Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,554

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

lunaworks' Alıntı:
Ortaokula kayıt olduktan hemen sonra İzci olmuş,
Bir kaç kamp deneyimi yaşayıp tadını almış ama uzun yıllar hiç alakası olamamış,
Geçen bir kaç sene içinde bir kez daha yaşama şansı bulmuş, tadı damağında ve hevesi kursağında kalmış Emre adında biriyim.
Outdoor ürünlerinin satıldığı sanal mağazalarda gezip, Çantaya bak, Harika bir uyku tulumu, ahhhh bot! diyerek iç geçiriyor olmam da hevesimin hala sürdüğünün kanıtıdır sanırım :smiley:

Doğa sporlarını seviyorum ama ne yazık ki sosyal çevremin konuyla alakasız olmasından dolayı hiç bir faaliyette bulunamıyorum.

En azından forumu takip edebileceğimi ve belki biraz, tabi-i caizse laflayabileceğimi düşündüğüm için foruma üye oldum.

Herkese Merhaba!

Sevgiler,

Emre

:smiley:

Emre ne güzel anlatmışsın kendini öyle:smiley: tam yerine denk gelmişsin, isteklerini fazlasıyla ve tadında yaşayabileceğin, okurken bile keyif alabileceğin doğa severlerin olduğu bir mekandasın,.. hoşgeldin.. keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle..

Etiketler

Yeni üye oldum, kısaca;

Umut ÖZKAN (32)

- Bayburt/Ankara/Kocaeli
- Zir. Yük. Müh.
- L. Niva 4x4 (2007-1.7i)
- O Rh +
- ...

Herkese merhaba,

adim Yasin. Isvicre'de dogdum ve Istanbul'da yasiyorum 2001'den beri. Icimde bir gezginin oldugunu bilmeme ragmen bunu bu sene ocak ayina kadar aciga cikartamadim bir türlü. Planlar hep yapildi ama zincirler kirilamadi. Ocak ayinda Iran'a gittim tek basina, haritasiz. Kendimi cok özgür hissettim. Icim icime sigmiyor desem yeridir.

Kampciilk namina da Almanya'da gittigim metal müzik festivalleri haricinde tecrübem yok. Internette buldugum bir cadir hakkinda yorum ararken sitenize tosladim. Biraz inceledikten sonra da üye oldum. Tecrübeli olmadigim icin ilk asamada fazla bir yardimda bulunamayacagim maalesef ama bol sorularla sizi rahatsiz edebilirim :smiley:

Unutmadan yazayim, yasim 26 ve yurtdisi satis sorumlusu olarak calisiyorum.

Herkese bol eglence ve sans dilerim

merhaba ben hüseyin yaşım 18 doğa, kamp, fotoğraf ,offroad araçları doğayla ilgili herşeyde olmaktan mutluluk duyuyorum benim aynı görüşleri benimseyen değerli arkadaşlar bu forumda olmatan çok mutluyum ilerki yılllarda bende bu forumun daha akif bir üyesi olmak istiyorum landrover defender hayranıyım ileride bende bir tane askeriyeden çıkma alıp temiz bir jip elde etmek istiyorum isteklerim çok yapan ve yapmaya çalışan arkaşlar başarılar
tekrar bu forumda olmaktan çok mutu olduğumu söylemek isterim.

Merhaba ben Dilek,
İstanbulluyum ve Maltepede oturuyorum.Senelerdir beğendiğim yerlerde ,dağ,tepe,deniz kenarı,göl kenarı demeden,anlayacağınız doğayla iç içe pekçok yerde çadır kurdum.Doğa yürüyüşlerini,gezmeyi ve bisiklete binmeyi severim.Forumu gezilecek alternatif yerleri ararken buldum.İyiki bulmuşum.Forumda gezinmek çok güzel geldi.Sonra bi de üye olayım dedim.Onu da iyi ki yapmışım.İşte şimdilerde aranızdayım.
Hoşbuldum...

Butun arkadaslar, hepiniz hos geldiniz safalar getirdiniz ...... Gercekten paylasimin en yuksek seviyelerde uctugu bir sitedesiniz.Bende kisa sure once uye oldum,ve aradigim butun sorularima degerli insanlarin degerli yorumlariyla bekledigim cevaplari aldim.Sag olsunlar var olsunlar..... Herkese cok cok tesekkurler ediyorum.. Saygilarimla.
Zeki

Hoşbuldum. Teşekkür ederim herkese.
Forumun diğer bölümlerinde, diğer konularda görüşmek üzere.
Sevgiler.
:smiley:

Yeni katılan arkadaşlarımızdan yaşları büyük küçük bay bayan çok güzel ifadeler ve farklı mesajlar alıyoruz böyle samimi ifadelerle , özeleştirilerle bazende şakacı kimliklerle çok farklı karakterler yakalıyoruz ve böylece gezenbilir renkler mozağini oluştuyorlar bu ne güzel bir renk çümbüşü , sizlerden bizlerden oluşan bu gökkuşağını bunlardan yoksun ve mahrum olanlarıda kapması için gayrete davet ediyorum. ayrıca bu renk cümbüşünü gökkuşağını gezenbilir kardeşliğini koruma ve hepimizden oluşan bu renklerin dağılmamasına bozulmamasına azami gayreti özeni göstermelerini bütün üyelerden şahsen kendi adıma rica ve temenni ediyorum.

tekrar bütün yeni üyelere hoşgeldiniz der keyifli gezenbilir seyirleri diliyorum saygılar sevgiler sunuyorum.
kemal

ben bekir güğmüş 47 yaşındayım istsnbul gayrettepede güzellik salonum var .av ve dğa tutkunuyum.

10 seneye yakın suziki vtara kullanıyorum şu an 2001 model kullanmaktayım.ve çok memnunum
.

[b[/b] MERHABALAR BEN BURSADAN UMUT KAMP YAPMAYI VE DOĞAYI ÇOK SEVEN AMA BİR TÜRLÜ TAM OLARAK GERÇEKLEŞTİREMEYEN :D ;D AMA BİR YERLERDEN DE BAŞLAMAK İSTEYEN ÇAYLAK KAMPÇI :p

ESPOİR' Alıntı:
[b[/b] MERHABALAR BEN BURSADAN UMUT KAMP YAPMAYI VE DOĞAYI ÇOK SEVEN AMA BİR TÜRLÜ TAM OLARAK GERÇEKLEŞTİREMEYEN :D ;D AMA BİR YERLERDEN DE BAŞLAMAK İSTEYEN ÇAYLAK KAMPÇI :p

Hoşgeldin Umut ... Gezenbilir'de her türlü doğa etkinliğini bulabileceğine eminim... Yeter ki iste :smiley: bu arada gezen bilir in imla kurallarından birisi yazılar küçük harflerle yazılması.. teşekkürler ..

herkese hoşgeldiniz diyorum . evcil hayvan meraklıları hertürlü evcil hayvanlarını evcil hayvanlarımız başlığında tanıtabilir ve bilgi paylaşımında bulunabilir. http://www.gezenbilir.com/index.php?board=371.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR