Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,384

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

mRh bn evreN siteniz çok iYi ve içerigi gerçektN hoşuma gitti şimdidn hoş buLduk :dd

Etiketler

Aramıza yeni katılan herkes hoşgeldi :smiley:
Umarım tecrübe ve birikimlerinizden istifade etme şansımız olur ;)

İlgi alanlarınız ile ilgili yaklaşan etkinliklerimizi aşağıdaki linkten takip ederek katılabilirsiniz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

slm arkadaşlar be reis6161 trabzondan.2 yıldır burda yaşıyorum.almanyada işletme okudum.

merhaba arkadaslar.
aranıza kabuledılmek ıstıyorum . sayılırsa eger --- 90 lı yıllardan sonra karavancılıga ozzentı duydum. ılk once j9 sonra h100 akdenız sahıllerınde esımle bırlıkte dolastık bızım amacımız kendımızı daha hur hıssedebılmek eskı medenıyetlerı gormek denız sahıl agac yesıllık ıste boyle.
bu arada ben 60 yas esım ıse 54 yasındayız .
ben emeklıyım .bos duramayan bır yapım oldugu ıcın genclıgımden berı devam eden el ugrası ıle gunlerımı devam ettırıyorum bız bu karavan sevdasından ıflah olmadık sımdıde ıcımde bır karavan sahıbı olmayı sıddetle arzuluyorum ekonomık nedenleerımden dolyı kendım yapmaya karar verdım.
burokratık engeller ve basıma dert olan abs gırdabından basacıkabılme cabalarımı devam ettırıyorum daha da coooook ugrasılarımı surdurecegım.
ızmır de yasıyorum. benım gıbı kendı karavanınıkendısı yapan arkadasların bana yol gosterecegıne ınanıyorum nasıl ustesınden geldıler zorluklarını kolaylıklarını daha dogrusu her bılgıye ıhtıyacım var
97 model sıprınter 412 d kamyonetım var bu arac karavan olurmu abs sı varmı yokmu bılmıyorum
bılgılerınızı yol gostermenızı beklıyorum. herkeze tesekkur ederım.

sayın orbay74 , gezenbilir ailesine hoşgeldiniz ,

konunuzla ilgili arkadaşlarımız var sitemizde muhakkak size bilgi aktarırlar ,

ana sayfada karavan bölümünde biraz gezinti yaparsanız belki aradığınıza ulaşabilirsiniz ........ :smiley:

ilgili link : http://www.gezenbilir.com/index.php?board=51.0

orbay74 bey gezenbilir ailesine hoşlediniz dikkatimi çeken bir şey oldu özr diliyerek soruyorum gerçektende aracınızda abs olduğunun farkında değilmisiniz kesinlikle yadırmak amacım yok ama abs öyle farkında olunmayacak bir nesne değilde. ama şuda var çok eski bir mersedes ustası olarak bir müşterim otomatik binek bir araç ile çok düşük bir vitesle uzunca bir yola gidip geldiğini ancak aracın şanzımanından şikayet ile geldiğinde anlayabildik şunu ifade etmek istiyorum. Eski veya yeni model araçlarda bizim ve aracın güvenliği için yapılan bir sürü özellğin farkında olmamız lazım Aracın hiç bir özlellğini kullanmadan aracını yıllarca kullanan müşterilerimi biliyorum bu birazcık yanlış gibi sanıyorum .İnanın asla kabul etmediğim ama sık kullanıldığından şu ifadeyi yazıyorum ( gavur icadı ) deniliyor ya sürücünün farkında olmadığı daha yüzlerce özellikler var üretilen araçlarda tabiiki bizim gibi incelilkerini ( daha bizimde bilmediğimiz çok şey var ) bilmenizi beklemiyoruz ama normal bir ev telefonunda bile ne özellikler varmışta haberimiz yokmuş ne demişler GEZENBİLİR nedenmi çok gezen çok şey sorarda ondan tekrar özr diliyorum hata ettiysem mevlam bütün eksiklerimizi tamamlasın inş. a.e.o.

Aramıza yeni katılan herkes hoşgeldiniz.....
ankara-beypazarı-karagöl kış kampı ve kar yürüyüşü etkinliği görüntülerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz....

adnan abi (mezeci-67) özellikle yemekler hakkında yorumlarını bekliyorum...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22890.0

Bu kadar güzel insanın arasında olmak için katıldım aranıza.
Emekli öğretmenim.
Paylaşıldıkça büyüyen bilgi havuzunda olmak ne güzel.
Selamlar hepinize.

ykamas' Alıntı:
Bu kadar güzel insanın arasında olmak için katıldım aranıza.
Emekli öğretmenim.
Paylaşıldıkça büyüyen bilgi havuzunda olmak ne güzel.
Selamlar hepinize.

Hocam, aramıza hoş geldiniz... :smiley:

ykamas hocam gezenbilir ailesine hoşgeldiniz , güzellik sizinle daha da artacaktır buna eminiz.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri