Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,936

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Evrim,
şu an Viyana'da Erasmus öğrencisi olarak okuyorum. Avrupa'da nerelere gitsem, nereleri gezsem diye internette dolaşırken bu siteye rastladım. Rotamı çizmeme yardımcı olabileceği düşüncesine vardım ve üye oldum. Herkese selam :smiley:

Etiketler

Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Bütün Gezenbilir ailesinin Kurban Bayramı kutlu, mutlu olsun; nice brilikte gezip göreceğimiz bayramlar geçirelim :smiley:

selamlar
öncelikle tüm aile bireylerinin bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim
ayrıca yeni katılan tüm arkadaşlarada hoş geldiniz... :smiley:

Merhaba öncelikle herkese selamlar ve herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Ben Tufan. 22 yaşında evli bir öğrenciyim. Bozok Ünv. Makina Bölümünü okumaktayım. Gizliden gizliden uzunca süredir forumu takip etmekte fakat üye olmamaktayım. Nedense bu gece yarısı sonunda üye oldum :smiley: Yarın İstanbuldan Yozgata gideceğim için arabamın (96 5.2 Grand Cherokee) yağını vs değiştireceğim. Bide bor katkısı koymayı düşünüyordum yakıtta ekonomi sağlar ayrıca motor koruması olur diye (araç lpg li). Fakat hangi katkı malzemesi ve hangi yağı koyacağımı forumu okumama ramen kestiremedim. Uzun yola çıkacağım ve orada yaşayacağım (soğuk ve karı kışı çok olan bi yer). Ayrıca orası küçük biyer olduğundan yarın hemen halletmek istiyorum işimi hazır İstanbuldayken. Eğer bu konuda fikri, deneyimi yada önerisi olan üstadlarım varsa özelden yada forumdan mesaj atabilirlerse sevinirim. Herkese saygı ve selamlarımı sunarım. İyi günler.

Tanışma ve soru bir arada olduğu için üzgünüm :smiley:

Tuffys' Alıntı:
Merhaba öncelikle herkese selamlar ve herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Ben Tufan. 22 yaşında evli bir öğrenciyim. Bozok Ünv. Makina Bölümünü okumaktayım. Gizliden gizliden uzunca süredir forumu takip etmekte fakat üye olmamaktayım. Nedense bu gece yarısı sonunda üye oldum :smiley: Yarın İstanbuldan Yozgata gideceğim için arabamın (96 5.2 Grand Cherokee) yağını vs değiştireceğim. Bide bor katkısı koymayı düşünüyordum yakıtta ekonomi sağlar ayrıca motor koruması olur diye (araç lpg li). Fakat hangi katkı malzemesi ve hangi yağı koyacağımı forumu okumama ramen kestiremedim. Uzun yola çıkacağım ve orada yaşayacağım (soğuk ve karı kışı çok olan bi yer). Ayrıca orası küçük biyer olduğundan yarın hemen halletmek istiyorum işimi hazır İstanbuldayken. Eğer bu konuda fikri, deneyimi yada önerisi olan üstadlarım varsa özelden yada forumdan mesaj atabilirlerse sevinirim. Herkese saygı ve selamlarımı sunarım. İyi günler.

Tanışma ve soru bir arada olduğu için üzgünüm :smiley:
Aramıza hoşgeldiniz aradığınız sorunun cevabını buradaki yazınızı OFF-ROAD bölğmüne kopy yaparak yazarsanız sorunuza hemen cevap alabilirsiniz,tanışma bölümünde sayfalar akıcıdır kimse farketmez yazınızı hayırlı yolculuklar. ;)

UFUKK' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz aradığınız sorunun cevabını buradaki yazınızı OFF-ROAD bölğmüne kopy yaparak yazarsanız sorunuza hemen cevap alabilirsiniz,tanışma bölümünde sayfalar akıcıdır kimse farketmez yazınızı hayırlı yolculuklar. ;)

:smiley: Teşekkürler.

Merhaba,

Adım Erkin. Yaklaşık bir aydır, forumun off-road kısmını takip ediyorum.Adeta hatmettim.
Disco I ve XJ arasında gidip gelirken sayenizde XJ ye kaydım.
Haftaya İstanbuldayım amacım bir XJ sahibi olmak ve eşimle birlikte doğya savrulmak.
Görüşmek dileğiyle.

Merhaba

Oğuz Çay

İstanbul Anadolu yakasındayım. Karavan bölümü ilgimi çekiyor. Tüm arkadaşlara Selamlar

Selamlar,

Adım Mert, Ankara'da oturuyorum.

Uzun zamandır forumun off-road ve kampçılık bölümlerini sessizce takip ediyorum. Artık ben de fikir alışverişinde bulunmak isterim :smiley:

Görüşmek üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri