HASAN_5434' Alıntı:tamam abi burdan devam edelimde bu tam rotayı ne zaman belirleyeceğiz tarih 10 kasım yerde tam belli olsun
Balta, kürek, sopa, taş her zaman bagajda hazır durmakta. Malum ki şehirde de çok odun var. ;DHakan555' Alıntı:Rota belli. Cekmekoy Pokenezkoy Cavusbasi ormanlari.
Balta nacak ne varsa alin.
Omer abi sen su ustaların telefonunu bi versene
Valla dinçer kardeşim maşallahın tam sistemli çalışıyorsun senin araca karada birşey olmazlynx255' Alıntı:Balta, kürek, sopa, taş her zaman bagajda hazır durmakta. Malum ki şehirde de çok odun var. ;D
Şaka bir yana, cumartesi hi-jack almam lazım, standart kriko ile hiç bir şey olmaz. Ayrıca esnek halatta almalıyım. Arabayı perşembe günü teslim alacağım. İnş. eksiksiz, tam full malzeme hazırız.
v.a.sahmet 53' Alıntı:arman abi sen gel dersinde gelmezmiyim .ahada geldim abi herkeze selamlar .
A.s abi gezi hakkında tecrübelerinizden bilgiler alalımlynx255' Alıntı:
Ahmet BAĞCE' Alıntı:Abi bana mail geliyor oyüzden giriyorum..uzun zaman oldu girmeyeli , buarada selamlar herkese.. Serkan Ömer abi, uzun zaman oldu..
he yav uçurdu Nurullah bizi .. güzel bir yaz gezisi yapmıştık ...Hakan555' Alıntı:Evet abi öyle oldu uçuş Resimlerine bakiyorum Nurullah abinin faceden
hoş geldin ahmetahmet 53' Alıntı:arman abi sen gel dersinde gelmezmiyim .ahada geldim abi herkeze selamlar .