Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,414

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Sayın DİVER6 cevabınıza memnun oldum tşkler kızıldenizle ilgili söylemeniz çok doğru ben bunu 1986 yılında Yemene 50 km kala sabihah bölgesindeki gezimde dalışlarımda gördüm akvaryum balıkları ile birlikte yüzmek onları yanınızda izlemek kadar keyifli ne olabilir aynen tropikal maldiv adasından hiç bir farkı yoktu o anılarımı hiç unutamam . yinede bu husus sizin bir çok yerde dile getirerek karınca misalide olsa yapacağınız nede olsa sizin gördüklerinizi (canlı canlı olarak ) hiç kimseler göremiyor sizi dinlemek zorundalar diye düşünüyorum bende bundan sonraki bütün çalışmalarınızda sonsuz başarılar diliyorum size ve ailenize sağlık sıhhat ve afiyetler temmiinisi ile a.e.o.

Sayın ADALİHASRET gezenbilir ailesine hoş geldiniz keyifli ve sağlıklı seyirler temmenni ediyorum . not : iyi bir araştırma ile bakın nelere ulaşacaksınız burada .a.e.o.

Etiketler

Arkadaşlar, batıkların talanı ile ilgili sohbet gayet güzel ancak burası tanışma bölümü, bu sohbetimizi "Sualtı Dünyası" başlığı altında yapalım ki herkes rahatlıkla erişebilsin.

mert bey çok haklısınız konuyu su altı dünyasına yazıp buraya da linki verebilirz aslında. ama diğer arkadaşlar gibi konuya kaptırıyoruz kendimizi umarım tavsiyenizi bundan sona dikkate alrız ailece. Elimizde olmayan teknik sebeblerden dolayı tanışma platformu çizgisinden tatlı bir şekilde çıkabiliyor ;)

Hassasiyetimiz insanların bu değerli bilgilere kolayca erişebilmesi için, bu çapta bir forumu düzenli tutmak için tüm üyelerin yardımına ihtiyacımız var, anlayışınız için teşekkürler.

yeni arkadaşlara bende meraba deme hakkımı kullanıyorum hoşgeldiniz

arkadaşlar cümleten hoşbulduk aranızda bulunmaktan mutluyum babamın bir lafı var oğlum avcıdan zarar gelmez der bizim kisi jeep kardeşliği herkese hayırlı günler

merhabalar yeni üyeyim ben de , eski denizciyim balıkçılık ve yelkenle senelerce uğraştım doğaya yatkınlığım buradan gelmekle birlikte bir süredir arkadaşlarımın aşılamasıyla kampçılıkla severek uğraşıyorum , bu konuda acemi olduğum için ekipmanlarımı ve bilgilerimi sürekli genişletmeye çalışıyorum , böyle kaliteli forum bulduğum memnunum , herkese şimdiden teşekkürler ,selamlar...

Mrb arkadaşlar bende şahin siteye yeni kayıt oldum harika buldum hatta ben bu zamana kadar nasıl görmedim diye kendime kızdım.

adalihasret , geznbilir ailesine hoşgeldiniz......... :smiley:

sahin05 , gezenbilir ailesine hoşgeldiniz geç olması hiç olmamasından iyidir . zevkini çıkartmaya bakın ..... :smiley:

Merhaba arkadaşlar. yeni üyeyim adım Başar.1984 doğumluyum İzmirliyim.Doğa sporları ile ilgileniyorum.

Askerliğim daha 6 ay önce bitti baya uzun soluklu zor bir o kadar da güzel izler bırakan bir süreçti benim için.Dağların ne kadar güzel olduğunu daha iyi anladım.Keşfedilecek o kadar güzel şeyler var ki şu dünyada.

Siteyi yapanlara sevgiler saygılar.Herkese selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR