Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,414

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

teşekkür ederim hoş bulduk

sizin sitenizi ziyaret ettim dalış yapmış olmanıza çok sevindim. herkes bilmez aşağının atmosferini:smiley:

herkese merhaba bende hapiniz gibi doğa,macera ve of road tutkunuyum. site mükemmel hazırlayanların emeğine sağlık vakit buldukça burdayım

nihat ben herkeze saygılar bendede 98 suzuki jlx vitara var.......canavargibi makina gercekten

alihay ,gezenbilir ailesine hoşgeldiniz ... :smiley:

Ozzz , gezenbilir ailesine hoşgeldiniz.. :smiley:

baykorkmaz , gezenbilir ailesine hoşgeldiniz sizleri aramızda görmekten mutluyuz... :smiley:

dikkat edin açık vermeyin sonra bazılarına malzeme olursunuz ::smiley:

arkadaşlar ben iş gereği 4x4 aracımı kullanıyorum (işimi çok seviyorum) her gün of road durumundayım burada olmak güzel.

S.n DİVER6 OKAN TOZUN aramıza hoşgeldiniz ben size göre suyun üstünde yüzen bir hamsi gibiyim böyle olmasına rağmen merakım sebebi ile bazı şeyleri yakalama şansım olabiliyor mesela tesadüfen keşfettiğim ( sorduğum halde bir çoğunun bilmediği ) gökçeada da bir köyün koyunda yakın ama gözden uzak batıklarla ilgili oldukça zayıf olan zıpkın avcılığım sebebi ile o koyda 5 ila 15 metrede bulununan 4-5 adet savaş gemi batıklarının nasıl yağmalandığına şahit oldum bombalandığı halde aynen duran batıkları ( artık hazineler tükenmiş olucakki ) adamlar şimdi gemiyi belki inanmacaksınız 18-07-2008 tarihinde yanımda eşim kızım ile birlikte onlarada izletmek üzere batıkların yanlarına gittiğimizde ( kıyıdan 40 -50 metre açıkta ) gördüğüm manzara karşısında şok oldum adamlar balyoz ile geminin bacasından kırmaya başlamışlar ve her seferinde balyozu getirmemek için de bacanın içine saklamışlar dı . ist la dönünce bu işlere meraklı ugur dündar beye bildirmek istedimsede tatildeyiz dediler üzüldüğümüzle kaldık neden bunları yazıyorum sanıyorum diyeceksiniz neremiz düzgünki kısaca yağmalanmadık hiç bir şeyimiz kalmadı mesela sizinde mesaj yazdığınız MELPOMENİ batığınaki ( hazine dolu içide 2 antika otomobil de olan bir 11o yıllık bir batık ) ilk biz indik diyorlar ve siz bir sitede bunu düzletiyor hayır ilk biz indik diyorsunuz TRT arşivlerini örnek veriyorsunuz demek böyle batıklara kimin ne zaman indiği ve neler neler çıkardığı belli değil suyun üstündeki masum vatandaş hayat mücadelesi veriyor iken suyun altı ile ilgilenecek hallerimi var sanki . velhasıl sizden ricam ve ( ben 37 yıllık basit bir ototamiricisiyim ) bu iş sizlerin çabası ile her zaman gündem de tutulup ki size daha iyi kulak verirler lütfen böyle olayları da batıklar gibi ifşa edelim inşallah mevlam derin nefesler versin sizlere uzattım ama =üzülüyorum . a.e.o. resim ekledim boyut yüzünden gitmedi becerebilirsem yollarım inş..

eğerli sitesakinleri herkesemerhaba kayseri den katılıyorum 39 yaşında torna tesviye özürlü araçtadilat veamerikan jeep lerinin bakım revizyon modifiye işleriile yalan dünyada vakitgeçiriyorum 80 model cj kullanıcısıyım avlanmayı tabikizamanında artı doğayı seviyorum herkese hayırlı günler.

sayın seyyah-34 selamlar hoşbulduk. gerçekten ilginize ve tepkinize hayran kaldım. bu konular ile ilgili ne yazıkki ülkemiz çok çok gerilerde kalmıştır. üzülerek söylüyorum tarihimize ve tabiat varlıklarımıza hiç kimsenin zerre kadar saygısı yoktur. bir kaç istisnai kişi ve kuruluşu tenzii ediyorum.
bunun en büyük sebebi malesef üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde denizcilik ile ilgili bir bakanlığın olmayışıdır. bahsi geçen batık gemiler miili emlak dairesi tarafından ihale bedelini yatıran her hangi birisine komik rakamlara satılmakta ve butalan yasllaştırılmış olmaktadır.
çanakkale savaşlarında sığ sularda batab MAJESTİK,LUNDİ.vs. gibi gemilerden bir çok malzeme hurda demir fabrikalarına satılmak kaydı ile dinamit ve patlayıcı kullanılarak satılmıştır. sistem hala bu şekilde işlemektedir. enson bozcaadadaki fenerin yanındaki yunan gemiside parcalanarak çıkarılmıştır.
Yurt dışında ise tam tersi :smiley: bugün kızıldenizde mercanlara el sürdürmezler,allağın arabı dersiniz fakat kafanıza göre sualtından hiç bir şey alamassınız.sonuç ;yılda milyonlarca doar para turist falan. biz denizi sevemedik sevemeyeceğizde sanırım. molpenemi batığına gelince bu batığa bizden öncede dalış yapanlar oldu hatta 2-3 kişi dalış kazası sonucu hayatını kaybettiler.(ünlü bir balet kardeşimiz).fakat bizim dalışlarımız kadar kapsamlı ve profesyonel belgesel dalında çekim yapan olmamıştı. ilk bunu biz gerçekleştirdik. sadi tanman beyin aracların tekerleklerini sökerek taksimde dükkanında sergilemesi bizlerin 7 den 70 şe cahilden aydına talanı nekadar sevdiğimizi ve bencil olduğumuzu açıklamaktadır.
ilginize çok teşekkür eder,size ve ailenize mutluluk ve sağlıklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri