Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,106

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İsmim Cüneyt Erzurumda oturuyorum. Lr Discovery II 2001 TD5 sahibiyim. LR defender 1974 benzinlide off road sevdam başladı ve devam ediyor. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.

Etiketler

Merhaba,

ben murat 37 yaşındayım. Üniversite Lisans yıllarında izmirde gezmedik yer bırakmadım. Aslında astronomum ama okuldan mezun oldukatn sonra bilgisayarcı oldum. Şu an bir üniversitede Bilgisayar Mühendisliğinde uzman olarak görev alıyorum. Elektronik Mühendisliğinde de doktora yapıyorum evliyim bir tane kedim var. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Unutmadan ben neden burdayım İstanbul bölgesinde doğa yürüyüşü ypanlara katılmak istiyorum da ondan. Hobilerim arasında satranç oynamak, fotooğraf çekmek ve bilgisayr başından kalkmamak var :smiley:

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz " dikkat bağımlılık yapar"

ya arkadaşlar ıstanbul grubunu toparlasak
ıstn dolaylarında da etkınlıklerımz olsa

merhaba

ben Emine K.

izmirliyim

İşletme ve Geleneksel El Sanatlarında eğitim aldım
desinatrist olarak emekli oldum

ilgi alanımı doğal olarak tezhip, minyatür vb el sanatları
öğrenmeye ve keşfetmeye dayalı seyahat etmek, trekking ve gezi amaçlı off-road
ve herkes gibi müzik ve okumak oluşturmakta

saygılarımla,

yeni katılan arkadaşlara bir hoşgeldinizde ben demek isterim hoşgeldiniz

slm arkadaşlar bende gelşdim ;D adım aydın istanbul çekmeköyde oturuyorum benimde bir xj hıgh output'um biraz adrenalinin iyi gelir diye düşündüm herkese selam.

when you love something let it go, if it comes back to you,it's yours, if it doesn't, it never was.... we're all wolfs in sheeps fur... too many people are thinking of security instead of opportunity, they seem more affraid of life than death... sanity calms, but madness is more interesting...
there is not revenge so complete as forgiveness... be not affraid of growing slowly, be affraid of standing still... an eye for an eye makes the whole world blind... ship is safer in the harbor, but this is not what ship is built for...

Herkese Selam, Adım Hakan a.k.a Jake Green. Izmir den Ankara ya iş dolayısıyla yeni taşındım ve Ozan Yur kardeşimin sayesinde aranıza katıldım ve çok memnunum. Herşey gönlünüzce olsun...

53 YAŞINDA EMEKLİYİM.BİR GEZİ HASTASIYIM. AMA TURLARDAN NEFRET EDERİM.BENCE GEZİ VE MACERA İÇİÇE OLMALI .KISA BİR SÜRE ÖNCE BİR T3 VW ALDIM.ARABAYLA İLGİLİ ARAŞTIRMA YAPARKEN BU SİTEYİ BULDUM ŞİMDİ BİLGİSAYARLA AÇILIP BİLGİSAYARLA KAPANIYOR.

Merhaba arkadaşlar. Ben HASAN. Yeni katıldım. Av meraklısı ve doğa tutkunuyum. Jeep grand cherokee(2002) ve jeep willys sahibiyim.
Ama en kısa zamanda land cruiser vx100 almayı düşünüyorum(3-5 ay içinde). herkese saygılar

slm ben emrah izmitte oturuyorum yaş 21 spor olarak taekwondo ve kick-box yapıorum arkadaşlarımın aracılığıyla dağcılık sporunuda eklemiş oldum yakında bi tane cj 5 almak ve sizlelen beraber katılımlara başlamak üzere

amynam' Alıntı:
merhaba

ben Emine K.

izmirliyim

İşletme ve Geleneksel El Sanatlarında eğitim aldım
desinatrist olarak emekli oldum

ilgi alanımı doğal olarak tezhip, minyatür vb el sanatları
öğrenmeye ve keşfetmeye dayalı seyahat etmek, trekking ve gezi amaçlı off-road
ve herkes gibi müzik ve okumak oluşturmakta

saygılarımla,

Emine hanım hoş geldiniz ilgi alanlarmız çok benzeşiyor www.metegurel.com elsanatları ile ilgili amatör sitem bir göz atarsanız sizden öğreneceğim çok şey olabilir.

merhaba ben irfan kasapoğlu 40 yaşındayım doğayı seven ve önümüzdeki yıllarda karavan(moto veya alkovenli)almak veya yaptırmak isteyen biriyim site yönetimine ve tüm herkese selamlar

Herkese Merhaba.Adım Oktay ve Çanakkale'de yaşıyorum.Grandcherooke aşkım sayesinde siteyle tanıştım,aranızda olmaktan mutluyum.Saygılar.Buda ilanım bu arada:smiley:
http://www.sahibinden.com/asker_den_29_binde_cok_temiz_grand_cherooke_ile_takas_-91WQQaXQQ13174095WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR