KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi sende dalis tupu varmi ? Askeri ekipman kullanmak etik olmaz.
Mayo havlu yeter ama sahile aracla inecek yol yok 40 metrecik yuruyecegiz
Sifir gibi bi vitarayla ilk gezimize katilacaklar zaten. Yarin havaalaninda isleri olmasa geleceklerdi.
Ben zaten Aydının kalbini kırmamak için telefonla onu kaç defa arayıp izah ettim. Ama Aydın sağolsun sanal ortamda müzakereyi seviyor
Meşhur kahvaltılarına hiç katılmasakta o güzel çadırından hiç faydalanmasakta bu yaptıkları zaten onun fedakar yanını ortaya koyuyor.
Ben bunların farkındayım ve o yüzden ısrarla Aydını kırmak istemiyorum kırmamayada çalışıyorum
Yok çok ısrar ederse işyerine gidip savulun ulen derim kaymak sokakta
Beyler ben bu konuyu tartışmak veya başka olumsuz bir şey için açmadım
herhangi bir mevzuda tartışmak veya başka bir şey yapmak isteyen herkes gezenbilirde yada başka sitelerde konu açabilir ve ben buna hiç bir şekilde dahil olmam karışmam karışamam
burada sevgi saygı dostluk kardeşlik çerçevesinde yazmak isteyen herkes buyursun bizde keyif alalım huzur bulalım bunun haricinde bu yazdığıma cevap vermek dahil dileyen herkes kendi konusunu benim açtığım bölüm dışında istediği biçimde açabilir ne isterse yapar istediği gibi tartışır ve böyle bir şey olursada lütfen banada haber verilmesin. benim amacım tartışma kavga çıkarmak veya bunlara dahil olmak değil ve olamaz
nasılsın bu gün nasıl geçti, ben saat 15.30 dan sonra müsait olabildim ama kendimi kaldıramadım pelte gibi olmuşum yoksa sana telefon açıp bir yerde buluşmak niyetindeydim