Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,519

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

"Hoşgeldin "diyen nazik arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.
Bakın yanılmamışım.Doğa sevgisi, insan sevgisini,karşılıklı saygıyı nasıl geliştiriyor.
Büyük şehirlerin soğuk ilişkilerini yaşayanlar bunu çok daha iyi anlar sanırım.
Sevgiler hepinize.

sahteprens1905' Alıntı:
sl ben hali paraşütü ile ılgazdan atlamak kendimi boşluga burakıp uçmak istiyorum ama hiç egitim almadım belki yardım edersiniz

sahteprens önce hoşgeldin diyelim sana :smiley:

o işi gerçekleştirmek için mutlaka eğitim şart , alacaksın eğitimini veee uçacaksın ; anasayfada dağcilik bölümüne bir bak belki bir şeyler bulursun :smiley:

sahteprens, bir de şu linke göz atmanı tavsiye ederim:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22189.0 :smiley:

saolun burya üye olmak gercekten çok güzel. biliyorum hayaller her zaman gercek olmaz ama keşke demekten iyidir netiçede insan sadeçe bir yıl 17 sinde oluyo :smiley:

Bak bu doğru bir teşhis :smiley:

Hayat çok kısa tadını çıkartmaya bakın çünkü bu bir geri dönüşü olmayan yoldur..... ;D

Merhaba Ben Aziz
1968 den beri Motorsiklet , Otomobil , Bisiklet , Telsiz , Röle , Repeater , Link, Uydu , Radyo , Televizyon ( YAYIN ) , Bilgisayar , İnternet , Fotoğraf , Video , gibi konular uğraşılarımızdan bazıları idi
---------------------------------------------------------------------------------------------
Eşim ( 50 ) ve Ben ( 57 ) En son HONDA TRANSALP den indik
5 defa Bodrum gittik geldik
Yenikapı Feribot Biniş sabah 07:00
Bandırma İniş : 09:30
Benzin almak ve Çıkış :09:45
İzmir Bornova Shell Benzinci Giriş :13:30
14 Lite benzin alma ve çikiş :14:00
Bodrum Turgutreis Giriş 17:45
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Motorsiklet üzerinde Galaxy 6 Band var idi
Evde ise RaAnger 4200 26-30 MHZ
Bodrum Turgutreis ile Ortakent Rampası , Bitez Kavşak görüşür daha sonra kaybolur
Bodrum Şehir içinde İskeleden Turgut reis bu iki cihaz ile 5/3 görüşür
Diğer hiç bir 40 Kanallı cihaz ile görüşmez

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Telsiz ile ve diğer konular ile ilgili bir sorunuz olur ise bekleriz
Saygılarımla
Aziz A.

Mithatcan , gezenbilir ailesine hoşgeldin yeğenim ,tüm güzellikler seninle olsun,

yalnız mümkünse mesajları küçük harflerle yazmalısın ,zira form kuralları bu şekilde teşekkürler.......... :smiley:

herkese merhaba,
gezenbilir ailesi ile 14 aralık 2008 tarihinde yapılan menekşe yaylası gezisinde tanışmıştım. Geziye orhun kardeşimin davetlisi olarak umutkaptan'ın defenderinde vinç operatörü olarak katıldım :smiley: çok güzel ve eğlenceli bir geziydi, içimdeki offroad ruhunu uyandırdığı için Orhun kardeşime ve gezide yakın ilgi ve alakasını esirgemeyen tüm arkadaşlara buradan teşekkür etmek isterim. Henüz bir offroad aracım yok ama yakın gelecekte bir XJ düşünüyorum. Bu vesile ile de umarım Yalova dağlarını keşfetme fırsatımız olur hep birlikte, Yalovada küçük bir offroad gurubumuz var halihazırda, gelecekte bu gurubun gezenbilir ailesi ile bütünleşeceğini umuyorum.

saygılar
Aydın BOZKURT

istanbuldacom , gezenbilir ailesine hoşgeldiniz...

aşağıdaki linke gidip ilginizi çeken bölümü ziyaret edebilirsiniz :

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=304.0 :smiley:

Merhaba ben Barış. 34 yaşındayım... doğada olmayı seviyorum. 92 model bir vitaram var... Çanakkaleliyim.

AB77, gezenbilir ailesine hoşgeldin , umarım arzu ettiğin araca en kısa zamanda kavuşursun :smiley:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

mithatcan sana yeğenim diyen 56 yaşında birisi sevmiş demiş heralde bi kötülük yoktur canım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR