Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,554

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba karaskg ali hoşgeldiniz sitemizde keyifli geziler sizi ilgilendiren linki aşağıda veriyorum aramadan ben yardım etmek istedim ayrıca evedilaz yani deniz beyin size soruları olabilir bildiğim kadarı ile belkide doktor ayağına gelmiştir kim bilir tabiiki gezenbilir :D ilgili link http://www.gezenbilir.com/index.php?board=304.0

selamlar ben Özkan bursadan :smiley:Nikon Murat abimin buraya üye olduğunu duyunca koşarak bende geldim:pAslında ben bir motorsiklet ve doğa aşığıyım ve bir endurocuyum dolayısıyla bu ikilinin üçüncü ayağıda fotoğraf oluyor haliyle :smiley:uzun zamandır amatörce compact makinalarla fotoğraf çekerim..Ama artık aşama yapmam gerektiğini düşünerek bir Nikon D 80 alarak slr ye geçiş yaptım.Güzel anıları ve fotoğrafları paylaşmak için buradayım ...Bol bol paylaşmak dileğiyle sevgiler benden herkese....

s.n hatipoğlu size gecenin bu saatinde ilk hoşgeldiniz ben olmak istedim güzel eserlerinizi hepbirlikte izlemek dileği ile zaten size ait alanda var orada izleriz inş. sitemizin kısa yollarını öğrenirseniz çok rahat gezenbilir olursunuz
gezenbilirde neredeyse önline olarak 24 saati tamamlıyacağım gözlerim kapanıyor hala ben buradayım hadi iyi geceler ben artık kaçtım

teşekkürler sn mesut bayrak hoşbulduk.seyyah34 kardeşim 34 yasındayım.kayseriliyim konyadayım...adım idris...

seyyah-34' Alıntı:
fatih_0033

joshur05

alitan

TEM SERVİS

şahbaz a.s.

haydar61

adalı42A

alfonso26 yani tam beş aylık olmuşsunuz :D

hoşgeldiniz gezenbilirde keyifli geziler dilerim. size tavsiyem gezenbilirin kısa yollarını acilen öğrenmeniz ve bütün alanları gezmenizdir ilgi alanınıza girmeyen konular bile size keyif verecektir ilginç resimler sizleri bekliyor .
herkese teşekkürler hoşbulduk... :D geç konuşmaya başlamışım herhalde:D:D:D

selam

ben salih, dağcılık, tırmanış, bisiklet, tüplü ve tüpsüz dalışla ilgilenen, rahat ve geniş bir insanım. dağcılık ve kampçılık malzemeleriyle özel ve profesyol olarak ilgilenmekteyim konuyla ilgili teknik destek isteyenlere her zaman yardıma hazırım.

görüşmek dileğiyle esen kalın

yeni gelen arkadaşlar hepiniz gezenbilir ailesine ayrı ayrı hoşgeldiniz... :smiley:

Selam ben Mesut İskenderun da yaşıyorum İskenderun Demir Çelik Spor kulübünde çalışıyorum. Forumda arkadaşlara selamlar ve başarılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.