eeg52' Alıntı:Selam gezenbilir ailesi,ben eeg52 ;adım Ergican Emren Gülseren ,56 yaşında AYAZAĞA OFFROAD GRUBU üyelerindenim.Ayrıca cj3 ile zevk yapan
Çağrı Ali adlı üyenizin de babası ve özel tamircisiyim .Aslında esas olarak motorsiklet tamiriyle uğraşırken bizim delikanlıyı büyük motor sevdasından vazgeçirmek için eski sevdam olan dört teker tamirine ve cj serisine geri döndüm.Bunları profesyonel olarak değil de karınca kararınca kendi çapımızda yapmaya gayret ediyoruz.Özel bir şirkette satınalma görevlisiyim.Aslında bütün bunları 17.11.2008 günü yazmam gerekirken tanışma formunu ancak bulabildiğim için bugün yazabiliyorum.Yazdıklarımın herhangi bir foruma gitmemesi için oldukça siteyi karıştırmam gerekti.Umarım bunu yanlış yapmamışımdır.Okumayı,macera filmlerini,köpekleri,tamiri severim.Bu yaşta da bu kadarı yeterli herhalde?
Görüşmek dileğiyle herkese tekrar selamlar ve herşeyin gönlünüzce olsun....
Fasaryonist' Alıntı:ben geldiimmm )
ne güzel şeyler yapıyorsunuz siz öyle )
şahane..
rahşan adım.bursa'da yaşıyorum.'80 doğumluyum.istanbul'da gezerken rastlaştık grup üyeleriyle,daha doğrusu benim çok yakın arkadaşım esra sayesinde..hepinizi tanımaktan çok mutuluyum.burda olmak çok keyifli..
Fasaryonist' Alıntı:ben geldiimmm )
ne güzel şeyler yapıyorsunuz siz öyle )
şahane..
rahşan adım.bursa'da yaşıyorum.'80 doğumluyum.istanbul'da gezerken rastlaştık grup üyeleriyle,daha doğrusu benim çok yakın arkadaşım esra sayesinde..hepinizi tanımaktan çok mutuluyum.burda olmak çok keyifli..
Hoooooosgeldııııınnnnn....!!!!