Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,219

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

HakanBastoncu' Alıntı:
Volkan Bey Hoşgeldiniz,

3.1 TD'den uzak, benzinli veya Mercedes GD serisine yakın olun :D

Selamlar

hoş bulduk, teşekkürler 3.1 td almak gibi bir niyetim yok. sadece araştırma yapıyordum. günün birinde bir 4x4 alırsam bu g400 cdi olsun isterim :smiley:

Etiketler

meraba ben Nihal.Nickim soyadıma yakın bi isim olmakla birlikte dedem Harzemşahlardan geldiğimizi ileri sürmekte ve bende bunu gelecek nesillere taşımaktayım :smiley: İngilizce öğretmeniyim ve bilindiği üzere tatillerimiz pek bol.VE her tatili dolu dolu dag cayır cımen tepe gezerek degerlendirmeyi sevdiğim için bu gruba katılmayı uygun buldum.görüşmek üzere...

ben ahmet inş sirketım var proje ve insaat ıslrı yapıyorum süreklı seyhat etmekle beraber doğa cennetinde karadenızde yasıyorum 43 yas evlı bır beyım doğayı seven tüm arkadaşlara mutlaka karadeınız görmelerını tavsıye ederım hatta bızlerı bır araya getıren gezen bılır yonetıcılerıne tsk eder beklerım rıze ayder cat uzun gol ve dıger yaylalara herkesi

Merhaba arkadaşlar;

Uzun süredir sitedeki yazışmaları zevkle - ilgiyle takip ediyorum, yorum yapan, bilgi paylaşan herkese çok teşekkür ederim;

Adım Taylan Savaş; Doğuş Otomotiv'de çalışıyorum, daha önce 2 sene LandRover Experience Center'da off road sürüş eğitmenliği yaptım ve 3 yıldır da VW için Off Road on Touareg aktivitelerinde eğitmenlik yapmaktayım. ( Her ne kadar son teknoloji araçlarla yapılan aktiviteler biçoğumuz tarafından gerçek off road sayılmasa da ki bende bu görüşe felsefe olarak kısmen katılıyorum :smiley: )

Neticede yardımcı olabileceğim sorularınız olursa seve seve yardımcı olabilirim forumlarda görüşmek dileğiyle.

Herkese sevgiler...

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ,iyi akşamlar.Güzellikleri içinize sindire,sindire sağlık ve esenlik içinde doğa keşifleri,dostluklar yaşamanız dileğiyle.lütfen gezen bilir comu satır satır okuyup neleri kaçırdığınızı değilde nelerle buluştuğunuzun(gittikçe genişleyen aile içindeki güzel izlem ,bilgi paylaşımlarını )hazzını yaşayacaksınızdır ,Her seferinde teşekkür ediyorum ama siteye her girişimde biraz daha inceleme ,gezme yaptıkça çok büyük mutluluk duyuyorum .fotoğrafçılıkla başlayan paylaşımın bu kadar güzel bir gelişim göstermesi emeği geçen herkese bin defa daha minnet duymama sebep oluyor.Geleceğimizi böyle güzelliklerle bırakma temennisiyle iyi akşamlar herkese

Gezenbilir Ailesine yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

Özel mesajlarınızı da kontrol etmeyi unutmayınız lütfen.
:smiley:

Erdoğan ben..Orta yaşlarda kır saçlı vede gayet yakışıklı biriyim...Motosiklet ve Klasik Jeep sevdalısıyım...Küçük bir arkadaş gurubuyla hafta sonları beykoz köylerinde amatörce gezi ve offroad yapıyoruz...Gayet eğlenceli sizlerde beklerizzz... :smiley: :smiley:

Merhaba ben Sibel. 35 yaşında, evli ve 11 yaşında bir kız çocuğuna sahip doğayı seven biriyim. Özel bir inşaat firmasında Teknik Ressam olarak çalışıyorum. Bugüne kadar doğayı çok sevsemde pek içinde olamadım. Umarım bundan sonra doğayla daha çok iç içe olurum. Tüm ekibe selamlar.

herkese merhaba..
bende seba ;D
üni. bitti artık yeni faaliyetlerde yer almak için aranıza katıldım uzun zamandır bu siteden haberdarım şimdi sizlere katılma fırsatı buldum..
aradığım her şeyin fazlası var burda bu yüzden çok şanslıyız..
emeği geçenlerin ellerine sağlık ;)

her ne kadar yeni bir üye olsamda ;D ;D
yeni gelen arkadaşlara merhaba.
heyecanlı ve bir o kadarda adrenalin dolu günlerde görüşmek üzere....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR