Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,384

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

eeg52' Alıntı:
AB77, gezenbilir ailesine hoşgeldin , umarım arzu ettiğin araca en kısa zamanda kavuşursun :smiley:

çok teşekkürederim, araştırmalarım devam ediyor, en kısa sürede inşallah :smiley:

aracın güzel görünüyor Ayhanbursa, maaşallah diyelim nazar değmesin :smiley: sanki satılık gibi geldi bana ama yanılıyomuyum... :smiley: bi yerde gördüm sankii ;D

Etiketler

vasıta ....ilanlar bölümüne bakarsan benim ve daha bir çok seçenek satılık araç var belki biri aklına yatar

teşekkürler Ayhanbursa, hepsini inceledim, bikaç tane var beğendiğim, ben 97 ve üstü bir model düşünüyorum, kısmet bakalım....

ayhanbursa' Alıntı:
mithatcan sana yeğenim diyen 56 yaşında birisi sevmiş demiş heralde bi kötülük yoktur canım

Ayhan kardeşim Mithatcan'la anlaştık bir problem yok sana ayrıca bu nedenle teşekkür ederim :smiley:

örnek alınması amacı ile bir hatıramı naklediyorum tabiiki genele. uzun ama çok kısalttım sizin için
Uzun yıllar emek verdiğim iş yerimde ziyaretime gelen oldukça yapılı bir arkadaşım ile sohbet ediyoruz bu sırada hasarlı bir araca sigortadan eksper geldi ( istanbul eksperlerinin bazılarının eline ALLAHIM hiç birinizi düşürmesin ) aracı inceliyor ve bir yandan da bana bu kaza dışı şurası kaza harici derken bende doğal olarak zabıt doğrultusunda ve engin tecrübem sayesinde neyin nasıl olduğunu izah ederken eksperin bana sesini yükletmesi esnasında iş yerimde miafirliğe gelen arkadaşım buna dayanamadı ve yanımıza gelip söze karışmak için ekspere hitaben bakın CANIM diye başladı söze. eksper hemen ona dönüp vayyyyy sen bana nasıl CANIM dersin ulan ben homo muyum ( özr aynen ilavesiz aktarıyorum iyi anlaşılsın diye ) diye arkadaşınmın üzerine yürümesiyle yumruklar havada uçtu tabiiki yapım açısından engel olamadım ama yumruğu yiyen eksper canını zor kurtardı bu bana ve yııların firması olan işyerime yakışan bir şey değildi uzatmıyım daha sonrası biraz uzun yorum sizin a.e.o.

hoşbuldum sizlerde hoş geldiniz aranızda olmaktan çok mutluyum.
İlerleyen zamanda klüp faliyetlerinede katılacağım bu arada tanıştırayım aracım 1991 model ford bronco xlt dir.
Henüz yapım aşamasında şimdilik tamamen doğaya katılacak durumda değil ve doğayı tanımıyor ama eminim çok sevecek ..

Barbaros Şenbaş
edirne liyim 32 yaşındayım ana mesleğim madencilik

off-road tutkum hep vardı ama vakit ama maddi olarak olmamıştı bulgaristanda birkaç geziye katıldıktan ve ekonomik olarak rahatlayınca anca bu saatten sonra araç ve etkinliklerde bulunabileceğim inşallah.....

oto müzik sistemleri hakkında bilgim geniştir bu konu çok kişiyi ilgilendirme se de gerçekten ilgili kişilere yardımcı olmaya çalışırım profesyonel araç ses sisteminin yerini bazen hiçbirşey tutmuyo.....

aktivasyon kodu almak zahmetli olsa da 4x4 ve off-road gezilerine ısınmaya başlayınca aradım taradım böyle forum varmı diye ve buldum inşallah paylaşım için iyi olacaktır....

almayı düşündüğüm araçlar için sizlere zaten soracağım ama kısa bir başlık geçeyim dedim fiyat olarak denk olan jeep grand cherokee 3.1TD veya land rover discovery td5 arasında kalıyorum şimdilik bilgi paylaşımı ile bir karar vereceğime inanıyorum ....

herkese iyi forumlar ....

S.N (ormancı) hoşgeldiniz müsadenizle ben ARAÇTAN ARKADAŞ OLURMU ya yanıt vermek istiyorum inanın değil araçtan herbirşeyin dostluğu düşmanlığı vardır ama buna emin olun bu dostlukları ve düşmanlıları onları yönlendiren yaratıcının sayesinde olur bütün herşey. vefasızlığı hiç nesne hiç bir canlı affetmez örnek: Aküsü biten aracı siz çekmek zorunda kalırsınız / tekme attığınız levye seker dizinize vurur / kaldırmanız gereken kazmaya bir yerine basın bakalım size ne ediyor / sitemizde bulunan yazılı bir hikaye var ben babamı dağ başında bırakmadımki oğlumda beni bıraksın hikayesi ( özr şuan nerede olduğunu bulamadım ) çok manidar bir hakikat. kısaca herne nesne veya canlı olursa olsun dostluğu ve düşmanlığı vardır yeterki biz onların dilinden anlayalım saygıda sevgide kusur etmeyelim .yaratılanı sevelim yaratandan ötürü .

dkızılgedik . gezenbilir ailesine hoşgeldiniz . kendinizden kısa da olsa bahsetmek ister miydiniz (tanımamız açısından)...... :smiley:

barb_alone .gezenbilir ailesine hoşgeldiniz . almayı düşündüğünüz araçları kullanan arkadaşlarımız bu konuda fikir beyan edeceklerdir muhakkak.....

ondan şüphem yok zaten önce siteyi gezmeye yani birşeyler öğrenmeye çalışıyorum basit bir konu açmak istemediğimden

Arkadaşlar merhaba ben ilka ( ilyas kahraman ) Esk'den 1966' lıyım özel bir otomotiv firmasında Test şöförüyüm, ve avcıyım avın her türlüsünü severim ama bu yaşıma kadar bir kuş bile vuramadım doğada dolaşmayı severim. Bu siteye gelmekten çok memnun oldum,ilgi ve alakanıza, sıcak karşılamanıza kısaca herşey için teşekür ederim.
msn adresim: ilka026@hotmail.com

ilka kardeşim gezenbilir ailesine hoşgeldin ,senin gibi avcıyı şahsım adına kutlarım bunu çok sevdim .... :smiley:

yeni katılan arkadaşlara bir hoşgeldinizde benden ...... ben yenilere göre bayağı eskiyim artık ;D belki yakında kıdem bile alırım ;D ;D ;D

Herkese selam okan ben . 16 yıldır yurt dışı ve yurt içinde profesyonel sanayi dalgıçlığı yapıyorum. İstanbul üniversitesi sualtı teknolojisi mezunuyum. Doğa sporları,profesyonel sualtı ve kara avcılığı yapmaktayım. 1994 yılında TRT de sualtı belgesel kameramanı olarak çalıştım. Halen belgesel dalında kısa flimler çekmekteyim. O :smiley:ff-road sporu ile ilgilenmek istiyorum.Belgesel dalında kullanılan kamera ve aksesuar parkım fena değil. disco td5 hastasıyım. Gezenbilir platformunu oldukça başarılı ve kaliteli buldum. Emeği geçen arkadaşları tebrik ederim.

okan tozun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri