Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,749

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

mrb av tutkunuyum j9 pejo 18 minübüs alıp karavan yapmak istiyorum . lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun.

Merhaba.
Siteyi arama moturundan tesadüfen buldum.
Arayıpda bulamadığım bir site.
kendimi tanıtmaya gelince İzmir 112 Ambulans servisinde paramediğim.
2* CMAS bröve sahibiyim.amatör şekilde doğa yürüyüşleri yapıp fotoğraf çekiyorum.

merhabalar sibel hanım, bende yeni bir üyeyim. ama eski bir land roverci ve doğa severim. arabamın bir an evvel bitmesi için çırpınıyorum kiiiiiiiiiii bir an önce sizler gibi aile efradıyla güzel geziler yapmak birşeyler paylaşmak yeni insanlar tanımak istiyorum. bütün yeni arkadaşlar hoş geldiniz şeref verdiniz. selahattin

Yalıkavak Gerişaltında bulunan 1979 yılından beri hizmet veren ÇİMENTEPE APART OTEL RESTORANT işletmesinin müdürüyüm. 3 yıldır buradayım .
Yalıkavak eşsiz oksijene , muhteşem bir günbatımı manzarasına sahip bir yer. sakin bir tatil düşünen arkadaşları bekleriz.
süleyman arslan

omer64 , Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, istediğiniz bilgileri ''Karavan Dünyası'' bölümümüzde ''Teknik'' başlığında sorabilirsiniz, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=334.0

Keyifli forumlar..

omer64' Alıntı:
Merhaba bn ömer karavan projeleri istiyorum

omer64' Alıntı:
Merhaba av tutkunuyum j9 pejo 18 minübüs alıp karavan yapmak istiyorum . lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olsun.

herkese merhaba..ben üsame ..

çocukluğumdan beri seyahat halindeyim :smiley: 27 yasındayım ve memleketim diyebileceğim tek yer 7 sene ünv okuduğum trabzon dur herhalde.
1 yıldır özel bir şirkette sigorta müdürü olarak calısıyorm , geriye kalan 26 yıl eğitim başlığı altında gezmekle geçti..siteyi çok begendm ,emeği geçen herkese çok teşekkürler

merhaba ben serdar 44 yasındayım daglarda gezmeyi seviyorum genlerim de var herhalde yörük oldugumdan dır herhalde

Tüm off road severler merhaba. Ben Edirne Dağcısı Kemal.Off-road merakına 2003 yılında bir Lada Niva alarak başlamış bulundum.İş hayatı olarak arıcılık ve bağcılıkla uğraşmaktayım.Niva almamın asıl sebebide bunlardır.niva almadan önce ünimog bakmıştım ama kafama göre bulamadım neyse nivada karar kıldım ve öyleliklede off road hayatı başlamış oldu.

merhabalar,ben seyyah turko, uzun yıllardır hayalini kurduğum 4*4 karavanımın yapımını bitirmek üzereyim.şimdiye kadar edindiğim tecrübelerimi tüm ilgilenen dostlarla paylaşmak istiyorum,çünkü bu süreçte bu sitede tecrübelerini paylaşan dostlardan çok şey öğrendim.Elimden geldiğince süreci kronolojik olarak aktarmaya çalışacağım.

Öncelikle karavancılıkla ilgili çok ciddi bir kaynak taraması yaptım,özellikle net ortamında yerli ve yabancı sitelerden çok faydalandım.Daha sonra hedefim olan 4*4 karavan tercihim olarak landrover 110 defender ambulans kasayı tercih ettim,1992 model 2500 cc benzinli sağlık bakanlığından çıkma 18000 km de bir araç aldım,neden lr derseniz ? çünkü görevim gereği bu araca 16 yıl bindim ve arazi şartlarında neler yapabileceğini çok iyi biliyorum.Sıra, araç üzerinde ne gibi değişiklikler yapabilirim sorusuna cevap bulmaya gelmişti.Ankara OSTİM de karoser imalatı yapan ve akrabalık bağımda bulunan DEMİRAY KAROSERİ ne gittim ve Salih,Metin ve Ali ile aracın karşısına oturup ne yapabilirize cevap aradık.Unutmadan aracı alınca mekanik anlamdaki tetkiklerini ŞAŞMAZ 1.SANAYİDE namı değer ingiliz kemelın oğlu URGANCI OTOMOTİV de Engin ustaya yaptırdım ve bana bu süreçte çok yardımı oldu.karoseri anlamında önce tavanını 25 cm yükselttik ve izalasyonunu güçlendirdik salih ustanın yaratıcı fikirleri ile üst ve yan bagaj sistemini oluşturduk ,içine dört kişinin yatabileceği ranza sistemi (tabiki salih ustanın yaratıcılığı sayesinde) monte edildi,(unutmadan ifade edeyim bu süreçte karoseri imalatı anlamında bayağı şeyler öğrendim)iç izalasyonunu et taşıma araçlarında kullanılan malzeme ile izolesi yapıldı,elektrik tesisatını ise KONYA sokaktan yerli üretim 2500 lik invertör ve iki adet 120 şer amperlik kuru akü sistemi ile oluşturduk,Engin ustanın tavsiyesi ile aracın şarz dinamosunu 115 amperlik bosc marka dinamo ile yeniledik çünkü orijinali 55 amper idi ,mutfak sistemini ise bu hafta sonu sitelerde aydınoğulları mobilyada takacağız lavabo,ocak ve buzdolabı olarak,banyo ve wc sorununu ise daha sonra aracın arka kısmına ilave olarak demonteli bir şekilde yaptırmayı düşünüyorum.bu serici fotolar ilede destekleyeceğim önce nasıl yükleme yapabileceğimi çözmem gerek.....

Merhaba,

Öncelikle forumu hazirlayan ve katkidan bulunan herkesi tebrik ederim. Hakikaten faydalandığım bir forum olacağını düşünüyorum. Doğayı, DENİZİ, fotoğraf çekmeyi, gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, kamp yapmayı ve trekking'i çok seviyorum.

sevgiler...
Aslı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR