Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,591

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

dr.yakamoz gezenbilir ailesine hoşgeldiniz...... :smiley:

sudeniz , gezenbilir ailesine hoşgeldiniz.......... :smiley:

Etiketler

eywallah bende m.oldum bu arada konuyu ınceleyenler warmıss heralde herkese acıgız ısteyen yazabılır

merhaba seyyah 34, sitemi inceleyip yorumlarını yazdığın için teşekkürler, sitemdeki mail adresinden yazabilirsin platform dışı eleştirilerini/görüşlerini.
bahsettiğin kaplumbağa ile söyleştim, zaten ondan başka konuşacak kimse yoktu, bazı yazılarıma ilham kaynağı olmuş bir kaplumbağadır, sitemdeki yazılarda görebilirsin. foto altı metinleri ile görmek istersen anafilya.org adresinde Likya Yolu fotolarım altlarına birkaç cümle yazılarak yayımlanmıştır. ilgili link: http://www.anafilya.org/go.php?go=7d593310108e1 Bir arkadaşa şans oyunlarını değil elindekinin kıymetini bilmeyi öneren bir söz yazmışsın, katılıyorum ben de. hayal etmekten vazgeçilmediği sürece elbette. selamlar sevgiler..

slm ben ali sitenizle 1996 mod.suzuki vitara 3kapı tente yazarak tanıştım gerçekten çok güzel bir site yapılmış gaziantep te olduğunuzu önceden bilseydim tanışmak isterdim tekrardan siteniz çok güzel olmuş şahanesiniz görüşmek üzere

ali topal , gezenbilir ailesine hoşgeldiniz , Gaziantepte hala arkadaşımız var bir müddet için orada kendisiyle site üzerinden kontak kurarak tanışman mümkün sanırım......... :smiley:

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz... ;)

Herkese merhaba :smiley:

Ben Meriç. Marmara üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksek okulu son sınıf öğrencisiyim. Siteye tamamen bir tesadüf eseri rastlamış olmama rağmen içerdiği konular nedeniyle beni hemen içine çekti ;D Gördüğüm kadarıyla burada çok güzel ve herşeyden önemlisi aktif bir grup olmuşsunuz. Bende üye olup bir merhaba demek istedim :smiley:

Meriçte hoşgeldin Güzel bir site ama sizin gibi hanımların katılması daha da farklı yapıyor .Ben ve teyzen derslerinde başarılar dileriz.

Yeni gelen diğer arekadaşlarda hoş gelmişler.
Erol

Merhaba,

yillardir off road yapiyorum ama iki teker uzerinde, hatta eminim Istanbul cevresinde gezen bircogunuzla da camurlu yollar icerisinde cok karsilasmisizdir.:smiley: artik birde 4x4 edinmeye karar verdim ve 97-98 disco 3.9 / 97-98 cheorokee country yada sport / 2000 galloper arasindan sanirim gallopera yoneliyorum. simdiden araclarla ilgili site sayesinde bircok sey ogrendim. gorusmek uzere.

Koray Ozkaplan

( disco alma servisten cikamazsin dediler , durum bu mudur gercekten :(.. )

sN. Umut DOĞAN merhaba
YUSUF KESKİN merhaba
SUDENİZ
ALİ TOPAL
MERİÇTE merhaba
ENDURO KORAY merhaba
MAORİTUS
sitemize hoşgeldiniz keyifli seyirler dilerim hepinize hele şöyle mutfağımıza bir girin (yani kısa yolları bulun bakın nerelere gidiceksiniz) dolapları açın buzdolabına bakın birbirinden leziz yemekler ve tatlılar sizleri bekliyor sakın kırmak dökmek yok bulaşıkları yıkamayada gerek yok o işleri yetkililer otomaik olarak yapıyorlar :D :D menümüz açıkbüfedir dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz inanın kilo yapmıyor hadi bakalım hepinize kolay gelsin NOT: hemen 20 kilo almalısnız zira bu 20 mesaja ulaşamaz iseniz kısa yollarınız uzayabilir bende söylemesi okumakla kalmayın okunur da olun ve a.e.olun

Beni soracak olursanız artık eskimiş bir mercedes bmw ustasıyım ama artık işi gücü bırakmış şu yandaki <<<<2009 :D düldülle yengeniz ile atlıyor tekerler nereye giderse inanın oraya gidiyoruz haaa şimdi biraz kış evdeyiz diye yazma fırsatı oluyor yazın çokkkk özleriz birbirimiz ama unutmamak unutulmamak kaydı ile. gerçi şu dizimin üstündeki zımbırtı arazide de bi çalışssa yine yazmaya devam tabii ki :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR