Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,235

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yaklaşık 1 senedir GEZENBİLİR ailesini ve konuları takip ediyorum, çok faydalı ve de keyifli sohbetlerle karşılaştım, daha önce neden üye olmadım bilmiyorum ama bu güne kısmetmiş işte ??

Gruba, Kocaeli / Değirmendere den katılıyorum, Off-road merakım var biçok organizasyona katıldım ve keyif aldım. Herkese selamlar...

Etiketler

Gezenbilir Ailesine yeni üye olan arkadaşlar hoşgeldiniz...

yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz

selam ben enginyurt off-road,balık tutmak ve doğa ya bayılırım.... kendim orduluyum yeşil içinde yaşıyorum. benim de 87 mod toyota hilux um var ormancı arabasından 4x4 bu sitede her türlü doğa organisazyonu var mükemmel gönül ister hepsine katılmak,,,,,

yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz,doğru yerde olduğunuzdan emin olabilirsiniz.:smiley:

selam millet bodrumdan mehmet cabı ben herkes kısaca cabı der dalgıç ım aslen ama 1 yıldır peyzajla uğraşıyorum daha önceleri cj5 im vardı şimdi yeni bir alet aldım onu toparlayacağım 1988 model dodge s 100 çivt kabin kapalı kasa 4 çeker dizel 50 nc motoru var.fotoları eklerim en kısa zamanda
HERKESE MERHABA

"Benim adım İlşad, çocukluğumdan beri spora ve doğaya büyük ilgi duyarım. Daha önce tırmanış tecrübelerim ve başta pek de bilinmeyen kanyonlar olmak üzere çeşitli doğal mekanlarda gezindiğim oldu... Ama bir kaç senedir ayağımı betondan dışarı atamadım, bari oturduğum yerde özlem gidereyim diye bu siteye üye oldum, ilgimi çeken başlıkları okudum/okuyorum.

Şimdilerde, şu hayat sıkıntılarını aşıp tekrar doğaya açılacağım günlerin umuduyla yaşayıp gidiyorum. Yaşamak demişken, ben de her insan gibi sadece "gönüllerde yaşıyorum", hepinizi selamlıyorum." (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43608.0)

Ayrıca:
paraşütle atlamayı,
ata binmeyi,
atış yapmayı
spor yapmayı arzulayan ama henüz pek fırsat bulamayan biriyim.
dalış fobim gibi bi şeyim vardır bi de bunu söyleyeyim, biri elimizde tutsa da dalsak.
feci tursuyorum mürendi, kılıçbalığıydı
ve tabii köpekbalığı!
sonra o karanlık
o derin mavi
hem çekiyor beni
hem de çekindiriyor...

Bu arada gezenbilir amma büyükmüş ya hu herkes burada sanki, acaba tanıdık çıkar mı? :smiley:

selam izmirliyim makina teknik serwisiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ;D

Hastası olduğum doğanın.Keşfetmek istediğim o kadar çok yeri kaldı ki ömrümün yetmemesinden korkuyorum. :(
Serbes Dalış , Mağaracılık ,Tırmanma, Rafting, Off Road , Kampılık, Ve keşif gezileri ile dolu tarihe yolculuk ilgimin hat seviyeleridir.Bursa dan Burak herkese Merhabalar.

Burak merhaba, hoşgeldin Gezenbilir Ailesine... Umuyorum ki bu istek ve hevesle ömrün oldukça bi çok yeri göreceksin, kolaylıklar... :smiley:

slm arkadaslar 10 yıldır aktif olarak HOG uyesıyım ama gezenbılırı oğlum sayesınde tanıdım sosyal falıyetlerde yer almak ısterım geziler olunca lutfen banada haber verırsenız sevınırım vasko@hüsnü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR