Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,964

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar saygılar hepınızee Kıran Yurt gezısını faalıyete gecırecegınız zaman haberım olursa sevınırım bu arada ben resım koyucam ama koyamıyomt bıde forumda kı arkadaslarla tanısmak ısterımm of road tutkum cok buyuk en yakın zamanda bı arac alıp aranıza katılmak ıstıyom ama suan hayal gıbı unv ogrencısı nasıl of road jeep alabılır bılmıyom sayısal tutarsa olur sanırım saygılar.....

Sende bu samimiyet ve tutku olduğu sürece korkma, hepimizi alt edersin gün gelir...:smiley: aramıza hoş geldin....!

fatih_0033 hoşgeldiniz gezenbilirin kısa yollarını hemen öğrenirseniz çok güzellikler yakalıyabilirsiniz biraz kurcalamanızı tavsiye ederim . resmi avatır olarak koyamıyorum diyorsanız sırası ile =profil - kimlik bilgilerim - ve düzenleme karşınızda şayet resmin boyutu büyükse tabiiki küçülterek koyarsanız daha iyi olucaktır ve diğer bilgilerinizide girerseniz sizi tanımak isteyen arkadaşlar bilgilerinize kolayca ulaşcaktır bizim yazdığımız kişisel sözlerde yine oradan yapılıyor ayrıca bazı bilgilere ulaşmanız için 20 mesajı geçmeniz gerekmektedir hadi kolay gelsin iyi geziler dilerim . not: sabır ve zaman kadar tesirli ilaç yoktur ve hiç bir şans oyununa da ihtiyaç duymayın çabuk gelen çabuk çıkar çok gelen çok çok gider beatrix bey ,in tavsiyesi de çok yerinde güzel bir söz ile bitiriyorum . ELİNDE OLAN SERÇE ELDE OLMAYAN GÜVERCİNDEN İYİDİR .

Merhaba ben umut doğan kırşehirin çiçekdağı ilçesinde yaşıyorum ayrıca bursa da üniversitede okuyorum tam bir dört çeker (4x4) hastasıyım gezmeyi çok seviyorum tanıdığım sandığım çevrede daha fazla tanımadığım şeyler varmış fark ediyorum herkese selam :smiley:

Umut , gezenbilir ailesine hoşgeldin , tabii ki insanlar yaşadıkça ve gezdikçe henüz bir şey bilmediklerini farkederek yeni yeni kaynaklara yönelir , sen de kaynağını bulmuşsun tekrar hoşgeldin........ :smiley:

eywallah beatrix ınsallah olur yaa bu hos bulduk aslında bu kadar ii bı karsılama beklemıyodum daha dogrsuu cvp vermesler dıyodum tam tersı olduu ınsalah temellı o ama sızı halt edemem tecrube gerekıyoo 20 yasında bı gencın ne kadar tecrubesı olabılır dıcem ama az cok war bıseler belkı halt edebılrıım ;) :D:D

tsk ederım seyyah_34 bılgılerın epey faydalı olucakk cok saolun ..!!! bu arada hosgeldın dıyenlere tekrar hosbulduk salıcakla kalalım ınsallhh...:D:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR