Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,384

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba

Adım Kutalmış.24 yaşındayım şu an sofiada yaşıyorum. Disco 2 td5 var hedefimde. Sorularımla ilgili bir başlık açtım.
Liseden arkadaşım cem erginde bu sitedeymiş sevindim.
iyi forumlar dilerim.

snowboard , dalış , paragliding , atv safari extrem herşeyle ilgilenirim ne bulursam yaparım. hayat kısa nede olsa ;) güvenliği elden bırakmadan tabikide

Etiketler

Taylan abi ati topladı sağını solunu sisler falan :smiley: dur dur sana bi proje çıkarttım ... süpriz atiye sor ...

worstq2 (Kutalmış) , gezenbilir ailesine hoşgeldin ,

açmış olduğun başlığın linkini buradan da verebilirsen cevap vrecek kişilerin olacağını tahmin ediyorum :smiley:

Seviyeli ve karşılıklı hoşgörü çerçevesinde sürüdürülmesi sebeiyle, hepinize teşekkür ediyorum.
Ve Avcılığın hayvanlardan hoşlanmama veya an alma güdüsü OLMADIĞI doğrultusundaki açıklamalar için müteşekkirim.

Not: 4 köpeğim var (epagneul Breton - Geçmişte güvercin bende besledim - Akvaryum ve saka kuşlarımla tam bir hayvan severim diye düşünüyorum - Kurban kesemem :smiley: - soğukta üşüyen bir kediyi eve geirdiğim çok olmuştur - kar da ava çıkmam - aksine ormana ve buz tutmuş göletlere gidip - lokantalardan toladığımız ekmek - yemekler ile aç hayvanları besleriz - Çiftleşme döeminde av yapmam - genelde dişiye ve yavrululara atmam v.s.v.s) yani ... ;-)

Aslında bunu belkide yazmamam grekirdi ama tevazuya gerek yok.

Bu güne kadar üretilip - doğaya salınmasına ön ayak olduğum oldukça fazla Sülün ve Keklik vardır.

Bir eleştiride yapmadan geçmeyeceğim.
Sözde doğa sever ve av karşıtı bir çok kişinin hafta sonu mangalda süt kuzusu pirzolaları nasıl yediklerini - yada süt danasından ev yemeklerini nasıl yedikleride ayrı bir çelişki... (bilmeyenlere her ikiside "ergenliğe erişmeden kesilen - yani bebekken kesilen hayvanlardır)

Tanışma paltformu formundan tavizle sohbeti iyi gidiyor nede olsa ilgi var . bende bi hatıram ile devam ediyorum bana karşılaştığım canlı türü çok farklı geldi de .Herzaman olduğu gibi bundan birkaç sene önce yine terkos kemergurgaz yolu üzerinde bulunan yazlığımıza giderken taşoluk mevkii denilen yerde sık çam ormanı başlar tam bu yerde yoldan karşıya bir şey hızlı bir şekilde geçti sanki bir köpekti ve bir traktörlü vatandaş durdu ona doğru koştu tel örgüden geçemeyen canlıyı kucağına aldı ve döndü aracına . bu arada benim mesafem daraldı ve anca yanına geldim arabamı durdurdum bide ne görsem adamın kucağında yavru bir karaca .köylü vari adam ürkek bir halde o benim dedi biz uzaktan görüyorduk onun aracından öyle bir şey düşmedi ve inmedi .ben ve ailem büyük bir şaşkınlık ile karacaya bakarken adam traktörü çalıştırıp uzaklaştı .işte burada acaip bir durum var insanın basiretimi bağlanıyor ne oluyor ise hala ailece soruyoruz kendimize NEDEN müdahale etmedik edemedik zavalının başına neler gelebileceğini düşündükçe kahroluyoruz. neden sona aklıma geliyor trakyada bir kişi evinde beslediği ve deniz kıyısında buldum dediği timsah görevliler tarafından evinden teslim alınmıştı işte böyle istanbulun içi sayılabilecek bir yerde böyle bir canlıdanki nesli tükenmiş nasıl av hayvanı olabilir bu mümkün değil kıyas yapılacak çok örnek var bir ata sözü ile sonlandıryorum BİR GÜN GELECEK BOYNUZSUZ CANLI BOYNUZLU DİĞER CANLIDAN HAKKINI ALACAK işte ölçü işte hendek .a.e.o.

eeg52' Alıntı:
worstq2 (Kutalmış) , gezenbilir ailesine hoşgeldin ,

açmış olduğun başlığın linkini buradan da verebilirsen cevap vrecek kişilerin olacağını tahmin ediyorum :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22768.msg176962#msg176962

açmış olduğum başlık budur. yardımlarınızı ve yorumlarınızı 4 gözle bekliyorum :smiley:

merhabalar
ben istanbul dan katılıyorum
adım kursad 20 yaşındayım TRABZON luyum itüde okuyorum gemi makinaları üzerine A.Kadir üyemiz tanır :smiley:
bizde suan 4x4 250 dodge karavan
4x4 250 dodge wagoner bulunmaktadir
bundan önce ise gene 4x4 dodge wagoner karavan
mersedes ünimog karavan
feka karavan
reno saviyem karavan
ford karavan vardı ve gene var ama aklıma gelmiyor

karaavanların hepsi kendi imalatımızdır
sorarsanız nedenkaravancılığa adım attınız die eskiden yani ben doğmadan önce babam sepetli bmw ile gezermiş zaman sonra malum motor da aile çoğaldığı zaman gezilemiyor
bunun için babam bundan yaklaşık 20 sene önce ford alarak kendi üretim olarak karavan yapmaya başlamıştır
ve yakın zamanlarda ise doğayı denizi sevdiğimiz için düz 4x2 araçlar yetmemeye başladı ve ünimog aldı
ama ünimogu kullananlar bilir pek üstüne düşülmesi gereken bir aractı
sonrasında ise 4x4 olarak dodgeden yapmaya karar verdi ve ortaya herkesin dönüp tekrar bakacağı ve bir evden farkı olmayan bir yapıt ortaya çıkardı
2 seneden beri kullanıyoruz hç bi sorunu yok tenik açıklamalarıda yakın zamanda siteyle paylaşıcam

ii formlar olması dileğiyle...

kursadgolf (Kurşad) gezenbilir ailesine hoşgeldin , bizleri uzmanı olduğun konuda aydınlatmanı bekliyoruz :smiley:

teşekkür ederim
ailece formdayız artık

arazi bakımıdan aşamayacağı yer olmayan bir araç
ünimog

http://img511.imageshack.us/my.php?image=klasor420wi3.jpg

http://img443.imageshack.us/my.php?image=klasor422fc5.jpg

http://img140.imageshack.us/my.php?image=klasor271zu5.jpg

yeni katılan arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz.34jep34 erdal kardeşim sende hoş geldin kendisi lise den arkadaşım hamili kart yakinimdir torpillidir ;D ;D ;D

slm arkadaşlar ben kadir trabzondan.trabzon da serbest çalışıyorum.iki ay önce pajore arıyordum.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine defender aldım.iyiki almışım.bugün 30 cm karda 12 km çıktım.inerken yol tamamen buz tutmuştu hiç sorunsuz indim.kesinlikle defenderden başka araca binmem.herkese tavsiye ederim.bugün benimle olmanız lazımdı ne maceraydı.

reis6161 , gezenbilir ailesine hoşgeldin ,
defenderini güle güle kullan iyi günlerde inşallah :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR