selamda benden olsun.
hoş geldin Muratbarkınmete' Alıntı:Geldim arman abi
Selamlar herkese
lynx255' Alıntı:Ömer abi, usta milleti hiç bir zaman işini tam ve zamanında yapamaz. Sen söyle pazartesi tekrar gelsinler, sen bizi yalnız bırakma. Dağ başında, kurda, kuşa yem olmayalım.
Yeri gelmişken kısaca anlatayım. Memlekette bir ev yaptıralım dedik. Usta milleti ile anlaştık. Nisan sonuna yemin ettiler yetişecek diye. Mayıs'ta şenlik vardı köyün, yetişmediği için misafirlerimi götüremedim. Şu anda kasım ayındayız. Alt kata sıcak su tesisatının çekilmediğini yada tıkalı olduğunu öğreniyoruz. Kırılacak, dökülecek, tekrar yapılacak. O yüzden adı usta mı? Allah bin türlü hayırlısını versin, iyisine çattırsın.
whiteagle' Alıntı:Arkadaşlar bir selamda benden olsun.
Eyvallah abi sen nasılsınHakan555' Alıntı:Murat Merhaba.
Nasılsın ?
barkınmete' Alıntı:Eyvallah abi sen nasılsın
lynx255' Alıntı:Ah be abi ne olurdu şu işin bir hafta önce biteydi..
24 ünden sonraki ilk geziye bekliyoruz..
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Sonunda çatı tadilatı bitti denize de ara verip döndüm
Yalvoya kadar her şey çok güzeldi pendikte inince şöför ihtiyacı hissettim hasret kalmışım trafikte gidememeye
artık ufaktan araziye başlayalım rota Serkanda
Saygılar