Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,807

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Varadero' Alıntı:
Merhaba Muratcim,

önerine bayildim ve daha önce düsünmedimde degil.Benim motor 250 kiloluk birseydi,arkaya takinca arazide zor olur diye düsündüm,belki daha sonra ufak bir makina alir dediginizi gerceklestiririm.Yalniz birkac yildir bisiklete de sardim,onu pickup in arkasina monte edecegim,kamp malzemeleri icin de yer bol.MAhindra canavar gibi de gidiyor vallahi,2 tonluk bir aractan beklemezdim bu gücü.
Hissiyatta halen 20li yaslardayim da,hanim biraz sorun yapiyor ;D Ben de ihtiyarlik moduna girmeye calisiyorum :-\

Şefim sen hem bisiklete bin hem motosiklete bin hemde MAhindra al ona bin oh valla sonrada yaşlılık falan yemezler :D İzmir in havasını soluduğun belli...

Etiketler

Afrasyap' Alıntı:
Şefim sen hem bisiklete bin hem motosiklete bin hemde MAhindra al ona bin oh valla sonrada yaşlılık falan yemezler :D İzmir in havasını soluduğun belli...

Umarim ondandir,özledim Izmiri zaten,burnumda tütüyor..Sen Izmirdemisin-Izmirli misin?

Afrasyap' Alıntı:
Sayılır :smiley: Üniversiteden sonra orda çalışmaya başladım eh ordanda evlenince birazda hanım köylü olduk durum bundan ibaret...

Hanimköylü iyi tabir :smiley: Bende Izmirli olarak Ankara ve Istanbulda okudum,hayat Antalya ya sürükledi.Iyi ki hanim Almanya da ;) burda dag tepe dolanabiliyorum..Antalya ya ugrarsan haberim olsun.

Merhabalar dostlar.
bende uzun zamandır arazideyim. nissan patrol ve land rover discovery kullanmaktayım. profesyonel fotoğrafçılıkla ilgileniyor ve uğraşıyorum. sizlerle tanışmaktan şeref duyarım. Şuan ardahan dayım.

Herkese merhaba

İsmim Faruk Kayseride yaşıyorum. 19 yaşındayım. Malesef üniversite sınavlarına hazırlanıyorum :smiley:) Uzaktanda olsa off roada ilgim vardı ama arkadaşım Halit( V8'i var ) sayesinde bu ilgi ilgininde ötesine geçti :smiley: Haziran ayından sonra bende bir tane off road araç sahibi olmak istiyorum. Almak istediğim araçta öncelikle defender ama uygun olan başka marka model araçlarda olabilir tabiki. Sizler gibi dağda bayırda çok kullanmam benimkisi şu an için sadece merak aracın arazi uygun modifiye edilmiş olması şart değil. Sade bir şekilde dizayn edilmiş dizel bir araç almak istiyorum.

Bu iş için ayıracağımız para ise 18.000 en fazla 20.000 tl. ilan sitesindeki tüm defender pajero(dizeli nerdeyse yok gibi) gibi ilanlara baktım bu aşağı yukarı bu fiyatlarda araçlar.

Bu 2 ay boyunca derslerden fırsat kaldıkça ve sizlerinde yardımıyla bilgi toplayacağım ve Allah kısmet ederse aracı alacağız

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

SAYGILARIMLA
FARUK

KAYSERİ' Alıntı:
Herkese merhaba

İsmim Faruk Kayseride yaşıyorum. 19 yaşındayım. Malesef üniversite sınavlarına hazırlanıyorum :smiley:) Uzaktanda olsa off roada ilgim vardı ama arkadaşım Halit( V8'i var ) sayesinde bu ilgi ilgininde ötesine geçti :smiley: Haziran ayından sonra bende bir tane off road araç sahibi olmak istiyorum. Almak istediğim araçta öncelikle defender ama uygun olan başka marka model araçlarda olabilir tabiki. Sizler gibi dağda bayırda çok kullanmam benimkisi şu an için sadece merak aracın arazi uygun modifiye edilmiş olması şart değil. Sade bir şekilde dizayn edilmiş dizel bir araç almak istiyorum.

Bu iş için ayıracağımız para ise 18.000 en fazla 20.000 tl. ilan sitesindeki tüm defender pajero(dizeli nerdeyse yok gibi) gibi ilanlara baktım bu aşağı yukarı bu fiyatlarda araçlar.

Bu 2 ay boyunca derslerden fırsat kaldıkça ve sizlerinde yardımıyla bilgi toplayacağım ve Allah kısmet ederse aracı alacağız

SAYGILARIMLA
FARUK

Faruk kardeşim ve adaşım hoş geldin..Ana sayfada ilanlar bölümüne bakınız.

teşekkür ederim FARUK Abicim internette nerde ne kadar ilan var hepsine bakıyorum :smiley:))

KAYSERİ' Alıntı:
Herkese merhaba

SAYGILARIMLA
FARUK

Hemşerim hoşgeldin eminim daha fazla şeyler bulacaksın şaşıracaksın, imreneceksin daha neler neler kolay gelsin şimdiden ... Birde defender yeni sanayide birisinde vardı orta halli 7.500 diyorlarmış istersen bak toplu bişeye benziyor sahibindende de ilanı vardı ... görüşmek üzere ;)

Teşekkür Ederim Murat Abi. sahibiden.com daki dediğin ilanı biliyorum. Satan kişi Halit arkadaşımın yakından tanıdığı birisi. 7.500 tl gibi cezbedici bir fiyatı var ama hem benzinli hemde baştan aşağı yapmak gerekiyor. Şu an için o kadar detaylı uğraşamam. Şimdilik öncelikle dizel ve orta halli defender; defender olmazsada başka bir araç olacak.

merhaba ben eskişehirli kadir özen. arkadaşlarımla (şimdilik 2 kişiyiz) kamp yapmak için yer arıyoruz. eğer eskişehirli olup eskişehirde kamp yapan yada yapacaklar varsa bizede haber verirlerse çok sevinirim. (arkadaşımla yaşımız 16. sorun teşkil etmez umarım.)

Sırt çantam ıle onume cıkan daglara tırmanmak ıstıyorum. Hedefım Everest. Nasıl olacagını bılmıyorum. Ama bır gun oraya cıkacagımı dusunuyorum. Tum arkadaslara selamlar

selam ben coşkun. doğayı, dağları ve kaaadenizi seven fotoğraflarını çeken bir matematikçiyim. ofroad tecrübem yok ancak karlar üzerinde yürüyüşleri severim.
bu aralar galloper bakıyorum bulabilirsem ofroad tecrübeside olacak diye umud ediyorum.

umarım galloper veya eşdeğer bir araç için sitedeki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR