Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,286

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

slm
ben halit öğretmenim ama bir türlü memur zihniyetine giremedim
bir arabaya 6 ay en fazla 1 sene binebilirim. Şu anda 97 model BMW 520 var fakat iki üç senedir 4x4 almak niyetindeyim.
disco 2 ler çok hoşuma gidiyor

habahadir' Alıntı:
slm
ben halit öğretmenim ama bir türlü memur zihniyetine giremedim
bir arabaya 6 ay en fazla 1 sene binebilirim. Şu anda 97 model BMW 520 var fakat iki üç senedir 4x4 almak niyetindeyim.
disco 2 ler çok hoşuma gidiyor

Hoşgeldin,
Benimde birkaç öğretmen arkadaşım var. " aynen...!"
evet disco'lar bence mükemmel seçim.

Herkese merhaba üye olalı bayağı oluyor . İlk başta jeep sevdam sayesinde buldum siteyi.
Ama forum kültürüm pek olmadığında uzunca bir süre gezenbilir içinde gezindim.
Yeni yeni açılıyorum.
Yaptığım her gezide program için maksimum faydalandım siteden.
Arabama kıyamadığım için satıp Jeepi alamadım şimdilik ama bu sevda bitmez diyorum.
Şimdilik sitede ilerde dağ bayır aranızda velhasıl buralarda olucam.

Öyleyse yeniden hoşgeldiniz Kamilyay, yapmış olduğunuz gezileri siz de bizlerle paylaşırsanız, diğer arkadaşlarımız da sizin deneyimlerinizden yararlanmış olacaklar, teşekkürler ...

kamilyay' Alıntı:
.....Yaptığım her gezide program için maksimum faydalandım siteden.

Etkinlerin daha çok trekking şeklindeyse, Doğa Yürüyüşü (Trekking) başlığımız da, araç ile yapılan offroada yönelik tarzda ise Off-Road bölümüzde yeni konu açarak yapabilirsiniz ayrıca bu iki bölümün de Serbest Muhabbet köşeleri bulunmaktadır, buradan da her türlü konuyu konuşabiliriz..

her keze selam ben yusuf ;D

korku yok.jpg

merhaba arkadaşlar , ismim yücel. baya bir gezmeyi ve öğrenmeyi seviyorum diyebilirim...

Aile her geçen gün büyümekte....Yeni bir üye olarak benim gibi yeni olan herkese hoşgeldin diyorum.Umarım eski arkadaşların da deneyimleriyle ortak gezilerde buluşuruz...

cipci 52 (Yusuf),
yucel (Yücel),
Dilek Yol,

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

T800, size de bir kere daha hoşgeldiniz diyorum :smiley:

arkadaşlar hepiniz tekrar hoşgeldiniz....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20870.new#new

Selam , ismim Vuslat. Bursa'da yaşıyorum. İşim gereği çok fazla şehirlerarası seyahatim oluyor. İyi kötü 2 tane fotograf makinem var ve birşekilde karşıma çıkan ve zamana inat yolumu değiştiripte kafama taktığım bir yere gidersem eğer bol bol fotograf çekiyorum.Aslına bu siteyi buluşum birazda SLR cihazlara olan merakımdan oldu,tesadüf yani. Ama burada kendimden birkaç parça bulabileceğimi düşündüm. Doğrusunu isterseniz kamp yapmayı severim ama yapmayalı 10 yıl oldu. Aslında askerliğim süresince yaptıklarım bu 10 yıla değer.Neyse sözü uzatmayayım, daha bilgilerimi bile güncellemedim.Bir fotomu bile koyamadım daha siteye.Biliyorum hepiniz merak ettiniz değilmi :smiley:
Sevgiyle kalın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR