Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,254

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,965

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar.siteye biraz önce üye oldum.25 yaşında doktorum.doğa yürüyüşleri ilgimi çekiyor ama bi rtürlü vakit bulup da yapamadım şu ana kadar.umarım bundan sonra ben de sizlere katılabilirim.aksarayda yaşıyorum o yüzden iç anadoludaki doğa yürüyüşlerine katılmayı düşünüyorum.

yeni gelen tüm arkadaşlara onlardan birazıcık kıdemli bir üye arkadaşları olarak MERHABALAR diyorum, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz....

merhaba arkadaslar adım mıthat istabul kartaldaoturuyorum meslegım pres kalıpcısı off road av balık tutmak mekanık ugrasmak dogayla basbasa kalmak

emmez' Alıntı:
selamlar sayın üstadlar ben ssk artık kalmadı hasteneleri kapanmadan devri neticesi aynı ilçede kadromun olmadığından yakın ilçeye zorunlu tayini çıktığından gidip gelmesi sorun olduğundan 32 yıllık devlet memurlugundan emekli olmuş aslen kütahya tavşanlı 1956 doğumlu,ankara da çeşitli bakanlıklar,başkanlıklar da çalışmış,sonra izmire gidip o güzel ilimizde de 7 yıl kadar merkez dispanserinde çalışmış emekli memurum,şu anda ünye ilçesinde ikamet etmekteyim.3 senedir.moto karavan için mücadele ediyorum.önce transporterimi yapmak istedim ama yetersiz geleceğini düşünerek,sprenter aldım içini yaptırmaya başladım bu sitedeki işinin uzmanı sayın karavan dostların sayesinde ufkum epey genişledi,bu arada kendilerine saygılarımı sunuyorum,her birine ayrı ,ayrı,içini izole ettik.220 tesisat için kabloları ve 12 volt yaşam aküsü için kablolarını çektik.mobilyalarını de gene bu sideden yardımcı olan dostların çizimlerinden faydalanarak.mobilyacı ile 1300 anlaştım.10 gün içinde beraberce yapacaz.bu arada içini temiz ikinci el malzeme bulabilirsem almak istiyorum.bildiğirniz yerlerde varsa yardımlarınıza ihüiyacımız var,ayrıca ikinci el olursa fatura olmuyor,karavan ruhsatı için sorun olurmu.hepinize borçsuz,dertsiz.sorunsuz.mutlu.huzurlu varlıklı.sağlıklı ve kazasız uzun ömür dilerim.

hosgeldiniz ve aracinizi gule gule kullanın, benim memleketimdeki fotonuzu gorunce yazayim dedim, ne kadar ozledigimi hatirladim...

Gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız.. keyıflı paylasımlar dılerım..

Selam ismim Ahmet Büyükkol.Trabzon Arsinliyim.Nissan 4x4 rail raid araç kullanıyorum.Beden Eğitimi Spor Bölümü mezunuyum.Profesyonel anlamda Sürek avcılıgı yapıyorum.Arazi aracımın zevkini çıkaran birisiyim.Aracımın gidebileceği her türlü arazide araç kullanabilirim.Yaklaşık 10 yıldır arazi aracı kullanıyorum.Amatör anlamda off road yapıyorum.Trabzon ve çevresinde yapılacak off road gezilerine katılmak istiyorum.SAYGILAR.

IMG_3277.jpg

sevgili gezen bilir üyeleri,

ben uzunca bir süredir motorsiklet kullanıcısıyım.ama bir yanda yeni yeni offroad da merak sarmaya başladım.hatta kendimce seçtiğim
bir marka dahi var.benim kullanım amacıma JİMNY çok uyuyor.ama NİVA da olabilir.bu aracı ikinci araç olarak düşünüyorum .oldukça yaşlı bir passat sahibiyim.en az benim kadar yaşlı.o nedenle tüm huysuzluklarına rağmen iyi anlaşıyoruz.istanbulda erenköyde oturuyorum dediğim gibi
yaşlıca bir üyeyim 55 yaşındayım .aslında yavaş yavaş motorsiklet içinde yaşlı olacağım.ama o kadar kaza geçirip oramı buramı kırdıktan sonrada yiğitliğe sürdüremediğim için hala motor kullanıyorum.ama sanırım 4x4 beni daha çok cezbedecek tüm üyelere kazasız belasız uzun kilometreler diliyorum.galiba bol çamurlu alabildiğine zor parkurlarda demeliyim sizlere

saygılarımla,

(zapata)

necip turaman

Değerli Necip Turaman.Hoşgeldiniz.
Bende 59 yaşında bir motosiklet sürücüsü emekliyim.Çengelköyde oturuyorum.Dört ay kadar önce bir Daihatsu FEROZA alarak 4X4 Dünyasına dahil oldum.Jimny ve Nivanın yanına Ferozayı da seçenek olarak ekleyebilirsiniz.Sitede araçlar bölümüne başvurursanız çok sayıda başlık ve bilgiye ulaşımanız mümkün.Arzu ederseniz bildiklerimi paylaşır,aracımı da test edebilirsiz.

Saygılarımla.
Tayfun Sözer.

[attachment=1]

DSC04885.jpg

Başta hemşerim avcı Ahmet olmak üzere tüm yeni katılımcılara hoş geldiniz diyorum, sevgili 55 lik abimize ise, bu ruhu taşıdığı suretle asla ama asla kendine haksızlık etmemesini ''henüz 40 lık bir çocuk'' kardeşi olarak (kabul buyururusa) şiddetle öneriyorum... nice güzel gezi ve maceralarda herbirinizle buluşmak ümidi ve saygılarımla....

Gezenbilire yeni katılan bütün arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor ,gezmeyi sevenleri henüz yeni döndüğüm marmara,ege,akdeniz ve içanadolu tarih kültürü ve doğal güzelliklerimizin resimlerini ile gezi notlarımızı izlemek kendinize rehber etmek için linkimizi tıklayabilir gezenbilirde "paylaştıkça artan tadın" tadına varabilirsiniz.
saygılarımla
İlgili link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.msg549041#msg549041

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR