N
NEHİR
Ziyaretçi
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Emre ne güzel anlatmışsın kendini öyle tam yerine denk gelmişsin, isteklerini fazlasıyla ve tadında yaşayabileceğin, okurken bile keyif alabileceğin doğa severlerin olduğu bir mekandasın,.. hoşgeldin.. keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle..
lunaworks' Alıntı:Ortaokula kayıt olduktan hemen sonra İzci olmuş,
Bir kaç kamp deneyimi yaşayıp tadını almış ama uzun yıllar hiç alakası olamamış,
Geçen bir kaç sene içinde bir kez daha yaşama şansı bulmuş, tadı damağında ve hevesi kursağında kalmış Emre adında biriyim.
Outdoor ürünlerinin satıldığı sanal mağazalarda gezip, Çantaya bak, Harika bir uyku tulumu, ahhhh bot! diyerek iç geçiriyor olmam da hevesimin hala sürdüğünün kanıtıdır sanırım
Doğa sporlarını seviyorum ama ne yazık ki sosyal çevremin konuyla alakasız olmasından dolayı hiç bir faaliyette bulunamıyorum.
En azından forumu takip edebileceğimi ve belki biraz, tabi-i caizse laflayabileceğimi düşündüğüm için foruma üye oldum.
Herkese Merhaba!
Sevgiler,
Emre
Emre ne güzel anlatmışsın kendini öyle tam yerine denk gelmişsin, isteklerini fazlasıyla ve tadında yaşayabileceğin, okurken bile keyif alabileceğin doğa severlerin olduğu bir mekandasın,.. hoşgeldin.. keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle..