Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,749

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

SUVARİ' Alıntı:
Değerli Nurul kardeşim öncelikle hoş geldin diyorum.
Sana Peygamberimizin (s.a.v.) bir hadisini yazmak istedim. Dikkat et lütfen.

"Yol arkadaşınızı seçiniz ve iki kişi dahi olsanız birinizi lider tayin ediniz." (Hadis-i Şerif)

Bu hadis çoooooook şeyler anlatıyor değil mi?
...sayin

Etiketler

Allah başka kaza bela vermesin kardeş. Motorcu olmak doğayla ve sorunlarla barışık olmaktır..............Takma kafana herkes yaptığından utansın. Allah'a emanet ol.

4x4 Tutkunları herkeslere merhabalar. bir terios sahibi olarak forumu severek takip ediyordum daimi müşteri olmak bu güne nasipmiş herkeslere saygılar.

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz der,herkesin sevgililer gününü kutlarım.

[attachment=1]

DSC04652 - Kopya (2).jpg

Öncelikle belirtmek istiyorum ki arama motorların işlevi oldukça fazla. :smiley:. Gezi hikayeleri araken rastladım ben sizlere ve hemen tereddütsüz üye oldum. Bu günden itibaren takip edicem. Muhteşem dostluğunuz, kardeşliğiniz, paylaşımınızı gördükçe kıskanmamak elde değil. Umarım bende ilerleyen zamanlarda sizlerle birlikte çeşitli aktivitelere katılırım.
Hayat paylaştıkça güzeldir. ;)

Ben, İstanbul'a Bir saat kadar uzaklıkta bulunan, Türkiye'nin en fazla nüfusa sahip ilçesi ve aynı zamanda 52 ilden büyük olan Çorlu'dan selamlar diliyorum. O kadar fazla konu ve paylaşım var ki özellikle en sevdiğim hobim Gezmek olduğu için fotoğraflar ve gezileri incelikle takip ediyorum.

Tüm gezenbilir.com üyelerine Sevgiler...

Herkese merhaba.Ben Ahmet Can Tuncer.Aranıza yeni katıldım umuyorum ki çok keyif alırım aynı zamanda çok şey öğrenirim.

selam tüm gezenbilir aile fertlerine 6 aylık çiçeği burnunda bir üye olarak, herkesin sevgi gününü kutlar. gönüllerinin sevgiyle dolmasını dilerim,
ilk etkinlik olarak Cumhuriyet Bayramı etkinliğine katılmıştım, gerçekten hiç tanımadığım kişilerle karşılaştığım halde hiç yabanclıık çekmedim, kortejin en başından en sonuna kadar yürürken her gördüğüm kişi gülümseyim merhaba dediğinde sanki yıllardır tanıyormuşsungibi konuştuk, gerçekten samimi ve içtendi, işten yorgungeldiğimde, arkadaşların paylaştığı etkinlik resimlerine baktıkça dinleniyorum, oralara gtimiş kadar oluyorum, fırsat buldukçada etkinliklere katılmaya çalışıyorum, çok üşüdüğümiçin kış etkinliklerine katılamadım ama inşallah, yazın etkinliklere ,kamplara, gezi ve yürüyüşlere katılmak isterim,
sitemiz gerçekten her türlü etkinliği kapsayan bir site,o yönden şanslıyız.

Evet arkadaşlar benim adımda Serdar
Aranıza Kütahyadan katılıyorum.
Off Road la pek işim olmazdı ama bir arkadaşım sayesinde bundan sonra bende aranızda olacam galiba
Jeep Grand Cherokee 2.1 TD aldım aracımı konple elden geçiriyorum.Motoru Şanzımanı Debriyaj baskı balata sitemi yani kısacası aracın motoru ve bir çok aksamı komple sıfır yaptırılıyor. Kaş ve dodik te taktırmayı düşünüyorum. 6 cm yükseltme vardı aracımda. Neyse sohbete sonra devam ederis.
Herkese selam..

merhabalar
ben hülya
fotoğrafı ve de gezmeyi seviyorum.
nikon d90 ile d80 arasında fazla fark yoktur umarım d90 aldım d80 klavuzu okuyorum işe yarar mı dersiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR