Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,235

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ben mete. herkese slm aranıza yeni katıldım. tüplü dalış ile uğraşıyorum. bilgilerin paylaşılarak arttığını düşünüyorum. bize bu tür imkanları tanıyanlara teşekkürler

Uzun bir aradan sonra yeniden Merhaba,
Ben Anadolu Doğa Grubu kısa adı ADOG www.adog.org.tr
Eş başkanıyım,sitemizi ziyaret edebilr ,etkinliklerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz...
Sizlere kolay gelsin,sağlıcakla kalınız...
Güller KOÇ

babam gezenbilire hoş geldin bu arada bizim keçiye bi debriyaj balatası lazım gene balatanın göbeğini parçalamış kerata :smiley:
eeg52' Alıntı:
Selam gezenbilir ailesi,ben eeg52 ;adım Ergican Emren Gülseren ,56 yaşında AYAZAĞA OFFROAD GRUBU üyelerindenim.Ayrıca cj3 ile zevk yapan
Çağrı Ali adlı üyenizin de babası ve özel tamircisiyim .Aslında esas olarak motorsiklet tamiriyle uğraşırken bizim delikanlıyı büyük motor sevdasından vazgeçirmek için eski sevdam olan dört teker tamirine ve cj serisine geri döndüm.Bunları profesyonel olarak değil de karınca kararınca kendi çapımızda yapmaya gayret ediyoruz.Özel bir şirkette satınalma görevlisiyim.Aslında bütün bunları 17.11.2008 günü yazmam gerekirken tanışma formunu ancak bulabildiğim için bugün yazabiliyorum.Yazdıklarımın herhangi bir foruma gitmemesi için oldukça siteyi karıştırmam gerekti.Umarım bunu yanlış yapmamışımdır.Okumayı,macera filmlerini,köpekleri,tamiri severim.Bu yaşta da bu kadarı yeterli herhalde?
Görüşmek dileğiyle herkese tekrar selamlar ve herşeyin gönlünüzce olsun....

ben geldiimmm :smiley:)
ne güzel şeyler yapıyorsunuz siz öyle :smiley:)
şahane..

rahşan adım.bursa'da yaşıyorum.'80 doğumluyum.istanbul'da gezerken rastlaştık grup üyeleriyle,daha doğrusu benim çok yakın arkadaşım esra sayesinde..hepinizi tanımaktan çok mutuluyum.burda olmak çok keyifli..

hoşgeldin rahşan..kendi adıma hoşbuldukta diyebilirim.... dün ne güzel bir gündü değil mi ? senin gibi ilk aktivite ve mutlu bir yüzle ayrılmak...gezenbilir aktif moduna geçmek güzeldi..

Fasaryonist' Alıntı:
şahane..

rahşan adım.bursa'da yaşıyorum.'80 doğumluyum.istanbul'da gezerken rastlaştık grup üyeleriyle,daha doğrusu benim çok yakın arkadaşım esra sayesinde..hepinizi tanımaktan çok mutuluyum.burda olmak çok keyifli..

mett (Mete),
GÜLLER ,
Fasaryonist (Rahşan),

Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz :smiley:

Fasaryonist' Alıntı:
şahane..

Hoooooosgeldııııınnnnn....!!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR