dalabilirim
Yeni Üye
Merhaba , ben Sinan . Dalıyorum , geziyorum , motora biniyorum bunlara defender camper eklemek istiyorum. Bu arayışım sürerken gezenbilir ile tanıştım çok beğendim ve üye oldum.
Herkese merhaba, karavan ruhsatı cikarilabiliyormu araştırmamda burayı buldum, 30 yıl tekne yaşamından sonra karavan yaşamına geçmek istiyorum bilgileriniz için teşekkür ederim sevgiler
Teşekkür Ederim kaşif ıyi aksamlarÖncelikle hoş geldiniz. Sanırım istediğiniz bilgilere sitenin karavancılık bölümünden ulaşabilirsiniz. İşe aşağı da ki linki incelemekle başlayabilirsiniz
Amatör Üretimi Çekme Karavanın Tip Onayı Ve Trafiğe Tescil Edilmesi Hakkında
Geçen Şubattan beri trekking, mayıstan beri de kamp yapıyorum. Genelde Bursa içinde birlikte kamp yaptığımız bir grubumuz var. Aracım var ancak bu işlere girmeden önce almıştım. Şimdi hedef en kisa zamanda bir Suzuki Jimny alıp üstüne aracustu çadır kondurmak. Gerisi var zaten. Hunharca her gördüğümü aldığım için. Ama her zaman öğrenilecek şeyler var tabi ki. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.Bu konaklamayı yapabilmenin birkaç yolu var,aracınız varsa konaklamak istediğiniz yerde tek kişilik bi çadır kurabilirsiniz arabada piknik tüpü bir tava ve caydanliginiz olmalı birşeyleri doğrayıp kesebileceginiz güzel bir pıcak bulundurmalısınız...aracınız yoksa otobüs ve sırt çantası ve çadırınızla gerekli malzemeyi yanınıza alır cadir kampik yerleri bulur emniyetle kalabilirsiniz...sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz...Mutlu akşamlar doğa gezgincisi