Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Burası herhalde ben kimim köşesi
On dakikadır düşünüyorum. Benkımım ne yazcam diye meğerse ne zormuş. 35 sene ne yapmışım… şöyle ki bizimkilerin ortak çalışması sonucunda kendi çabalarımla 73 şubatta İstanbul’da online olmuşum. İlk senelerde pek kayda değer bir atraksiyon olmamış hayatımdaki hatırlamıyorum. Sünnetten başlarsak hızlı bir gençlik donemi geçirmiş ki Bağdat caddesine yakin oturmakdaydık. Hızlı bir donemden sonra klasik olarak okumadık atıldık iş hayatına gıda üretimi yapıyoruz hanı o her yerde yedıgınız sandviçler varya onları üretiyoruz. Ama merdiven altında falan dıgıl hakkını vererek bakiniz (ozma.com.tr) neyse askere gittik geldik . aldık bir flash s onla deli gibi uğraştık ki o zaman o araçlar değerliydi. Bayağı oynamıştık onla şimdiki gibi netten ver sipariş hoopp 100 beygir arttı olayıda yok yarişci ağabeyler ne yaparsa onları taklit ederdik. Neyse pert sattık gitti. Aldık 306 gti onla bayağı uğraştık drag dsb yarışları falan onlada bayağı uğraştık. Bu arada evlendik bebiş oldu eskisi gibi sert makaslara giremeyince plaka okumaya başliyosun hem toplanma yeri senayı olunca evi aksatıyorsun. Dedim baba hobiyi değiş.. başladık akvaryum sevdasına o arada gti taklanın akabinde jilet fabrikasına gönderildi.
Aldık dizel bir pırpır onla takılıyoruz. Bu arada akvaryum olayını aştık Almanya afrikadan balık getirmeler evde dört akvaryum odadaki 1,5 ton full otomatik el yapımı suyu kendi degısıyor kalorifer sistemiyle ısınıyor falan meraklılar bakabilir http://www.akvaryum.com/Forum/2007370h_tankimin_yapim_asamalari_resim_k21572.asp öylede bir beş sene gitti. O arada bir buggy hevesi sardı. Onla takıldım biraz hava soğutma 2000 cc motoru sorun çıkardı şimdi sanayide su sagutmaya geçiyorum.
Benim olayım bu şimdi diceksiniz burada ne işin var. Bir kere motor yağı değince kesmiyor başka birsey ailede de var. Baba 14 sene otobüs şoförlüğü yapmış. Ben 16 yaşındayken otobüsü kaçırırdım gece dörtte o zamanlar yeni çıkmış v8 12 metre boy ventillerde açık on kapı açık giderdim. Tis tis lari duycam diye .. Neyse gene gecelim diyorum direksiyona e evde iki dünya tatlısı (pardon üç eşim falan okum mokur nene lazım) caddelerde gazlamak olmuyor. E motora da peder izin vermiyor . Adam yüzüme karşı dedi dört tekeri iki teker kullanıyorsun iki tekeri nasıl kullanacaksın cevap veremedim. adam Rizeli belde makine hadi koştuk kaçtık yedi kere hacca gitmiş okur mokur ayağımızı yerden keser nene lazım dedim ehliyet cepde o hayalden de vaaz geçtik. E buggy dedik onunda plakası yok. Her yerde olmuyor. Anlicaginiz kabul ederseniz aranıza katılmaya karar verdim. Birkaç aydır araştırıyorum. Nasip olursa aklımda vx 80 veya dmax var. Nasip olursa büyük bir ihtimalle iki modelden biri olacak.
Meraklı olduğum konular:
Bir rottweiler var. Erkek 10 yaşına girdi. Hayatimin on senesinde benle beraber
Av teskerem yeni çıktı.
Rizeliyuk deduk malum silah
Akvaryum tanganıka ciklet
Ve malum motor sporları
buggy
http://img514.imageshack.us/my.php?image=02082007206nf8.jpg
http://img234.imageshack.us/my.php?image=02082007207in3.jpg