Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,519

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gününüz aydın olsun... İzmir'de de ancak toprağı nemlendirecek kadar yağıp durmuş,bir yağmur, ama çok kaliteli ve mis gibi bir hava var.Çok güzel bir hava. Beni bu güzel havalar mahvetmedi. Mutlu etti...

Etiketler

Günaydın ve tekrar çok hoş buldum diyorum. Güzel temennileriniz için çok teşekkürler. Derin deniz hocama iltifatları ve verdiği değer için çok teşekkür ederim, içiniz rahat olsun hocam, değerlendirme kriterleri ve ''araba'' kavramından anladığım şey tamamen değişti. Tekrar saygılar ve mutlu,huzurlu günler herkese. :smiley:

Bu arada Ankara'da yağmurlu,üstelik hava ''bu havanın arkası kar'' dedirten cinsten soğuk. -bende bulunduğum şehirden bir hava raporu vereyim dedim :smiley: - Herkese mutlu günler.

Merhaba Ben İnAn Isparta civarındayım.Müzik öğretmeniyim.Aktivitelerden haberdar olmak ,araçlar konusunda bilgi almak için burdayım.Doğa ile ilgili herşeye varım .

hoşgeldiniz arkadaşlar hafta sonu kar ve yağmurla geliyor herkese iyi gezmeler.

kış kıyafetlerini giyip dışarı çıkmakta bi harika oluyor :smiley: özlemiştim...

Her nekadar en az kis ayini sevsemde ben de özlemisim kalin kalin giyinip burnum ve ellerim üsürken dolasmayi. Ama her zaman ki gibi sogukta aklima ilk gelen sey evsiz barksiz sokakta yasayan insanlar, hayvanlar. Allah yardimcilari olsun. Bu arada sizde hos gelmisiniz. Ben de yeniyim ve bayildim buraya :smiley:

selam arkadaşlar ben ankaradan metin
16 yıldır T3 cüyüm aranıza yeni katılıyorum 1990 model Carat ve 1996 model Golf um var.T3 le ilgili teknik bilgilerde yardımcı olurum.
tüm arkadaşlara selamlar

SAM_0136.jpg

Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar kar kış yağmur dışarda hepsi var hazır olun offroad çullar çamura avcılar ava yağmur altında nostalji yapmak isteyenlerde herkez kendini dışarı atsın yarın herkeze göre hava var. ::smiley: ;)

Eveeett! Ankara'da sezonun ilk karı yağdı. Umarım tüm ''Gezenbilir'' ailesi üyeleri keyifli,kazasız belasız tadını çıkartırlar sezonun ilk kar tanelerinin. Herkese iyi eğlenceler :smiley:

selam dostlar !
ben sezen ,tam bi doğa aşığıyım
izmirliyim ama okul gereği ankaradayım
ankarada ve izmirde olan faliyetlerden haberdar olmak için katıldım
fotorafçılık kursuna başladım ve her açıdan bilgiye açım ;)

Tüm yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz der,öyle bir yere geldinizki müdavimi olacağınız,her yerden dostlar kazanacağınız,ilgili ilgisiz tüm konular da bilgiye doyacağınız bir aile topluluğuna hoş geldiniz.

selam arkadaşlari
KKTC den katılıyorum aranıza.2000 jeep grand cherokee 4.7 L sahibiyim(1 haftalık).
52 yaşında yük.mimarım.Adım Akif.umarım jeep tutkum sorunlar yüzünden başlamadan bitmez..aldığım ilk amerikan araç olması ayrı bir konu..sizlerle tanışıp yazışmak bana pozitif görüş sağlayacaktır..hepinize teşekkürler..

Yavru vatandan aramıza hoş geldiniz, yeni gelen arkadaşlarımızda hoş gelmişler.

Keyifli paylaşımlar herkese.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR