Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,591

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Siteyi tanımaya çalışıyorumda insanlar her konuda birbirine yardımcı olmaya çalışıyo bu çok güzel umarım bende birilerine yardımcı olabilirim.
Hoşgeldiniz diyen arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim.

Etiketler

Ben CAN;
Gazeteciyim, doğa sporları, fotoğrafçılık ve av sporları ile ilgileniyorum. Bayramdan sonra aracımı alıp off-road'a da adım atmış olacağım. Düzenlenecek olan etkinliklerde siz değerli dostlarımızla tanışmak isterim. 33 yaşındayım, evliyim, bir çocuk babasıyım. Görevim nedeni ile Muş'tayım, aslen Adanalıyım...

merhabalar,

Cevap veren ve ilgilenen arkadaşlar cook teşekkur ederim,
off-road vasıtalar bölümünü sürekli takip etmekteyim, yeni olduğumdan mı bilmem nerdeyse tüm araçları beğeniorum:smiley:) bu konulardaki forumları ve mesajları okuyup bilgi edinmeye çalışıorum. inş. kısa zaman da yeterli bilgiye ulaşıp guzel bii off road makinası sahibi olucam:smiley:

.......:smiley:

tüm gezenbilir ailesinin kurban bayramını kutlar Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim

yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz der,tüm gezenbilir ailesinin üyelerinede hayırlı bayramlar dilerim. yarın sabah bende sakarya yolcusuyum.

slm ben soner..aranıza yeni katıldım..dolayısıyla sizlerin yardımlarınızı bekliyorum..bu aralar bitane grand cherokee 2.7 crd jeep almayı düşünüyorum..tercihen2002-2003 model..almadan önce sizlerin deneyimlerinize ihtiyacım olacak..
bu arada 38 yaşındayım..makina mühendisiyim..ısı sektöründe ve mekanik alanında faaliyet gösteren bir özel sektör şirketinde çalışıyorum..evli ve bir çocuk babasıyım..
sizlerin arasında olmaktan dolayı mutluyum..

Merhaba! Ben Poyraz. Forumu birkaç yıldır takip ediyorum. 3 yıl kadar önce de üye idim ancak uzun bir süre ara verince yeni kullanıcı adımla tekrar kaydoldum. Özellikle seyahat anıları ve off road bölümlerini takip ediyorum. Yurtdışı seyahatlerini severim. Bugünleri Vitara araştırması içindeyim. Artık işleri de düzene koyduğum için ucundan off road a başlamayı düşünüyorum.

gezenbılır aılesıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım ve tum musluman alemının kurban bayramını kutlarım hayırlı bayramlar

merhabalar...
ben ilhan samsun`dan
tam bir doga asigiyim camp karavan ilgi alanlarimdir bu sitede olma nedenimde bu
umarim guzel bilgi paylasimlari yapariz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR