Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,304

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam
ad ve soyad : mustafa aydın
meslek : iç mimar
hobi : hayal kurmak ( xj hayal değil gerçek )
arazi araç adı: 98 model / beyaz /xj

Etiketler

Merhaba, EDC konulu forumları gezerken buldun siteyi. Balık avı(istanbul'da avlanıyorum) ve çok fonksiyonlu aletlerle merakım var. Güzel ve kapsamlı bir site olması hoşuma gitti ve katıldım. Siteyi paylaştıkları bilgi ve tecrübeleriyle doyurucu hale getirenlere ayrıca teşekkür ederim.

beatrix' Alıntı:
Merak ediyorum artık; şaka maka gerçekte Türkiye'de nekadar ZJ ve XJ var acaba?!?!?
burdada yapalım da atsın lar bizi kapı dışına he nediyorduk ...yeni katılan arkadaşlar a hoş geldiniz

herkese selam,
ben oguz. bu sabah haberlerde duydum bu sitenin varlığını. doğa hayranı olarak hemen üye oldum.
motorcuyum, avcıyım, zıpkıncıyım, scubacıyım, kayakcıyım, kampçıyım ve ölmeden tüm doğa sporlarını yapmak istiyorum.
allah yardımcım olsun :smiley:

herkese merhaba...........
çorbada benimde tuzum bulunsun dedim.
Hava fotoğrafçılığı ile uğraşıyorum.Arşivimi www.vila-int.com adresinden görebilirsiniz
selamlar............Timur Kara

Merhaba

yaşım 48 3 oğlum var 8 yıldır yıllık izinlerimde kamp yapmaya başladım bu çok eski bir özlemdi birde Cumartesileri çalışınca herşey çok zor oluyor. Doğayı seviyorum. Doğayı sevenleride
internette bu tür siteler ararken ve Biraderimin de tavsiyesi ile sitenize ulaştım amacımız Defender 110 almaktı o ilk tercihini yaptı BMW GS 650 aldı ben ise sadece sizin maceralarınızı buradan izemeye çalışıyorum çok güzel paylaşımlar var herkeze teşekkür ederim

Değerli, doğa tutkunları arkadaşlar. Bu sitenin varlığını 12.06.2009 cuma sabahı ShowTV deki sabah haberlerinde dernek kurucusu arkadaşların etkili tanıtımıyla öğrendim. Ben Sakarya Üniversitesi'nde öğretim üyesiyim. Doğayı ve gezmeyi çok seviyorum. Sakarya doğa güzelliği bakımından eşsiz bir konuma sahip. Ancak, tanıtımı iyi yapılamamış sanırınım. Kendimi, Sakarya'nın doğal güzelliklerini tanıtmaya adadım. Bu yüzden Sakarya'ya gelip gezmek isteyen arkadaşlara her türlü yardımcı olurup. Grup olarak gelmek isteyenlere de yardımcı olurum. Sülüklü göl ve Davlumbaz yaylası her doğa severin hayatında en az bir kere görmesi gerektiğini düşünüyorum. Doğanız bol olsun....Ahmet TUTAR

arkadaşlar merhaba .. ben yeniyimm daha çok yeni profosyonel potoğrafçıyımm .. araç arayışlarım sonuçlanmak üzere lant rover mpi almaya karar verdim aslında bazen vitara da kafama talıldı ama uzun yolda benim için önemli o yüzden ağır olmalı biraz araç .2000 cc lpg li araç işimi görür diye düşünüyorum aklıma takılan bir soruda tüp bagajda çok çirkin duruyo ve yer kaplıyo

Selamlar

:D Ben Zahit Uğurlu yaşım 53 ama gönlüm genç motorum ile seyahat etmeyi severim (Honda Transalp) Maket gemi yapar, uzaktan kumanda ile yüzdürmekten hoşlanırım.Fotoğrafcılık bir diger hobimdir.Ayrıca kanaryalarım da benim yaşam kaynağımdır.Model uçak,helikopter uçurmak hobilerimden bazılarıdır.Hobilerimden pek boş vaktim yoktur.Şimdilerde yeni aldığım mini torna makinam ile uzaktan kumandalı 4x4 araba yapıyorum.Yaşamayı seviyorum...Kdz Ereğli'den selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR