Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,183

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Karşılık yazısı için teşşekür ederim Nehir Hoşgeldim Sayenizde Hoşnut oldum. Heves ve İstek Ne demek İçimdeki Dizginlenmez Aktifliği nasıl anlatabilirim inann hiç bilmiyorum ve bilemeyeceğim .. tekrar hoşbuldum sevgilerlee

Etiketler

ADVENTUREE' Alıntı:
Karşılık yazısı için teşşekür ederim Nehir Hoşgeldim Sayenizde Hoşnut oldum. Heves ve İstek Ne demek İçimdeki Dizginlenmez Aktifliği nasıl anlatabilirim inann hiç bilmiyorum ve bilemeyeceğim .. tekrar hoşbuldum sevgilerlee

Rica ederim.. Gezenbilir Ailesinin üyelerinin ortak paydası bu sanırım.. "Dizginlenmez Aktiflik" senin deyiminle... Belli ki durmuyorsun yerinde, var mı gidip geldiğin yerlere dair fotoğrafların, paylaşsan bizimle, gözümüz gönlümüz açılsa..:smiley:

Elbette var fotolarım olmaz mı? Paylaşmak ve paylaşılmak için geldim küçük bir derlemenin ardın dan paylaşacağım resimlerimi.:smiley:

İstanbuldan Alihan,
Kimyagerim
Doğa ve gezmeyi seviyorum
Organizasyonlardan haberdar olmak istiyorum.

merhaba arkadaşlar
ismim Aybars

Hacettepe GSF - Heykel bölümünde okuyorum
motosiklet, sörf ve 4x4 hastasıyım :smiley:
neredeyse 4 aydır forumu takip ediyorum (özellikle offroad bölümü XJ - Defender arasında seçim yapmama inanılmaz yardımı oldu)
teknik konularda sorularımla başınızı ağrıtmaya hazırım :smiley:

aybarsz' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
ismim Aybars

neredeyse 4 aydır forumu takip ediyorum (özellikle offroad bölümü XJ - Defender arasında seçim yapmama inanılmaz yardımı oldu)
mrb o zaman sizi motosiklet bölümünede bekleriz. ;)

aybarsz' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
ismim Aybars

hoşgeldin deyip seçiminiz ne yönde oldu söylerseniz sevinirim merak ettim xj mi defendermi ;)

Ayhan bey kararım 90 model bir xj yönünde oldu (iyi de oldu) :smiley: hatta bugün aldım :smiley:

Ufuk bey kışları motosiklet konusunda pek aktif olamasam da yazları yaptığım gezilerimin bol bol fotoğraf ve yazılarını paylaşacağım :smiley:)

ADVENTUREE' Alıntı:
Hastası olduğum doğanın.Keşfetmek istediğim o kadar çok yeri kaldı ki ömrümün yetmemesinden korkuyorum. :(
Serbes Dalış , Mağaracılık ,Tırmanma, Rafting, Off Road , Kampılık, Ve keşif gezileri ile dolu tarihe yolculuk ilgimin hat seviyeleridir.Bursa dan Burak herkese Merhabalar.
yeh yeh burak kardeşim aramıza hoş geldin..

Merhaba.
Bir iki başarısız girişimden sonra bu gece saat 03 sularında muhtemelen en yaşlı katılımcınız olmayı başardım.(59) Emekli Bankacııyım.İstanbul Çengelköyde oturuyorum.Biri 26 diğeri 6 yaşlarında iki kız çocuğu sahibiyim.
Herkese Hayatı ıskalamayın derken yıllar geçiverdi.Ellibeşimde bir motosiklet satın aldım.(VN 800) Kısa bir süre önce de 1994 model Feroza SE sahibi oldum.Bu güne kadar kullandığım bütün arabalarla aramda zaman içinde duygusal bir bağ oluşmuştur.Ferozaya ise ilk görüşte vuruldum.Eşim ve çocuklarım da bu duygumu paylaştılar.Aracı 127 bin km.de Öğretim Görevlisi bir hanımefendiden aldım.Çok temiz kullanılmış .Biraz fazla yakıyordu eski bir Daihatsu ustasına elden geçirttim.Çok beğendi.Sizlerin bilgi ve deneyimlerinizden yararlanacağımı ümit etmekteyim.
Saygı ve sevgilerimle.
Tayfun Sözer

04.12.2009

DSC04637.jpg

tayfunsozer' Alıntı:
Merhaba.
Bir iki başarısız girişimden sonra bu gece saat 03 sularında muhtemelen en yaşlı katılımcınız olmayı başardım.(59) Emekli Bankacııyım.İstanbul Çengelköyde oturuyorum.Biri 26 diğeri 6 yaşlarında iki kız çocuğu sahibiyim.
Herkese Hayatı ıskalamayın derken yıllar geçiverdi.Ellibeşimde bir motosiklet satın aldım.(VN 800) Kısa bir süre önce de 1994 model Feroza SE sahibi oldum.Bu güne kadar kullandığım bütün arabalarla aramda zaman içinde duygusal bir bağ oluşmuştur.Ferozaya ise ilk görüşte vuruldum.Eşim ve çocuklarım da bu duygumu paylaştılar.Aracı 127 bin km.de Öğretim Görevlisi bir hanımefendiden aldım.Çok temiz kullanılmış .Biraz fazla yakıyordu eski bir Daihatsu ustasına elden geçirttim.Çok beğendi.Sizlerin bilgi ve deneyimlerinizden yararlanacağımı ümit etmekteyim.
Saygı ve sevgilerimle.
Tayfun Sözer

04.12.2009
aramıza hoş geldiniz..kim denemez o hiçbir şeyi elde edemez ..demiş büyüklerimiz..Hayata ve yaşamaya tutunmuşunuz bu belli ..hiç bir şey için geç değil..sağlıkla kazasız belasız kullanın aracınızı.. sevgiyle kalın

Çok güzel bir Feroza, çok şirin görünüyor, iyi günlerde kullanın

OOOOO bütün kankalar burdaymış, bendeniz Kutay. Selamlar...
Doğa sporlarının hemen hemen hepsiyle birazcıkta olsa ilgilenmişliğim vardır ama nedense hobim şudur diyebileceğim, bir tutkum oluşmadı :-[
Balık burcunun özelliğimidir bilmem ama puslu bir orman havasında, mangal kokusunda, bilumum hayvan etini şu içine su katılınca beyazzz laşan,
içkimizle yemeyi hiçbirşeye değişmem... Benimki de bir çeşit spor. Neyse Adana' da yaşıyorum, Bolu yada ailemin evi dolayısıyla sık uğrarım. Doğa sever
arkadaşlarla yapamayacağım hiçbirşey yoktur. Benide aranıza almanızdan mutluluk duyarım.

113009155746.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.