Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,519

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

stst9' Alıntı:
merhaba dogaseverler,

Merhaba stst9 Eski bir üye olmama rağmen tüm ulaşabildiğim bilgin bu.Bir an bir robota cevap veriyormuşum hissine kapıldım.Kendini bu kadar gizleyerek forumdan bir beklentin varmı diye merak etmekle birlikte yinede hoşgeldin ;)

Etiketler

euzlu' Alıntı:
elinde hazır bir altyapının olması çok güzel, aracında çok iyi bir alternatif, gerisi aynı aracı kullanan arkadaşlarla buluşmana kalmış : )) kişisel güvenliğini ihmal etmeden kazasız belasız kullanman dileğiyle hoşgeldin diyorum, saygılar...

teşekkür ederim ayrıca dediğin gibi herkes için kazasız belasız off-roadlar diliorum

tekrar hoşbulduk.. :smiley:

merhabalar.. ben 4 yıldır oryantring yapıyorum. dogayı cok sevıyorum ;D bu sitede ilgimi ceken cokk konu var trekking ve bisiklet başta olmak uzere :smiley: ankaradaki biisiklet turlarına katılmak istiyorum ama pek takıp edemiyorum.. yenı basladıgım ıcınde ayak uydurma konusunda endişelerım var...

meranka' Alıntı:
Pardon buarada Suat ben ankarada yaşıyorum şehir hayatından nefret ettiğim için hemen bir arazi aracı alıp dağlara obalara insanların teknoloji ve medeniyetin en uzak olduğu yerlere kaçmak için sabırsızlanıyorum.......
Bu konuda sizlerden alacağım yardımlar için sizlere şimdiden teşekkür ederim saygılar....................

dostum hoşgeldin kısa zamanda aracını almanı dilerim ama merak etme en tenha yerde de bu sefer bizlerin teknolojiye ihtiyacı oluyor :smiley:):smiley: yakayı kaptırmışız bir kere anlayacağın

Merhaba,
Trenler ve tren yolculukları ilgimi çeken konu. Bu sayede de bu güzel siteyle tanıştım.
Yol sevdalısı insanlarla buluşmaktan memnunum.

redbull34' Alıntı:
Merhaba,
Trenler ve tren yolculukları ilgimi çeken konu. Bu sayede de bu güzel siteyle tanıştım.
Yol sevdalısı insanlarla buluşmaktan memnunum.
Hoşgeldiniz,geçen hafta trenle yaptığım eskişehir yolculuğundan sonra benimde ilgimi çeker oldu tren yolculukları,gelin burada çok daha güzel konularda bulabileceksiniz.

Selamlar.. ben orkun... aranıza yeni katıldım..pek sık ziyaret edemesem de foruma düzenli olarak girmeye çalışacağım :smiley: bol paylaşımlar :smiley:

selam arkadaşlar.Ben Tokat tan katılıyorum aranıza.Veteriner Hekimiyim.Burada bir off road ekibimiz yok ama ben yanlız başına off road yapan birisiyim.2005 yılından beri terios 2005 1,3 kullanıyordum.ama o araçla kaza yaptım.araba pert.bu siteye üye bir arkadaştan suzuki alıyorum.yarın arabanın expertizleri yapılacak.yani ciddi bir off road aracı almak üzereyim.hayırlı olur inşallah.bisiklet aşığıyım.bisikletle off road yapmak.işte oda farklı bir tat.bu siteye katılmak güzel olur inşallah.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.Bütün arkadaşlara selamlar...

sinanaybek' Alıntı:
selam arkadaşlar.Ben Tokat tan katılıyorum aranıza.Veteriner Hekimiyim.Burada bir off road ekibimiz yok ama ben yanlız başına off road yapan birisiyim.2005 yılından beri terios 2005 1,3 kullanıyordum.ama o araçla kaza yaptım.araba pert.bu siteye üye bir arkadaştan suzuki alıyorum.yarın arabanın expertizleri yapılacak.yani ciddi bir off road aracı almak üzereyim.hayırlı olur inşallah.bisiklet aşığıyım.bisikletle off road yapmak.işte oda farklı bir tat.bu siteye katılmak güzel olur inşallah.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.Bütün arkadaşlara selamlar...

Hoşgeldiniz veteriner bey.[attachment=1]her şerde bir hayır vardır,pert bir arabadan sağlıklı kurtulmanız sevindirici,yeni aracınız hayırlı olur ,kazasız ,belasız günler dileriz.

CIMG2006.jpg

sinanaybek' Alıntı:

Sinan bey aramıza hoş geldiniz doğru adrestesiniz keyifli paylaşımlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR