Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,077

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Off road gurubunu takip etmenizi tavsiye edrim. Geziler olduğu zaman talepte bulursanız mutlaka bir yer bulursunuz diye düşünüyorum. Zaten her zaman bir fotoğrafçıya ihtiyaç vardır. :smiley:
Selamlar

nadja' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
adım hilal.
fotoğraf grubundayım aslında.
ama off-road gezilerine de katılmak istiyorum.bi de burdan duyurumu yapayım dedim.
arabam yok.merakım vardır...

Etiketler

forumu takip ediyorum .zaten saolsunlar arkadaşlarda yardımcı oluyorlar.
dört bir yandan takipteyim yani:smiley:
grubun fotoğraflarını çekmek için de sabırsızlanıyorum..

BEN YENER 34 YAŞINDAYIM DOĞA VE AVCILIK VAZGEÇİLMEZİM...OFF ROAD'LA YENİ İLGİLENMEYE BAŞLADIM. HERKESE PAYLAŞIMLARI İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Selamlar... Mustafa ben..
Kendi çapında resimler çekmekten ve bunları paylaşmaktan keyif alan biriyim ve kabul edilirse gezip bilen olmak istiyorum...

yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.bende yeniyim bu ailede ve co pilot açığım var.arabası olmayan arkadaşlar bu durumu değerlendirebilir.

SLM
adım Sefa..
Mersin-çamlıyayla dayım.beuraya yolu düşen herkese doğa tutkunlarına-araba tutkunlarına-gezmeyı görmeyı-yaşamayı sevenlere elımden gelen yerdıımı yapmaya hazırım.
zaman farkı olmaksızın benı arayıp ulasabılırsınız.bu dağ başına gelıpte magdur olmayın .ben burdayım.
ulaşmak görüşmek isteyenler..0505-5655898 nolu telefondan yada Çamlıyayla 155 ten ulaşabılırler...
tşşkrler..

P1420795.jpg

merhaba
Siteyi tesadufen gordum ve geldim..Benim icin serbest dalis ve kayak var.Bir de tabiki JOKER ve paintball var...

meteeor' Alıntı:
Selam
adım Sefa..
Mersin-çamlıyayla dayım.beuraya yolu düşen herkese doğa tutkunlarına-araba tutkunlarına-gezmeyı görmeyı-yaşamayı sevenlere elımden gelen yerdıımı yapmaya hazırım.
zaman farkı olmaksızın benı arayıp ulasabılırsınız.bu dağ başına gelıpte magdur olmayın .ben burdayım.
ulaşmak görüşmek isteyenler..0505-5655898 nolu telefondan yada Çamlıyayla 155 ten ulaşabılırler...
tşşkrler..

arkadaşlar kendinizi tanıtırken nerde olduğunuu yani hangi ildesiniz mesleğiniz yaşınızı yazarsanız bu arkadaşımız gibi çok daha faydalı olur foum içerisinde ilerde soru sorduğunuzda size yakın olan işdeki arkadaşımız cok daha fazla yardımcı olabilir

mitsubishi l 200 lastık ve jant hakkında bılgı ve goruslerınızı almk ıstyrm aracım 16 jant 245-70-16 aracın performansını dusurmeyeck sekılde lastık ebetlarını ne kadar buyutebılırım

Herkese selam benden de... Geç kalmış bir üyeyim..

Adım Kemal. 28 , İstanbul-Beşiktaş. Doğa ile ilgili her şeye bayılıyorum , bankacıydım şimdi özgürüm :D... Ama hala pranga arıyorum ayağıma uygun , bulunca da tekrar özgürlüğüme kavuşmak için buradaki siz doğa tutkunlarıyla karada, havada, denizde buluşmak niyetiyle tekrar herkese merhaba diyorum.

...ben sümeyye, ben geldim, yeni geldim :smiley: kendimi nasıl tanıtsam diye düşünüyorummm...mimarım, gezmeyi fotoğraf çekmeyi ve yeni ve ilginç şeyler öğrenmeyi seviyorum...

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri