Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,541

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..Keyifli paylaşımlar dilerim..

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş gediniz, ;) ilgilediğiniz bölümlerde mesajlarınızı bekliyoruz, lütfen bilgi birikimlerinizi kendinize saklamayın bizlerde faydalanalım , diğer bölümlerde görüşmek üzere. :smiley:

Merhaba ; Ben Mersin'den Erhan.
Hobilerimin başında gezmek gelir,serbest ve tüplü dalış yaparım,zıpkınla balık avlamayı severim,gideceğim yerleri kalıcı giderek camp yapmayı severim,aynı zamanda motosiklet tutkunuyum.
Siteniz çok hoşuma gitti,tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Herkese merhaba,

Tanışma yazısı için geç kaldığımı düşünüyorum. Ama sonuçta buradayım:smiley: İsmim Seda. Düşüncelerim, beynimde ya da dilimde, konuşma sırasında söylenip yok olan cümleler olarak kalmasın diye yazmaya başladım. Amacım doğru şekilde, doğru zamanda ve doğru yerde insanlarla buluşmak, onlarla paylaşmak. İstanbul'da yaşamaya çalışıyorum:smiley: Bu şehirde yaşayıp da paylaşmaya değer bir şey bulmamak imkansız gibi geliyor bana. Mümkün olduğunca aktif olmaya çalışacağım burada.

Sevgilerimle,

Seda Cürgül Kaya
http://sedacurgulkaya.blogspot.com

Merhaba,
ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..

Varadero' Alıntı:
Merhaba,
ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..
merhaba varadero hoşgeldin konfor merakınızı bilemem ama tabii ki bir LR 110 defender almanızı"tavsiye edeceğim

herkes hoşgelmiş sefa getirmişş

Yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz.Seda Hanım bloğunuza kısaca göz gezdirdim,insan yaşamının olmazsa olmazlarındandır ''düzey'' ve onu da gördüm yazılarınızda. Ayvalık günü birlik gezilecek bir yer değildir, sokaklara daldığınızda kayboluyorsunuz. Tepeden ''g ü n b a t ı m ı ''ise anlatılmaz yaşanır denilecek kadar güzel bir şey.
Ayvalıkta GEZENBİLİR üyesi Onursel de var, onlar da zeytin işiyle uğraşıyorlar. Foruma yazdığın noktadan biraz geriye doğru incelersen bulabilirsin. Bloğundan da detaylara erişebiliyorsun. Selamlar Güzel İzmir'den.

Önerin icin saol Mahmutcum,
defenderin hep gönlümde yeri olacak ve özlemi de tabii..Bana kamp malzemesi ve 2-3 bisiklet tasiycak bir arac lazim,ayrica arazide 1.90 lik tepemi tavana carpmiycagim bir arac.Yani arac olarak pick-up a karar vermis gibiyim,marka olarak tavani en yüksek olan mahindra,fiyati da süper..Ayni zamanda L-200 ve Ford Ranger da bakiyorum,ama mahindraya bayildim : )

YUNUS YILMAZ
1971 SAPANCA doğumluyum
2000 model standar NİSSAN 2.7 DİZEL TERRANO II ile dağbayır geziyorum
evli ve iki kız sahibiyim.
sitede emeği olan ve bu heyecanı taşıyan yani doğa sevgisi olan bütün arkadaşlara
selam olsun yaşamın tadı doğanın tadı

Fotoğraf032.jpg

YUNUS YILMAZ' Alıntı:
YUNUS YILMAZ
1971 SAPANCA doğumluyum
2000 model standar NİSSAN 2.7 DİZEL TERRANO II ile dağbayır geziyorum
evli ve iki kız sahibiyim.
sitede emeği olan ve bu heyecanı taşıyan yani doğa sevgisi olan bütün arkadaşlara
selam olsun yaşamın tadı doğanın tadı

hoşgeldin yılmaz şanslısın kızlarını tanrı sana bağışlasın onlara çok iyi bak.

MERHABA BEN MUHAMMET ZEYREK ANTALYADAN KATILIYORUM BU SİTEDE DOĞAYI GEZMESEMDE GÖREBİLİYORUM VE ÇOK BEĞENİYORUM

Selamlar..
Ben Kemal.. Tesadüfen girdiğim siteye bağlanıp kaldım. Benim le aynı duygu ve düşünceleri paylaşan insanllarla birlikte olmak çok güzel..
İstanbul da ikamet etmekteyim. Off road, dalış, snowboard ve dogayla başbaşa olunan her türlü aktive ilgi alanlarım.. Ayrıca amatör fotografçılıkla da ilgileniyorum.
Herkese iyi eğlenceler
Saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR