Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,481

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam ben akın hayalleri peşinden koşmaya çalışan biriyim.en kısa zamanda hayallerimin gerçekleşmesini umuyorum

xakara' Alıntı:
selam ben akın hayalleri peşinden koşmaya çalışan biriyim.en kısa zamanda hayallerimin gerçekleşmesini umuyorum
gülmek için zamanını beklersen,gülümsemeye bile vaktin olmaz. demişler ve iyide demişler.vakit bu vakittir
hayat yaşanmalı bir şekilde.işleri sıralamaya fazladan uğraşma bence yarınımız belli değil ;)
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.

Slm herkese çoktandır takipcinizim şu aracı almadan da bişeyler yazmak istemiyordum ama .......kısmet
burada satlık araç varmı sahibindekiler sahipsiz galerici olmuşlar hepsi.....

Pardon buarada Suat ben ankarada yaşıyorum şehir hayatından nefret ettiğim için hemen bir arazi aracı alıp dağlara obalara insanların teknoloji ve medeniyetin en uzak olduğu yerlere kaçmak için sabırsızlanıyorum.......
Bu konuda sizlerden alacağım yardımlar için sizlere şimdiden teşekkür ederim saygılar....................

selam,ibrahim temiz,haziran ayinda bir karavanim aldim,ancak henuz tadini cikaramadim,insallah bu yaz gezmeye basliyacagim,butun arkadaslara verdikleri bilgiler icin tesekkuru borc biliyorum,sagolun.Bende gezdikce birikimlerimi sizlerle paylasmaktan mutlu olacagim.

meranka' Alıntı:
Selam herkese çoktandır takipcinizim şu aracı almadan da bişeyler yazmak istemiyordum ama .......kısmet
burada satlık araç varmı sahibindekiler sahipsiz galerici olmuşlar hepsi.....

öncelikle siz ve diğer arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Bu forumda elbette sizin gibi doğa sporları ve offroad'ı seven bir çok arkadaşla tanışacaksınız. Forumun ilgili başlıklarını gezdiğinizde araçlar ile ilgili teknik konulardan alım-satım başlıklarına kadar bir çok başlığa rastlayabilirsiniz. Tavsiyem öncelikle bu dostlar arasında hobinizin derecesini iyice bir değerlendirmeniz olur, araç almasanızda bir çok arkadaşımız sizinle aynı etkinliklerde olmaktan mutluluk duyacaktır. Araç alımı işinde ise mümkünse forumda bulunan eski üyelerden de destek ve onay alarak hareket edin derim. Bulduğunuz araçları onların tavsiyesi ile ustalığı onay almış yerlerde değerlendirtin ve sonra karar verin, nihayetinde satıcı herkes kendince aracını över ama bu hobi için alacağınız aracın sizi pişman etmemesi için bu "beleş" tecrübelere kulak vermenizi şiddetle tavsiye ederim : )) çok eski forum kullanıcıları ara sıra araçlarını değiştiriyorlar, özellikle camiada bilinen bu araçlar kafanızın daha da rahat etmesine katkı sağlar, başka türde bulursanızda bulduğunuz aracı offroad için profesyonelce kullanan deneyimli arkadaşlarımız size alım öncesi her türlü teknik desteği ve bilgiyi sağlayacaktır, buna emin olbilirsiniz, yeterki doğru başlıkta bu konuyu masaya yatırın...

Şimdilik saygılarımla, tekrardan hoş geldiniz...

selamlar herkese cenk öztaş ben,
aslında uzun süredir takip ediyorum siteyi ama tanışmak bugüne kısmet oldu.
aileden bana geçen 1993 jeep grand cherokee zj yi offroad için yavaş yavaş hazırlamaya başlıcam kısmetse... sizlerin de yardımlarıyla elbette :smiley:

torero' Alıntı:
selamlar herkese cenk öztaş ben,
aslında uzun süredir takip ediyorum siteyi ama tanışmak bugüne kısmet oldu.
aileden bana geçen 1993 jeep grand cherokee zj yi offroad için yavaş yavaş hazırlamaya başlıcam kısmetse... sizlerin de yardımlarıyla elbette :smiley:

elinde hazır bir altyapının olması çok güzel, aracında çok iyi bir alternatif, gerisi aynı aracı kullanan arkadaşlarla buluşmana kalmış : )) kişisel güvenliğini ihmal etmeden kazasız belasız kullanman dileğiyle hoşgeldin diyorum, saygılar...

ARKADAŞLAR MERHABA,
SİVAS'TAN ALPER BEN ARANIZA YENİ KATILDIM.OFF-ROAD MERAKLISI BİRİ OLARAK GEREKLİ BİLGİLERİ SİZLERDEN ALARAK EN KISA ZAMANDA BİR OFF-ROAD ARACI ALACAĞIM. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

Herkese Merhaba ;

Ben Çağrı.10 Gün önce 93 model bir lada niva almamla araştırmalarım başladı.Böylece forumu buldum.Herkese tekrar MERHABA!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri