Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,340

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar merhaba
adım zafer. istanbuldayım.kendimce kamp,tüplü dalış,olta balıkçılığı, tekne,hafif arazi de olmak gibi doğa ve su sporları içinde olmaya çalışıyorum.bu sitede bütün ilgi alanlarıma ait başlıklarla karşılaşmış olmak hoşuma gitti.
keyifli sohbetler yapıp,değerli bilgiler kazanacağıma inanıyorum.

Etiketler

Selamlar,
Siteye yeni üye oldum,tekrar herkese merhabalar,
istanbulda oturuyorum ve sık sık istanbul çevresini ziyaret etmeye gayret ediyorum.bunun içinde 4x4 bir araç almak istiyorum.sitedeki siz arkadaşların deneyimleri ve tavsiyeleri doğrultusunda buna karar vereceğim.

hç kalın

olcaytogezer' Alıntı:
hoş geldin, İsmet birader....
yaşadığın yer neresi, aracının donanımları (lastik, vinç vb.) yazmamışsın ama ana sahifede OffRoad - OffRoad Gezilerimiz kısmında ve Aktiviteler başlığı altında olacak gezileri takiple başlayabilirsin, sana uyan bir geziye katılabilirsin... ;)
Acıkcası arabamda hicbir donanım yok aracı gecen yaz aldım. Biraz masraf ettim okadar bu işlerdende tam anlamıyorum ama merakım var yardımcı olursanız sevinirim. İstanbul-Avcılarda oturuyorum. Aslende Rizeliyim.

Alican kardeş, hoş geldin... Kafaya taktın, hala araç bakıyorsun, geç saatlere bakınca anlaşılan :D
İnşallah gönlünce bulursun...

Herkese merhaba...Ben Gürhan Mağden...Kimlikte imal tarihi 1971 yazıyor...Bir çakı, bir sopa ile dağlara çıkanlardanım...Doğu karadenizliyim...Yeşil ve mavi olmazsa olmazlarımdır...Profesyonel olarak hiç bir sporla ilgilenmem...Ama başlayıncada amatörlüğümü belli etmem...Tuhsi adında bir vosvosum var...Eşimde doğayı sevmesine rağmen börtü böcükle arası iyi olmadığı için alıp başımızı gideriz diyemiyoruz...Fırsat bulursak çadırımızı kurarız...Şimdilik bu kadar...Dünya küçük...Elbet bir yerde karşılaşırız.

Aramıza yeni katılan, paylaşım ortamımıza yeni gelen tüm dostlarımıza hoş hgeldiniz demek isterim.

Türkiyenin en büyük DOĞA SEVERLERİN buluştuğu bu paylaşım sitesinde keyifli gezintiler diliyorum.

Herkese slmlar, 28 yaşında Hacettepe Üniversitesi felsefe bölümü mezunu bir katılımcıyım. ''Felsefe yolda olmaktır''der Heidegger. Bende küçüklüğümden beri ne zaman bir yerde sabit dursam sıkılırım,içimde hep bir ''gitmek'' vardır. Eskiden sıkı bir sürat meraklısıyken,arabaları sadece beygir güçleri torkları son süratleriyle değerlendirirken,uzun zamandır yaşın ilerlemesi,bilincin gelişmesiyle beraber süratin felaket olabileceği endişesiyle daha dost,daha keyifli ve huzurlu gezmelere yöneldim :smiley: Askerden yeni gelmiş olmam sebebiyle halihazırda bir aracım yok ancak işleri yoluna koyup en kısa zamanda 4x4 araç alarak daha aktif bir üye olarak aranızda yer almayı umuyorum. Suya aşığım,mavi görünce dayanamam, dalarım ;D Ormanlara,dağlara kısacası doğaya aşığım.Güzel gezerim,gezdiğim yerleri kirletmem. (Bu arada en büyük aşkım,çocukluk aşkım, biricik sevgilim Ezgi Coşkun'dur.Yersiz bulabilirsiniz belki ama söylemesem olmaz,kırılabilir,hem kendimizi tanıtıyoruz di mi yani :smiley: ) Beğendiğim yerlerin fotoğraflarını amatörce de olsa çekerim. Okumaya ve şans oyunlarına meraklıyım. Bu arada Ankara doğumluyum. Ankara ve İzmir'de (annemin ailesinin İzmir'de olmasından dolayı) geçti çocukluğum. Şu anda da Ankara ve İstanbul'da yaşıyorum. Şimdilik aklıma bunlar geliyor,zamanla ''aile''nin üyesi oldukça devamı gelir umarım :smiley: Tanıtım yazısı çok uzun ve sıkıcı olmamıştır umarım, herkese sevgiler saygılar,iyi paylaşımlar.

Tüm yeni arkadaşlar bağımlılık, alışkanlık yapan Gezenbilir'e hoşgeldiniz. Bir yıldan biraz uzun süredir üyeyim, ekranımın sağ üst köşesinde şöyle bir yazı var: Toplam online süreniz: 30 gün, 9 saat ve 32 dakika ;D
Tolga Bey, dilerim tez zamanda bir 4x4'ünüzü bulursunuz.

Herkese ''g ü n a y d ı n'', yeni katılan arkadaşlara aramıza '' hoşgeldiniz'' dedikten sonra,

Tolga kardeşime bir öneride bulunacağım haddim olmayarak; umarım istediğin o araca yakında kavuşursun,

yalnız bu kez hız tutkunu olma,aracını eskiden sözünü ettiğin değerlerle ölçme ne olur, aldığın eğitimle toplumumuza yararlı

biri olman ön planda olmalı. Dahası sen toplumun geleceğinin şekillenmesinde çok önemli roller üstlenecek

kesimden birisin, ona göre.

Selamlar, sevgiler.

yağmurlu bir ist. sabahına hoş geldiniz ve de geleceklere de olsun.iyi gezmeler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri