selamlar sayın üstadlar ben ssk artık kalmadı hasteneleri kapanmadan devri neticesi aynı ilçede kadromun olmadığından yakın ilçeye zorunlu tayini çıktığından gidip gelmesi sorun olduğundan 32 yıllık devlet memurlugundan emekli olmuş aslen kütahya tavşanlı 1956 doğumlu,ankara da çeşitli bakanlıklar,başkanlıklar da çalışmış,sonra izmire gidip o güzel ilimizde de 7 yıl kadar merkez dispanserinde çalışmış emekli memurum,şu anda ünye ilçesinde ikamet etmekteyim.3 senedir.moto karavan için mücadele ediyorum.önce transporterimi yapmak istedim ama yetersiz geleceğini düşünerek,sprenter aldım içini yaptırmaya başladım bu sitedeki işinin uzmanı sayın karavan dostların sayesinde ufkum epey genişledi,bu arada kendilerine saygılarımı sunuyorum,her birine ayrı ,ayrı,içini izole ettik.220 tesisat için kabloları ve 12 volt yaşam aküsü için kablolarını çektik.mobilyalarını de gene bu sideden yardımcı olan dostların çizimlerinden faydalanarak.mobilyacı ile 1300 anlaştım.10 gün içinde beraberce yapacaz.bu arada içini temiz ikinci el malzeme bulabilirsem almak istiyorum.bildiğirniz yerlerde varsa yardımlarınıza ihüiyacımız var,ayrıca ikinci el olursa fatura olmuyor,karavan ruhsatı için sorun olurmu.hepinize borçsuz,dertsiz.sorunsuz.mutlu.huzurlu varlıklı.sağlıklı ve kazasız uzun ömür dilerim.