Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,843

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba, ben Alper. Mersin'denim. Esas ilgi alanım enduro motosikletler ve bu araçlarla uzun yol yapmak. fakat motosiklet dışında, kamp, trekking, fotografcılık, amatör avcılıkla da ilgileniyorum. 2009 yazında Türkiye sınırları dışına bir gezi planlıyorum.avukatım ve mersinde yaşıyorum.

merhaba arkadaşlar,ben yalova 'dan katılıyorum.doğaya gerçekten saygı duyan ve kendi imkanlarımda zaman buldukça suzuki vitara jlx(küheylan) arabamla yeni keşifler yapan biriyim.Herkeze selamlar

Burası herhalde ben kimim köşesi
On dakikadır düşünüyorum. Benkımım ne yazcam diye meğerse ne zormuş. 35 sene ne yapmışım… şöyle ki bizimkilerin ortak çalışması sonucunda kendi çabalarımla 73 şubatta İstanbul’da online olmuşum. İlk senelerde pek kayda değer bir atraksiyon olmamış hayatımdaki hatırlamıyorum. Sünnetten başlarsak hızlı bir gençlik donemi geçirmiş ki Bağdat caddesine yakin oturmakdaydık. Hızlı bir donemden sonra klasik olarak okumadık atıldık iş hayatına gıda üretimi yapıyoruz hanı o her yerde yedıgınız sandviçler varya onları üretiyoruz. Ama merdiven altında falan dıgıl hakkını vererek bakiniz (ozma.com.tr) neyse askere gittik geldik . aldık bir flash s onla deli gibi uğraştık ki o zaman o araçlar değerliydi. Bayağı oynamıştık onla şimdiki gibi netten ver sipariş hoopp 100 beygir arttı olayıda yok yarişci ağabeyler ne yaparsa onları taklit ederdik. Neyse pert sattık gitti. Aldık 306 gti onla bayağı uğraştık drag dsb yarışları falan onlada bayağı uğraştık. Bu arada evlendik bebiş oldu eskisi gibi sert makaslara giremeyince plaka okumaya başliyosun hem toplanma yeri senayı olunca evi aksatıyorsun. Dedim baba hobiyi değiş.. başladık akvaryum sevdasına o arada gti taklanın akabinde jilet fabrikasına gönderildi.
Aldık dizel bir pırpır onla takılıyoruz. Bu arada akvaryum olayını aştık Almanya afrikadan balık getirmeler evde dört akvaryum odadaki 1,5 ton full otomatik el yapımı suyu kendi degısıyor kalorifer sistemiyle ısınıyor falan meraklılar bakabilir http://www.akvaryum.com/Forum/2007370h_tankimin_yapim_asamalari_resim_k21572.asp öylede bir beş sene gitti. O arada bir buggy hevesi sardı. Onla takıldım biraz hava soğutma 2000 cc motoru sorun çıkardı şimdi sanayide su sagutmaya geçiyorum.
Benim olayım bu şimdi diceksiniz burada ne işin var. Bir kere motor yağı değince kesmiyor başka birsey ailede de var. Baba 14 sene otobüs şoförlüğü yapmış. Ben 16 yaşındayken otobüsü kaçırırdım gece dörtte o zamanlar yeni çıkmış v8 12 metre boy ventillerde açık on kapı açık giderdim. Tis tis lari duycam diye .. Neyse gene gecelim diyorum direksiyona e evde iki dünya tatlısı (pardon üç eşim falan okum mokur nene lazım) caddelerde gazlamak olmuyor. E motora da peder izin vermiyor . Adam yüzüme karşı dedi dört tekeri iki teker kullanıyorsun iki tekeri nasıl kullanacaksın cevap veremedim. adam Rizeli belde makine hadi koştuk kaçtık yedi kere hacca gitmiş okur mokur ayağımızı yerden keser nene lazım dedim ehliyet cepde o hayalden de vaaz geçtik. E buggy dedik onunda plakası yok. Her yerde olmuyor. Anlicaginiz kabul ederseniz aranıza katılmaya karar verdim. Birkaç aydır araştırıyorum. Nasip olursa aklımda vx 80 veya dmax var. Nasip olursa büyük bir ihtimalle iki modelden biri olacak.
Meraklı olduğum konular:
Bir rottweiler var. Erkek 10 yaşına girdi. Hayatimin on senesinde benle beraber
Av teskerem yeni çıktı.
Rizeliyuk deduk malum silah
Akvaryum tanganıka ciklet
Ve malum motor sporları
cimg3158tf5.jpg

buggy

http://img514.imageshack.us/my.php?image=02082007206nf8.jpg

http://img234.imageshack.us/my.php?image=02082007207in3.jpg

merhaba ben koray yamacı uzun zamandır forumu sessizce takip ediyordum sonunda vitaramı almamla beraber sizlerle tanışmaya can atıyorum. herkese selamlar

Tüm arkadaşlara MERHABA,öncelikle bu formu kurmada zaman ve beyin harcayanlara teşekkür ve şükranlarımı iletmek isterim.Ben bandırma-ERDEK'te yaşayan emekli TIR sürücüyüm,TIR'cılıktan önceki mesleğimde Milliyet gazetesi foto muhabirliği idi.(bunların yanında,ambulans şoförlüğü,belediye otobüsü,şehirler arası şoförlüğü,profosyonel olarak balıkçılık,hala devam eden motorsiklet biniciliği) yani kısacası hayatım kapalı mekanlar dışında yapılan işlerde geçti.Eeee ruhum maceracı ve gezgin.Şimdi de emeklilikte evde oturma yerine kendi elim ile yaptım bir karavan eşimle yine yollardayız.Hal böyle oluncada hacı hacıyı mekkede,derviş dervişi tekkede bulur lafına uygun olarak geldik bu tekkeye.Çok ta doğru bir yer bulmuşum kendime,doğa seven ve özgürlüğüne düşkün,yardımlaşmadan zevk alan kişileri buldum burada.herkese sevgi ve saygılarımla tekrar kocaman bir MERHABA...

ipsala.jpg

MERHABA :D BEN GELDİM

Ben Hanife , İstanbul'un en güzel ilçesi Beykoz'da yaşıyorum.Hemen hemen bütün platformları okuyup inceledim sonra kendi hayatımda geriye doğru baktığımda ben hiçbirşey yapmadığımı düşündüm.Gerçekten güzel bir site en herkesin eline ve gönlüne sağlık..

Explorer17 (Vuslat),
antikaci (Alper),
çakır2 ,
RedlinE,
yuzen_adam (Koray Yamacı),
dalgıç,
surgeon (Hanife),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Böyle güleryüzlü yeni üyelerin katılması ne güzel....

Takrar teşekkür ederim o zaman Ergun Bey :smiley:

Hoşgeldin Hanife :smiley:

Dilek Yol
Explorer17 (Vuslat),
antikaci (Alper),
çakır2 ,
RedlinE,
yuzen_adam (Koray Yamacı),
dalgıç,
surgeon (Hanife)

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR