prensesindedesi©
Ana Kamp
atiladi' Alıntı:Buzdolabını kapı tarafına koymaya kararlı olduğunuzu görüyorum, buzdolapları tıpkı birer sobadır, buzdolabının motor havalandırmasında motor sıcaklığını bir şekilde araç dışına atamaz iseniz, hem buzdolabının verimi düşer hemde yazın soba gibi içeriyi ısıtır, tercih sizin...
Koltuk enindeki 80 cm'i de artırmayı düşünmediğinizi anlıyorum, aksine koltuk derinliğini masa eninden çalarak masayı biraz daha küçültüp 60x70 cm'e düşürerek çözüm bulmaya çalıştığınızı anlıyorum, önerim evdeki bir sehpayı bant ile ölçülendirerek 60x70 cm lik bir masa gibi düşünün ve boş tabaklar, bardaklar ve salata tabağı ile üzerine eksiksiz bir masa kurup deneyin, bakalım alışkanlıklarınıza göre sığabiliyormusunuz, bir test yapım sonra karar verin..
Atilla Bey; Buzdolabını kapı tarafına koyma, koltuk derinliğini 80 cm'de tutma gibi bir takıntım yok, ölçülendirmeyi koymamdaki amaç sizlerinde önerilerinizi almak için.Dolap ölçülerini yazdım kapı tarafı biraz daha geniş olur diye oraya koymayı düşünmüştüm.Bir başka seçenek banyo kapısı karşısına koyarak banyo ölçülerini 90*70 yapmak olabilir.Koltuk derinliği 90 cm olursa geriye koridor+mutfak tezgahı 95 cm kalır ki o zaman tezgahı 45 koridoru 50 cm yapmak gerekecektir, sonuçta alan ölçüleri belli olduğuna göre bir tarafı artırmak için başka tarafı azaltacaksınız, sizin farklı önerinizde varsa yine değerlendirilebilir, çok teşekkür ediyorum, selamlar...