COMPETUS
Moderatör
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
bekece Gezenbilir ailesine hoş geldiniz.
bekece Gezenbilir ailesine hoş geldiniz.
Varadero' Alıntı:Önerin icin saol Mahmutcum,
defenderin hep gönlümde yeri olacak ve özlemi de tabii..Bana kamp malzemesi ve 2-3 bisiklet tasiycak bir arac lazim,ayrica arazide 1.90 lik tepemi tavana carpmiycagim bir arac.Yani arac olarak pick-up a karar vermis gibiyim,marka olarak tavani en yüksek olan mahindra,fiyati da süper..Ayni zamanda L-200 ve Ford Ranger da bakiyorum,ama mahindraya bayildim : )
Varadero' Alıntı:Merhaba,
ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..
hosgeldiniz cihangir bey...arac arayısı içerisindeyiz heralde mahindra demişiniz ama mahindra sizi yolda bayıltmasın ;D ;D gelin sizde toyotacı olun.....doğru yolu bulun ;D ;DssaygılarVaradero' Alıntı:Önerin icin saol Mahmutcum,
defenderin hep gönlümde yeri olacak ve özlemi de tabii..Bana kamp malzemesi ve 2-3 bisiklet tasiycak bir arac lazim,ayrica arazide 1.90 lik tepemi tavana carpmiycagim bir arac.Yani arac olarak pick-up a karar vermis gibiyim,marka olarak tavani en yüksek olan mahindra,fiyati da süper..Ayni zamanda L-200 ve Ford Ranger da bakiyorum,ama mahindraya bayildim : )
Varadero' Alıntı:Merhaba,
ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..
Valla gönlümde 110 var.Ben yilin yarisinda yurtdisinda oldugum icin yani,sorun yapmiycak ve fiyati uygun bir arac aradim.2.mahmut' Alıntı:cihangir bey merhaba keske 1.90 olsaydı tepesi , standart 203,5 cm , gerşekten yüksek ama untmayın 110 ların da picup ları , çift kabinleri var ))
hayırlısı olsun alın da kutlayalımm beraber
Afrasyap' Alıntı:Cihangir bey bence arkaya takın bi römork ikisinide devam edin hani bi ara genç hissederseniz lazım olur ;D