Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan prensesindedesi© Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,264
Ynt: Gezmeci; Bir Karavanın Doğum Belgeseli...

yucel59' Alıntı:
Penses'in temizlik yaptığı bölüm sökülmüş ,emeğine yazık olmuş ;D

Aracınızı , ara sıra Forum civarında görüyorum ; gayet güzel bir araç ;D

Sayın Yücel59; aracı önünde gördüğünüz apartmanda oturuyorum, forum civarına geldiğinizde arayın tanışalım, bende sizin motosikletinizi severim bu arada...0533 350 63 03

Etiketler

Biraz yavaş ama olsun imza atmaya yetişmeyeceğizki (!)

Havalandırma, dış duş ve Elektrik girişleri açıldı.

DSC08851.JPG

DSC08852.JPG

DSC08855.JPG

DSC08857.JPG

Bu arada Kütahya Simav'dan Adil ERDOĞAN hocam ve arkadaşları gündüz evimize geldiler misafirimiz oldular, sağolsunlar birlikte çay içtik, sohbet ettik. Dünürümüz Ziya AYKIN ve eşi Reşide Hanımla birlikte bizde akşam karavanlarına iadei ziyaret için oturmaya gittik, birlikte çok güzel bir akşam geçirdik, çok teşekkürler...

DSC08877.JPG

DSC08878.JPG

prensesindedesi©' Alıntı:
Arkadaşlar, tekli çıkma Ducato koltuğu arıyorum, yardım...

Dukato'nun Yolcu tarafı tekli koltuk olmaz.
Size ancak Temiz sürücü koltuğu temin edebilirim,
Aracın modeli,koltuk rengi hakkında bilgi yada resim gönderirseniz hallederim.
Selamlar,kolay gelsin.

airboat' Alıntı:
Dukato'nun Yolcu tarafı tekli koltuk olmaz.
Size ancak Temiz sürücü koltuğu temin edebilirim,
Aracın modeli,koltuk rengi hakkında bilgi yada resim gönderirseniz hallederim.
Selamlar,kolay gelsin.

Seyfettin Hocam; 2008 Ducato 15 M3 koltuk fotoğraftaki...

Merhaba Cuma Bey,

Karavanınızdaki mutfak (buzdolabı, ocak, eviye), konfor (tavan havalandırma, tuvalet, geri görüş kamera sistemleri, tente, tente çadırı,...) ve elektrik ürünleri konusunda bizimle her türlü bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. Biz de elimizden geldiği kadarı ile teknik olarak size yardımcı olmaya çalışırız.

Keyifli günler dileriz

Suleyman G.
www.eltesanmobil.com

İşler yavaş yürüyor ama yürüyor, önce tekli koltuk buldum, su depoları yapıldı, birkaç foto...

DSC08913.JPG

DSC08912.JPG

Su depoları; iki adet 70 litre pis su deposu...Depoların yapılmasında yardımcı olan Ayhan Barış ustaya çok teşekkürler...

DSC08900.JPG

DSC08901.JPG

DSC08902.JPG

DSC08903.JPG

Bu arada güneş panellerinin bağlantı aparatlarının yapımında yardımcı olan Hüseyin Ali Eroğlu'na çok teşekkür ediyorum...

DSC08969-001.JPG

DSC08905.JPG

DSC08906.JPG

DSC08907.JPG

DSC08908.JPG

Eş zamanlı değil ama yapılan işlerden fotoğraflara devam; Gezmeci'nin ahşap işlerini yapan sabırlı ve gerçekten işinin ustası Vedat Ustaya çok teşekkürler...

DSC08920.JPG

DSC08924.JPG

20140324_114825.jpg

20140324_114828.jpg

20140324_114847.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR