Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,262,923

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,945 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,703 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,976
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Özlem,
Aranıza yeni katıldım,siteyi tesadüfen buldum,şimdiden hoşbulduk :smiley:

Etiketler

Ben hasan çolakefe 1960 Reyhanlı/HATAY doğumluyum.Motorsiklet,kamp,karavan,Off-road tutkunuyum Motosiklet net,ikiteker,cbf ve endurocu com sitelerine üyeyim bu sitelerde gezilerim var 3 ad motorsiklet 1 ad ATV ve 1 ad mitsubişi L 200 arazi aracımla ailece her hafta sonu dağlarda gezeriz Hatay/Maraş/Adana/Mersin/Uşak/Kütahya/Kayseri/Eskişehir Bölgelerinde Arazi gezileri yaptım buradaki etkinliklere katıldım Ailece Doğa tutkunuyuz binlerce resimden oluşan arşiv oluşturdum ileriki zamanda sizlerle paylaşmak isterim yeni dostluklar edinmek bilgi ve becerilerinizden faydalanmak isterim siteyi yeni keşfettim değerli aydın insanlardan oluşan bir ailesiniz. ailenize katılmakta çok mutluyum.sitenin yapısı biraz karışık resim yüklemekte sorun yaşıyorum zorbir işe benziyor işlerimin yoğunluğu nedeniyle ancak kalan boş vakitlerimde siteye giriş yapıyorum Dağlar, nehirler,göller,ormanlar,çamur ,zoryollar benim vazgeçilmezlerimdir hebinize ailece MERHABA Diyorum. ;)

hasancolakefe' Alıntı:
Ben hasan çolakefe 1960 Reyhanlı/HATAY doğumluyum.Motorsiklet,kamp,karavan,Off-road tutkunuyum Motosiklet net,ikiteker,cbf ve endurocu com sitelerine üyeyim bu sitelerde gezilerim var 3 ad motorsiklet 1 ad ATV ve 1 ad mitsubişi L 200 arazi aracımla ailece her hafta sonu dağlarda gezeriz Hatay/Maraş/Adana/Mersin/Uşak/Kütahya/Kayseri/Eskişehir Bölgelerinde Arazi gezileri yaptım buradaki etkinliklere katıldım Ailece Doğa tutkunuyuz binlerce resimden oluşan arşiv oluşturdum ileriki zamanda sizlerle paylaşmak isterim yeni dostluklar edinmek bilgi ve becerilerinizden faydalanmak isterim siteyi yeni keşfettim değerli aydın insanlardan oluşan bir ailesiniz. ailenize katılmakta çok mutluyum.sitenin yapısı biraz karışık resim yüklemekte sorun yaşıyorum zorbir işe benziyor işlerimin yoğunluğu nedeniyle ancak kalan boş vakitlerimde siteye giriş yapıyorum Dağlar, nehirler,göller,ormanlar,çamur ,zoryollar benim vazgeçilmezlerimdir hebinize ailece MERHABA Diyorum. ;)

şahsen tanışmasakta sizi kısmen tanıyorum. endurocu.com daki gezilerinizi bilirim :smiley: bu arada osmaniyede düzenlenen kask kullanımı ile ilgili etkinlikte atv ile rampadan uçuşlar yapan sanırım küçük oğlunuzdu ;D mersinden selamlar. motorsiklet bölümüne bekleniyorsunuz.

Merhaba Arkadaşlar,

Özellikle Çanakkale'li arkadaşımız Metin'e aramıza hoşgeldin diyorum. (hoş bende yeni geldim ya olsun size göre eskiyim:smiley: Neden özellikle Metin? Çünkü Çanakkaleliyim ve benim için Çanakkale'nin her karışını gez arkadaşım diyorum. Yoksa bitirdin mi? her karışını mı? emin misin ;)

Sevgiler...

Sevgili Hilal, Çanakkaleli olalı 1,5 yıl kadar oldu. Bu süre içinde her tarafını gezmek mümkün müdür? :D Ama elimden geleni yaptığıma emin olabilirsiniz. Sıcak karşılama için teşekkürler. Tabii hoşgeldiniz diyen tüm dostlara da tek tek teşekkürler.

pedaliza' Alıntı:
Merhaba ben Özlem,
Aranıza yeni katıldım,siteyi tesadüfen buldum,şimdiden hoşbulduk :smiley:

Hoşbulmuştunuz zaten, yoksa yukardaki başka özlemmm mi?
Yinede merhaba...

Merhabalar ismim mert, Mahmut ise lakabım arkadaş arasında ,harita mühendisiyim...
Uzun zaman sebrettim almadan üye olmayayım dedim , bugün itibari ile Defender110 um ile hem bu sitede geze-bileceğim hemde dağlarda gezip- bileceğim:smiley:)) saygılarımla.........

2.mahmut' Alıntı:
Merhabalar ismim mert, Mahmut ise lakabım arkadaş arasında ,harita mühendisiyim...
Uzun zaman sebrettim almadan üye olmayayım dedim , bugün itibari ile Defender110 um ile hem bu sitede geze-bileceğim hemde dağlarda gezip- bileceğim:smiley:)) saygılarımla.........

Merhaba Mert Bey, aramıza hoşgeldiniz. Defenderiniz de hayırlı olsun. Kazasız Balasız sürüşler dilerim.
Darısı benim başıma inşallah.
Benimde henüz bir arazi aracım yok malesef ve ben de defender hastasıyım.
Ben Enduro motor sahibiyim yalnızca.

Selamlar..

Sevgili Özlem, Aysın ve 2.Mahmut hoşgeldiniz... tadında ve bol gezili günler diliyorum...

merhaba arkadaşlar
adım hilal.
fotoğraf grubundayım aslında.
ama off-road gezilerine de katılmak istiyorum.bi de burdan duyurumu yapayım dedim.
arabam yok.merakım vardır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR