Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,625

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

fatih_0033

joshur05

alitan

TEM SERVİS

şahbaz a.s.

haydar61

adalı42A

alfonso26 yani tam beş aylık olmuşsunuz :D

hoşgeldiniz gezenbilirde keyifli geziler dilerim. size tavsiyem gezenbilirin kısa yollarını acilen öğrenmeniz ve bütün alanları gezmenizdir ilgi alanınıza girmeyen konular bile size keyif verecektir ilginç resimler sizleri bekliyor .

Etiketler

arkadaşlar!bende geldim.kayseriliyim konyada ikamet ediyorum.macerecı bir ruh a sahibim doğal ortamlara bayılırım .34 yasındayım.adım idris.fırsatım olsabende herşeye varım diyecem amaaa neyse belki olur ileride .site çok güzel resimler bi baska güzel...

şunu da belirtmek isterim arkadaslarım,kayseri yahyalı ilçesinde aladğlar milli parkı ve kapuzbaşı şelaleri var.çok güzel zamantı ırmağı,ormanlık alanlar,yaylalar vesaire...tavsiye edrim...

h.b ufuk abi...

s.n tiger =kaplan kardeş hoşgeldiniz gezenbiliri iyi keşfedin çok keyifli olduğunu göreceksiniz hadi kolay gelsin.

hoşbulduk fatih abi vee seyyah34 kardeşim.nezaketiniz için teşekkür ederim.ufuk abiyede...

tiger bey yaşınızı yazmış olsaydınız profilinize saygıda kusur etmemek açısından ve bütün katılımcılar da yazarsa tanışmamıza daha faydası olur. tşkler

Merhaba, ben Sevgi. Sanal alemde pek faal olamıyorum. Likya Yolu'nu tek başıma yürüdüğüm için bu siteye konu olmuşum,
böylece öğrendim bu platformu. Ölmeden önce dünyada görebildiğim kadar çok yer görmek en büyük hayalim. Türkiye'de gitmediğim birkaç şehir kaldı. Dünyada da 13 ülke oldu sanırım gördüğüm. Param pulum, evim arabam yok. Bir lokma bir hırka gezginiyim. Konformist gezilerden hoşlanmam. THK'da askeri paraşüt eğitimi aldığım için "askerliğimi yaptım" esprisi yapıyorum erkek arkadaşlara.
Yayımlanmış ikinci kitabım Özgürlüğü Severim Ben'in özgeçmiş bölümünde "yalnızgezer-gezginyazar" ibaresi var. Paylaşımcı gezileri de sevsem de genelde bir başına olmak tercihim. En son tek başıma karayoluyla Lübnan'a gittim bir sene önce. Sıkıyönetim vardı ama gerçek gezgini ırgalamaz böyle şeyler. Mesajlarda bazen çok korunaklı gezi önerileri yapıldığını okuyorum.Yanına şunu da al, bunu da alsan daha güvenli olur gibi. Ben yanınıza bir şey almayın kendinizden gayrı diyorum. Likya Yolu'nu baştan aşağı 500 km. boyunca kat ederken yanımda kamp malzemesi, cep telefonu, pusula vs. yoktu. Harita bile. Tek bir sorun yaşamadım. Çünkü yüzde yüz konsantrasyon en önemlisi. Tereddüttür insanı derde boğan. Sık sık yazamadığım için tanışma metni biraz uzun oldu. Görüşünceye dek, sevgiler.. www.sevgiunal.com

sevgi hanım hoş gelmişsiniz biraz baktım daverdiğiniz link ten siz nezaman gezdiniz nezaman bu kadar çok kitap yazdınız valla kıskandım desem yalan olmaz kendim kahveye bile yürümeye üşenirken .. ki başkada gidecek yerimiz yok siz baya bir adım atmışsınız bu dünyada allah kolaylık versin

hoşbuldum arkadaşlar,teşekkür ederim
niyetim en kısa zamanda bütçeme uygun bir araç alıp,adrenalini sanal değil de canlı olarak yaşamak ve sizlerle gerçek anlamda tanışabilmek.
yeniden görüşmek dileğiyle

gezginyazar ,adlı42 ve tiger gezenbilire hoş geldiniz

arkadaşlar bi bursa uludağ gezisi yapalım paslandık yahu

arkadaşlar muğla fethiye de bir gezi yapmak istesem arkadaş cevresini nasıl kurarım bana yardımcı olurmusunuz nasıl arkadaş cevresi toplarım bilen varmıdırki burları ölüdeniz desem burlarda denize girmekle kar oynama arası 1 saat yani denize girip 1 saat sonra karda oofroad ama tekbaşıma tadı cıkmıyooo veya antalyalı arkadaşlar giden varsa bana mail atatrsanız sizlere katılırım cevap beklerim şimdiden ilginize teşekkür

Brandacı, Etkinlikler - Off-Road  bölümümüzde konu başlığınızı açın, tarih kısmını açık bırakın, katılım için ayrıntılarınızı anlatın, alacağınız cevaplara göre tarih belirleyerek organize olursunuz. Antalya'da, Marmaris'te Off-Road yapan arkadaşlarımız var, konuya ilgi göstereceklerinden eminim..

gezginyazar= sevgi hanım verdiğiniz link inanın baya bir vaktimi aldı önce tşkler link için bundan tam 30 yıl önce sizinle aynı değerleri paylaşıyorduk ama artık sizinle benim aramda baya bir fark var. siz gezmeye ve düşünmeye böyle devam edin derim zira (O) ? sizin yolunuzda adım gibi eminim ONU bulacaksınız sizin gibi düşünenlerin bulduğu gibi. keşke o kaplumbağa ile biraz söyleşi yapsaydınız bakın size ne cevaplar verecekti hatta o resme alt yazı bile buldum ( Likya yolunda sende benim gibi yanına hiç bir şey almamışsın ). :smiley: ayrıca sitenizi gezerken oldukça ilginç notlar aldım dilerseniz bu platformun haricinde paylaşabilirim seviyeli bir şekilde. not: inanmadığınıza varya ben asla ve asla inanmıyorum saygılarımla herşey gönlünüzce olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR