Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,956

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Varadero' Alıntı:
Önerin icin saol Mahmutcum,
defenderin hep gönlümde yeri olacak ve özlemi de tabii..Bana kamp malzemesi ve 2-3 bisiklet tasiycak bir arac lazim,ayrica arazide 1.90 lik tepemi tavana carpmiycagim bir arac.Yani arac olarak pick-up a karar vermis gibiyim,marka olarak tavani en yüksek olan mahindra,fiyati da süper..Ayni zamanda L-200 ve Ford Ranger da bakiyorum,ama mahindraya bayildim : )

cihangir bey merhaba keske 1.90 olsaydı tepesi , standart 203,5 cm , gerşekten yüksek ama untmayın 110 ların da picup ları , çift kabinleri var :smiley:))
hayırlısı olsun alın da kutlayalımm beraber

Varadero' Alıntı:
Önerin icin saol Mahmutcum,
defenderin hep gönlümde yeri olacak ve özlemi de tabii..Bana kamp malzemesi ve 2-3 bisiklet tasiycak bir arac lazim,ayrica arazide 1.90 lik tepemi tavana carpmiycagim bir arac.Yani arac olarak pick-up a karar vermis gibiyim,marka olarak tavani en yüksek olan mahindra,fiyati da süper..Ayni zamanda L-200 ve Ford Ranger da bakiyorum,ama mahindraya bayildim : )
hosgeldiniz cihangir bey...arac arayısı içerisindeyiz heralde mahindra demişiniz ama mahindra sizi yolda bayıltmasın ;D ;D gelin sizde toyotacı olun.....doğru yolu bulun ;D ;Dssaygılar

arkadaşlar lutfen baskı yapmayalım cihangir bey zaten defender ın gönlünde olduğundan bahsetmiş onu sizin saflarınıza gönderemeyiz LR ci kendisi :smiley: :smiley:
herkes hoşgelmiş...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. İmkanınız olursa mutlaka etkinliklere katılın çok çok keyifli ve sıcak bir ortamla karşılaşacaksınız.

Herkese merhaba bende sitenize botlarla ilgili bilgi alırken siteye rastladım
serbest dalış, paraşüt ve Oryantiring ile ilgileniyorum. Ankarada yaşıyorum.

meraba
siteye ustam reis28 tavsiyesi üzerine geldim.dalış yapıyorum ,arada uçmakderede amatör yamaç paraşütüne kaçıyorum.trekking turları arıyorum.ney kursu alıyorum
ve bütün bunların arasında kendimi bulmayı umuyorum :smiley:)

aramıza katılan arkadaşlar hoş geldiniz.aradığınız,merak ettiğiniz her aktiviteyi burada bulacağınızdan eminim.(hatta kendinizi bile :smiley: ) keyifli paylaşımlar.

Varadero' Alıntı:
Merhaba,
ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..

Yeni katılımcı dostlar hoş geldiniz.

Cihangir bey
Mahindra'lara nette şöyle bir baktım.Güzel görünüyorlar.Dilerim gönlünüze ve boyunuza göre bir araca kavuşursunuz ;) :D

Saygılarımla,
Tayfun Sözer

Aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz..Keyifli paylaşımlar dilerim..

Merhabalar, Berk Akbay ben, kampçılıkla, doğa yürüyüşleriyle ilgileniyorum. Ayrıca tarihe, tarihi mekanlara da çok merakım var. Ankaralıyım, Odtü'de metalurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum.

Site çok yararlı ve güzel, herkesin emeğine sağlık, ülkemizin bütün güzelliklerini hep beraber yaşamak dileğiyle herkesi tekrardan selamlarım

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz sıla seni burda görmek güzel tekrar hoş geldin

2.mahmut' Alıntı:
cihangir bey merhaba keske 1.90 olsaydı tepesi , standart 203,5 cm , gerşekten yüksek ama untmayın 110 ların da picup ları , çift kabinleri var :smiley:))
hayırlısı olsun alın da kutlayalımm beraber
Valla gönlümde 110 var.Ben yilin yarisinda yurtdisinda oldugum icin yani,sorun yapmiycak ve fiyati uygun bir arac aradim.
Boyum 1.93 oldugu icin bircok araca sigmiyorum ve mahindra o acidan benim icin cok uygun.Aracin yüksekligi 1.94m,yerden yüksekligi de 21cm.Yani arazide de sorun yapmaz.

Dün gidip aldim.Birkac degisiklik yaptirmak icin Ahmet ustaya ugrayacagim en kisa zamanda..

Ilginiz icin cok tesekkürler.Antalyadasaniz kutlariz : )

Afrasyap' Alıntı:
Cihangir bey bence arkaya takın bi römork ikisinide devam edin hani bi ara genç hissederseniz lazım olur ;D

Merhaba Muratcim,

önerine bayildim ve daha önce düsünmedimde degil.Benim motor 250 kiloluk birseydi,arkaya takinca arazide zor olur diye düsündüm,belki daha sonra ufak bir makina alir dediginizi gerceklestiririm.Yalniz birkac yildir bisiklete de sardim,onu pickup in arkasina monte edecegim,kamp malzemeleri icin de yer bol.MAhindra canavar gibi de gidiyor vallahi,2 tonluk bir aractan beklemezdim bu gücü.
Hissiyatta halen 20li yaslardayim da,hanim biraz sorun yapiyor ;D Ben de ihtiyarlik moduna girmeye calisiyorum :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri