Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba arkadaslar.
aranıza kabuledılmek ıstıyorum . sayılırsa eger --- 90 lı yıllardan sonra karavancılıga ozzentı duydum. ılk once j9 sonra h100 akdenız sahıllerınde esımle bırlıkte dolastık bızım amacımız kendımızı daha hur hıssedebılmek eskı medenıyetlerı gormek denız sahıl agac yesıllık ıste boyle.
bu arada ben 60 yas esım ıse 54 yasındayız .
ben emeklıyım .bos duramayan bır yapım oldugu ıcın genclıgımden berı devam eden el ugrası ıle gunlerımı devam ettırıyorum bız bu karavan sevdasından ıflah olmadık sımdıde ıcımde bır karavan sahıbı olmayı sıddetle arzuluyorum ekonomık nedenleerımden dolyı kendım yapmaya karar verdım.
burokratık engeller ve basıma dert olan abs gırdabından basacıkabılme cabalarımı devam ettırıyorum daha da coooook ugrasılarımı surdurecegım.
ızmır de yasıyorum. benım gıbı kendı karavanınıkendısı yapan arkadasların bana yol gosterecegıne ınanıyorum nasıl ustesınden geldıler zorluklarını kolaylıklarını daha dogrusu her bılgıye ıhtıyacım var
97 model sıprınter 412 d kamyonetım var bu arac karavan olurmu abs sı varmı yokmu bılmıyorum
bılgılerınızı yol gostermenızı beklıyorum. herkeze tesekkur ederım.