Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,519

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

sertem41' Alıntı:
Selam Ertan;

Sizin orada vardır mutlaka.

Serhat merhaba

Bizim burası,Çorlu ile İstanbul'un havası aynı,zaten uzaklığı 1 saat civarı.Dün sabah biraz yağmış,sadece araçların üzerilerinde var ile yok arasındaydı :smiley:

dalyan' Alıntı:
Serhat merhaba

Bizim burası,Çorlu ile İstanbul'un havası aynı,zaten uzaklığı 1 saat civarı.Dün sabah biraz yağmış,sadece araçların üzerilerinde var ile yok arasındaydı :smiley:

Sağlık olsun, o kadarda beklemiştik aslında değil mi?

Boluda artık bulursun karı. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Karın gelmesine kim üzülür ki ?
O kadarda bekledik.
:'(Halbuki sabah geliyorum gibi oldu ama trssss...

Karavan grubu Maltepe buluşmasından bir kare yeni katılan dostlarıda bekleriz keyifli paylaşımlar.

Maltepe aralık 2010 (49).jpg

Maltepe aralık 2010 (34).jpg

Maltepe aralık 2010 (27).jpg

Maltepe aralık 2010 (41).jpg

KAAAN' Alıntı:
Kar gelemedi İstanbul'a...? :D

Kar size gelmiyorsa ,siz ona gitme yolunu arayacaksınız bir şekilde.Biz öyle yaptık Trene atladığımız gibi .[attachment=1][attachment=2] 11/12/2010 Bozüyük garı.[attachment=3] Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Gezenbilir'e. Ağırlıklı olarak tanışma bölümünü bu tip paylaşımlar için kullanmaskta ,forumda kimlerle karşılaşabileceğiniz konusunda fikir verir düşüncesi ile böyle bir şey yaptım.

CIMG2268.jpg

CIMG2284.jpg

CIMG2287.jpg

kar kimi gelir kimi gelmez .belli olmaz. fakat yeni gelenler hoş geldiniz. eskilerde alınmasın ....selamlar.

Merhabalar ben ismail sahin bu site ve forumlarini bi motokaravan yapma amaci edindigimde gezerken denk geldim 26 yasindayim evliyim esimle
birlikte icinde yasayabilecegimiz bi karavan (alkovenli) aramaya nasil yapildigina imkanlari neler diye
aramaya basladigimda sitenize denk geldim ve cok gecmeden aramiza katilmak istedim cok merak ettigim sey var
ve cok yardima ihtiyacim araniza katildigima da cok memnun oldum sitenin forumlarini gezince herkese merhabalar tesekkurler

Merhabayın ben adnan İzmir Selçukta oturuyorum. 1961 doğumluyum.Emekli oldum 25yıldır pansiyon çalıştırıyorum.ve 28 senedirde metal ve ferforje işi yapıyorum.Bir yıl önce arabamı sattım. ve bisiklet sevdalısı :smiley: oldum ama küçük ilçelerde yol arkadaşı bulmak çok zor uzun yol yapmak ve doğayı seyretmek harika tüm bisiklet sitelerini takip ediyorum . Bazı günler 50 km yol gittiyim oluyor Mesela bu gün yalnız başıma selçuktan kuşadasına inmeden döndüm iki saat içinde kendime güvenim var. İnşallah 2011 de izmir bisikletçi arkadaşlarla :D tanısır uzun turlara katılırım.Saygılar Sağlıklı Pedaller Adnan ;D

adnanbarım' Alıntı:
Merhabayın ben adnan İzmir Selçukta oturuyorum. 1961 doğumluyum.Emekli oldum 25yıldır pansiyon çalıştırıyorum.ve 28 senedirde metal ve ferforje işi yapıyorum.Bir yıl önce arabamı sattım. ve bisiklet sevdalısı :smiley: oldum ama küçük ilçelerde yol arkadaşı bulmak çok zor uzun yol yapmak ve doğayı seyretmek harika tüm bisiklet sitelerini takip ediyorum . Bazı günler 50 km yol gittiyim oluyor Mesela bu gün yalnız başıma selçuktan kuşadasına inmeden döndüm iki saat içinde kendime güvenim var. İnşallah 2011 de izmir bisikletçi arkadaşlarla :D tanısır uzun turlara katılırım.Saygılar Sağlıklı Pedaller Adnan ;D

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz,ilgilendiğiniz branşlarda bir çok paylaşım bulacaksınız,hoş gezmeler forumda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR